Nepoțica mea de 8 ani a făcut niște plăti cu facturarea Orange și astăzi am observat deoarece mi-a venit o factura uriașă ce as putea sa fac sa rambursez plățile acelea?
Cu cat se vinde metrul patrat de teren arabil in zona Carei-Vezendiu?
Buna ziua! Am 16 ani stau in orasul Baia Mare si vreau sa devin curier la Glovo. Am cautat un nr. de telefon sau un email unde as putea contacta o persoana din cadrul Glovo insa nu am gasit nimic. Pagina...? (mai mult)
Pe cardul de Revolut, suma de bani care pot sa o iau de pe alte carduri ale mele sa nu fie sub 60 lei. Se poate seta de undeva ca aceasta sa fie mai mica?
Salut. Îmi puteți sugera o soluție de aflare a codului IBAN revolut, în condițiile în care nu mai am acces la aplicație și nici parola de la mail nu o pot recupera? Ghinion, mi- am spart telefonul...? (mai mult)
Salut! Aveți linkuri către grupuri de angajări bucurești pe whatsapp?
Buna ziua, am avut cont revolut și nu mai am numărul și nici gmail, am încercat sa fac alt cont nu-mi da voie, spune ca am alt cont. Ce trebuie sa fac sa recuperez contul? Va mulțumesc
Salut TPU! Oare cum procedez daca vrea cineva din strainatate sa imi trimita un colet in Romania? Ce curier va prelua coletul si ce detalii trebuie sa ii dau expeditorului? Este posibil sa fie livrat la...? (mai mult)
Salut. Am o curiozitate, patronii care au o firma de transport marfa (ma refer la camioane), cum își cauta cursele, cum le găsesc sau de unde le găsesc ca să le plaseze șoferilor? Sau nu știu...? (mai mult)
Buna, am doar 11 ani și fac 12 pe 4 feb. Și... Treaba este ca vreau sa strâng bani cat mai rapid și vreau foarte multe idei.
Cum se calculeaza actiunile dintr- o afacere? Spre exemplu... Eu incep o afacere si ofer 30% din afacere unui prieten. Cum poate face el profit din acele 30% si cum le poate vinde mai departe? In cazul...? (mai mult)
Ce banca din Romania recomandati pentru cont lei si euro? Multumesc!
Salutare, trebuie urgent sa ma mut, am nevoie de o casa ieftină nu conteaza si cocioaba sa fie in București-Ilfov sau chiar in Bragadiru. Cea mai ieftina casă
Buna seara,îmi puteți spune dacă cu cardul social sprijin educational pot plăti la Jumbo Pitești, rechizite și etc? Va rog?!
Salut! La ce banca îmi pot deschide un cont bancar și card pentru a tranzacționa Forex? Trebuie minim 18 ani? Implică ceva costuri deschidere unui cont + card și care ar fi acelea. Poate fi deschis...? (mai mult)
Am auzit că la BRD ar fi dobânda de 11% pe luna, dar care e faza cu comisionul? De exemplu daca eu vreau sa scot 7000 de lei si să îi returnez in 12 luni, cât ar trebui să primeasca banca înapoi...? (mai mult)
Bună ziua! Stiți cumva daca pot face un credit de 5000-10000 de lei de la BRD sau CEC chiar daca nu am job in prezent?
Va salut. As dori sa fac un credit bancar dar nu știu care sunt condițiilele de eligibilitate ale anumitor bănci. Am apelat la CEC Bank și mi s- a respins creditul. La actualul loc de muncă am inceput...? (mai mult)
Buna, sunt anul 3 la un liceu de mate- info si ma gandesc sa urmez o facultate politehnica, automatica si calculatoare, Cluj sau Bucuresti.Intrebarea mea ar fi, exista cineva care sa lucreze in domeniu...? (mai mult)
Hei TPU, imi recomandati o carte usoara si faina de unde sa invat lucruri despre economie? Aici nu ma refer la vrajeli despre cum pun bani de- o parte si cum nu- mi cumpar masina scumpa ca sa economisesc...? (mai mult)
Buna, as dori sa văd ce valoare are o moneda pentru un leu din anul 1924.
Îmi dă și mie cineva niste idei de locuri de munca bine plătite dar cu facultăți la care nu este foarte greu de intrat? Dau funda
Salut TPU, am revenit cu o intrebare. Daca am 8 clase si o profesionala imi pot deschide un fast food, il pot conduce eu fara nicio problema si sa am profit? Este legal? Astept un raspuns de la niste...? (mai mult)
Hey lume, dacă un client intra într- un magazin și vânzătoarea e ocupată sa bea cafea și ii spune sa ca nu îl servește ca e ocupată, clientul poate face reclamație iar vânzătoarea sa fie...? (mai mult)
Buna ziua TPU, am si eu o problema si nu stiu cum sa o rezolv. Mi- am facut un canal de Youtube prin Octombrie 2022 si am inceput sa cresc pe el si am reusit sa ajung la suma de 1k abonati si 4000 de ...? (mai mult)
Merge sa extrag banii din contul de paysafe? Daca da, cum?
Ce inseamna sursa de finanțare MCPN?
Salut! Mă uit sa incep un credit prin proiectul NOUA CASA. Mă pot angaja la plafonul de 140000euro, însă nu mă încântă ideea de a munci 7/7 9h/zi, pentru următorii 30de ani. Nu am nevoie de...? (mai mult)
Buna seara! Lucrez intr- o companie cu 2 contracte de munca. Am semnat azi un contract aditional pe care l- am semnat cam toti cei 600 de angajati, in cazul meu a fost urmatoarea schimbare. Salariul...? (mai mult)
Salut! Eu am avut cont pe site- ul de dating Meetic, unde am plătit in noiembrie, când l- am avut, bani pentru un abonament de o lună, însă acum două luni l- am șters. M- am dezabonat din magazinul...? (mai mult)
Exista vreun joc pe calculator, poate sa fie si de cumparat cu bani sau vreun site cu jocuri unde sa fie un joc de genul daca esti bun si avansezi in joc sau chiar il termini sa fie un premiu in bani ...? (mai mult)
Buna! Am 16 ani și as dori sa ma angajez ca animatoare la petreceri aniversare pentru copii. Am experienta cu copiii, deoarece am lucrat ca bona de la varsta de 14 ani. Credeti ca este posibil?
Salut, am retras niște bani de pe niște siteuri de pariuri, pe cardul de bt fiind probleme cu tranzacțiile mi- au fost trimiși mai mulți bani, între timp eu transferându- i in alt cont, banca...? (mai mult)
Pot sa lucrez în România cu o firma înființată în Belgia în constructii?
Salut! Sunt un elev la un liceu din Sv unde sunt multi elevi din Republica Moldova. Colegul meu de camera a venit la mine si mi- a spus ca a aflat o metoda "ilegala" de a face bani pe care o practica moldovenii....? (mai mult)
Cum șterg un cont neverificat de betano? Dau fundă
Hei TPU, imi explica cineva si mie, vorba aia ''ca la prosti'' leasingul auto si cum functioneaza?
Hei TPU, am auzit o discutie despre ''cum sa scoti bani din propria firma '' si nepricepandu- ma la domeniul financiar- legislativ nu am inteles nimic. Imi explica cineva ideea asta de a scoate bani din...? (mai mult)
Daca am card de minor de la raiffeisen (pe care imi intra bursa) ce dezavantaje am? Pot face aplicatia mobila? Pot platii pe toate site urile?
Buna, are cineva idee de un site, o unitate nebancara care ofera credite online, care ofera credite cu baza pe contractul de munca si nu pe adeverinta de venit? Eu imi incasez salariul cash, in mana,...? (mai mult)
Bună ziua. Sunt interesat cat e aria de pamant intravilan în județul Mureș? Ma poate ajuta cineva?
O intrebare mica am si eu. Am cont bancar la BCR dar in Euro. Daca imi fac card la ei, pot face cumparaturi normal in tara cu el sau trebuie sa imi fac cont in lei pentru asta?
Salut, am vazut ca bitcoin astazi este undeva la 21.000$ si sa dam exemplu ca eu as cumpara acum de 10$ iar peste ceva timp bitcoin va creste la 40, 50 sau 60 de mii cum a fost inainte, care ar fi ...? (mai mult)
Cum as putea câștiga niște bani online repede, fiindcă îmi expira contul bancar, mai am 1 dolar? Știți voi vreun site?
Imi puteți recomanda un serviciu de transport marfă din USA in Romania? Este vorba despre pc- uri second- hand si vreau sa găsesc un serviciu atat decent la pret / kg dar si corect. Am încercat sa...? (mai mult)
Salut,am platit un abonament pe o aplicație și i-am dat refund, întrebarea este îmi primesc banii inapoi?
Salut TPU! Este urgent, am o problema. Am platit pe geosite.mobi un site de localizare 0.50 euro ca sa localizez pe cineva, chestia este ca la 24 de ore mi s- au retras de pe card 200 de lei tot de...? (mai mult)
Salut, am un card de debit deschis la Cec bank, in aplicatia lor îmi arata doua conturi, unul se numeste cont curent iar cel de al doilea se numeste cont de card, care este diferenta dintre cele...? (mai mult)
Salut, mi-am făcut un cont de "Supreva" și imi cere TVA "CIF" și habar nu am cum sa fac rost de el…și mi-l cere mereu mai peste tot…. putin ajutor va rog!?
Salutare tuturor! Am deschis o societate de transport, acum câteva luni, dar nu am putut să obțin licența de transport, se poate întâmpla ceva, dacă o țin inactivă fără să obțin venituri...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Two and a half men
Te-ai amuzat si urmarind aventurile celor 3 protagonisti? Hai sa vedem cat de bine cunosti serialul Two and a half man!