Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Mama este pensionară și locuiește cu mine. Ca să primească cardul pentru energie, pentru facturi, trebuie să avem un venit mediu de 2000 ron. Eu primesc tichete de masă 600 ron pe lună. Și acestea...? (mai mult)
Salut. Am făcut un card la banca brd și mi- a spus ca după sărbători sa vin sa- l ridic. Și am primit și un mesaj ca în 10 zile mai pot solicita codul pin. Ce se întâmplă dacă nu ma duc ...? (mai mult)
Cat costa publicarea unei carti? Cine se ocupa de raspandirea ei prin librarii /chioscuri de ziare etc? multmuesc anticipat
Am un credit la BCR de 21700 lei. Plătesc lunar 1500 lei, din ăștia îmi opresc dobânda 200 lei lunar. Adică, plătesc 1300 și 200 lei comision doar pentru faptul ca plătesc anticipat, dobânda...? (mai mult)
Care este cea mai ieftina banca pentru IMM-uri? Exceptand primul an gratuit and other bullshits. CEC si ING au 49 lei/luna. Mi se par preturi nesimtite...
Buna seara, am nevoie de un loc de munca in Bucuresti- Bragadiru, Ilfov, am 18 ani si am mai lucrat in magazin la H&M ma ocupam cu distribuirea hainelor prin magazin si de cabine. Stiti un magazin asemanator...? (mai mult)
Bună seara! Cât înseamnă 40 de milioane de lei?
Salut, am card din Germania maestro, de la banca sparkassem de ce nu îmi afișează soldul la orice ATM care merg? Mă trimite la banca de proveniență. De ce?
Unde pot vedea în SPV ce impozite plătesc ca persoană fizică?
Mi- am dat o comanda pe H&M de blugi si sunt prea mari si as dori sa fac un retur si sa primesc o marime mai mica.Cand am citit la returnarea banilor, imi spune ca vor fi inapoiati in cont bancar iar ...? (mai mult)
Am nevoie de o un nume pentru o cofetarie in centru vechi in P.Neamt; cine ma poate ajuta, posibil un premiu din partea firmei.Multumesc
Buna seara, am pierdut cardul de banca Transilvania, l- am blocat definitiv iar pe data de 11.1. 2023 am cerut reemiterea unui nou card, cu primire prin curier, în cât timp îl primesc!? Întrebare...? (mai mult)
Bună! Am plătit azi la Altex 280 lei cu cardul StarForte de la BT. Din câte ştiu este magazin partener şi trebuia să primesc puncte în valoare de 3% din sumă. La mine pe card s- au retras banii...? (mai mult)
Ce aplicatii recomandati de exchange crypto fara kyc ( sa poti cumpara fara sa le trimit poza/date din buletinul) Ms
As vrea sā deschid o benzinarie unde si cu cine trebuie sā vorbesc?
Salut! Vreau sa încep sa fac "DropShiping" Sunt la început, nu stiu absolut nimic! Vreo idee, un sfat ceva va rog!?
Ar fi vreo diferenta intre ordinele de plata depuse la ghiseul bancii si cele depuse prin aplicatiile bancare mobile?
Buna seara.Am o întrebare.Care sunt joburile in care nu ai voie cu parul lung ca băiat?
Exista vreun mod de a face bani online, un job ceva, lucrand pe telefon? Chiar daca o sa iei bani putini, macar iti maresti veniturile lucrand cateva ore pe zi. Stie cineva? E chestia ca ma plictisesc...? (mai mult)
Salut,are cineva idee, daca cineva îmi poate trimite din Germania direct din contul lui niste bani in contul meu de Romania in lei?
Salut, Stie cineva daca iau un împrumut prin Revolut și pe urmă demisionez de la locul de munca, dar continui să plătesc rata lunara fara a fi angajat, va fi vreo problema?
Salut. M- am decis sa imi pun alocatia pe card, pentru ca am facut greseala sa nu o fac din prima, aceasta este aceea de peste 18 ani pe care o primesc pentru ca inca urmez o forma de învățământ....? (mai mult)
Salut TPU! Am si eu o intrebare! Am implinit varsta de 18 ani in aprilie anul trecut si inca fiind la liceu trebuia sa depun o cerere de continuare a alocatiei. Pe care nu am depus- o si mi- am adus aminte...? (mai mult)
Salut, de curând mi-am comandat ceva de pe AliExpress in valoare de 110 RON, iar produsul este vândut de AliExpres, oare o sa trebuiască sa plătesc taxa vamala?
Cu ce sumă de bani sunt remunerați cei care se aruncă în apă să prindă crucea de Bobotează?
Buna, idee de nume pentru o afacere ce se bazează pe evenimente?
Salut, unde pot vinde un telefon defect pentru piese?
Am niște chestii nefolosite, haine mai ales și ma gândeam sa le vând pe net, dar nu știu cum sa procedez cu banii, transportul etc. Idei?
Salut, cum îmi pot scoate banii care mi- au intrat din Youtube? Știe cineva cum să- i bag în card din Youtube? Mai pe scurt mi- au intrat bani din Youtube prima data și nu stiu cum să- i scot. Ajutați-...? (mai mult)
Pot amenaja un aparat de lovit cu pumnul intr-un parc? Daca pot, ce atestate trebuie si cat m-ar costa? Multumesc!
Unde găsesc seria cardului? E urgent
Neata! Este bine sa bifezi "urgent" cand vrei sa faci o plata rapida si urgenta catre un alt cont tot la Banca Transilvania? Sau pentru ce sunt platile urgente? Ca la unele banci am si optiunea "plati ...? (mai mult)
Salutare, prieteni. Ce banca recomandati pentru cardul de debit si de ce?
Contează liceul pe care o fac pentru a da mai departe la facultatea de inginerie petrolieră?
Stiti vreo aplicatie unde sunt cereri de mici servicii online sau whatever pe care tu poti sa le faci sa obtii bani?
Atunci când deschizi o firmă poti pune mai multe cod- uri CAEN, în funcție de ceea ce vrei sa faci, să vinzi. Dacă de exemplu, am un automat de produse, amplasat intr- o anumită locație...? (mai mult)
Unde pot vedea ce produse se pot vinde la un Automat de produse (vending machine), care să fie amplasat intr- un liceu sau școala. Ai voie legal sa vinzi sucuri acidulate cum ar fi Fanta, Pepsi,...? (mai mult)
Salutare, aș avea și eu nevoie de un sfat de la cineva care a trecut prin asta, doresc să mă apuc de tatuat, inițial o să îmi iau o mașină de tatuat să practic pe piele sintetică, dar ce...? (mai mult)
Salut! Cup pot incasa in Romania un cec de la Amazon america? Multumesc anticipat!
Salut, vreau sa incep un bussines cu "gift box", pe Facebook o sa fac promovarea. Intrebarea mea este cum trimit prin curier pachetul meu daca n- am firma? Cum primesc banii de la plata ramburs? Cat ...? (mai mult)
Salut TPU, ajutorm deci trebuia sa-mi vina cardul revolut pe 9 ca l-am comandat pe 1 ianuarie si nici pana acum n-a aparut, unde ma duc sa întreb de el? La vreo poștă din apropriere?
De unde cumpara firmele produse mai ieftin? Ma refer la firmele ce vand electrocasnice, se cumpara mai ieftin cu firma daca sunt mai multe produse sau pentru fiecare produs pretul este mai scazut decat...? (mai mult)
Buna ziua, se da urmatoarea situtie: sunt insarcinata in 7 sapt, sotul este angajat la o firma 8 ore perioada nedeterminata si detin si un srl separat. Pentru a intra in concediu crestere copil, isi...? (mai mult)
Cat costa abonamentul lunar la internet prin router?
Buna ziua, as dori câteva idei de nume pentru o firma care va avea activitatea bar/ cocktail
Pot sa folosesc un srl facut pentru un magazin fizic pentru un magazin online?
Bună ziua de ce nu-mi pot face card bancar cu buletin provizoriu?
As vrea să știu dacă este posibil ca un srl să accepte donații de calculatoare de la persoane fizice și să le vândă ca second- hand. Este nevoie ca acea persoană să completeze niste formulare...? (mai mult)
Vânzările de la un magazin online se duc direct la anaf? Dacă da, dar nu se duc la anaf unde se duc
Salutare! In viitorul apropiat as dori sa investesc o suma de bani pentru a cumpara un stock de haine sh de firma, ca ulterior sa fac resell pe Instagram. In principiu doresc sa fac asta ca sa capat mai...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Supernatural
Ai urmarit cu interes vanatoarea celor doi protagonisti dupa demoni, ingeri malefici si alte fiinte supranaturale? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!