Poti sa iti faci card de credit visa paypal etc daca am un card pentru bursa de la liceu care expira in septembrie?
Salut TPU! Vreau sa- mi deschid un Service GSM pentru calculatoare si laptopuri dar pe langa acest lucru vreau sa si vand in strainatate calculatoare, deci un fel de import - export si gsm. Daca imi ...? (mai mult)
Salutare. Este cineva pe aici care vinde produse online? Am nevoie de cateva informatii daca se poate. Eu vand in fiecare luna produse in valoare de aproximativ 3000 lei, trimit prin curier si banii...? (mai mult)
Buna ziua, daca as dori sa folosesc numele unui poet roman pentru un numele unui brand, incalc vreo lege? Exp: "Blaga. express" Multumesc!
Bună ziua. Am depus dosarul pentru alocația copilului meu la sfârșitul lunii noiembrie 2022. Eu am născut în Norvegia și am venit acasă acum 1 an și 10 luni. Știe cineva când voi primi alocația...? (mai mult)
Buna TPU! Am si eu o intrebare. Intr- un salon de infrumusetare in care exista si coafor, makeup, unghii si gene, fata care pune gene trebuie sa aiba camera separat in salon, avand in vedere ca are...? (mai mult)
Buna TPU! Am si eu o intrebare. Cand inchiriezi un spatiu comercial si alegi sa il inchiriezi pe o perioada anume (ex 3 ani), eu sunt obligat sa stau acolo atat timp cat scrie in contract? Ma gandesc...? (mai mult)
Buna! Ma pricep foarte bine sa lucrez in photoshop, dar nu am nicio diploma sau certificat, credeti ca as putea sa lucrez undeva asa si sa fac bani? Dau funda!
Salut! Se poate vedea cumva pe SPV ce impozit declarăm și plătim?
Buna! Am luat un telefon in rate oney de pe flip, pe care trebuie sa o platesc in 3 rate, ce se intampla daca nu reusesc sa platesc rata luna aceasta sau sper exemplu daca nu as mai plati, doar ca exemplu?...? (mai mult)
Se va putea oare tranzactiona moneda PI si pe Binance?
Salut, dacă am efectuat o plata către alta țara (Germania), prin Raiffeisen, si am scrie IBAN ul corect însă in loc sa scriu numele beneficiarului, am scris numele băncii către care fac plata,...? (mai mult)
Care credeti ca este cea mai profitabila afacere online in Romania?
Din ce fel de plastic sunt făcuți banii românești?
Se pot câștiga bani urmărind videoclipuri pe mai multe dispozitive?
Salut TPU. Sunt detinatorul unor actiuni din 96 la automobile din Craiova, intrebarea mea este, ce mai pot face cu ele, daca pot lua dividente sau daca pot sa le vand?
Unde te poți angaja la 16 ani pe timp de vară?
Salutare. As dori ca in viitorul apropiat sa investesc o suma de bani in cumpararea unui stock de haine sh de firma, pentru a face resell pe Instagram. Pentru inceput doresc sa castig mai multa experienta...? (mai mult)
Când se actualizează monedele la cursul valutar daca la cursul BNR se actualizează zilnic? De exemplu pentru a înțelege mai bine ceea ce doresc sa fac: Vreau sa schimb câteva sute de mii de lei la...? (mai mult)
Salut,unde pot găsi job ca inginer petrolier? Dau funda
Salut,unde se fac angajările că inginer petrolier? Dacă îmi poate spune cineva.Dau funda
Bună seara. Pot să schimb lei moldovenești în ce monedă vreau eu? (ex: lire sterline, dolari, etc)
Coletul meu venit din afara U.E stiu ca trebuie sa platesc 19% din valoarea lui la vama, valoarea lui fiind de 962 euro ( cca 900 lei tva ), in afara de TVA ce fel de taxe trebuie sa mai platesc?
Cum găsesc id-ul de logare sa ma loghezi pe bt24?
Salut TPU! Vreau sa știu și eu din ce sunt făcute bancnotele.
Poți să-ți bagi bani pe card singur dacă ai nevoie?
Când mi-am făcut card la banca Transilvania m-au întrebat dacă vreau sa îmi vina alocația pe card, atunci am zis nu. Mai pot sa schimb alegerea mea, adică sa îmi vina alocația pe card?
Pot câștiga bani online ascultând muzica fără a face review-uri?
Se pot câștiga bani online din login-uri zilnice?
Buna tuturor, Doresc sa scot la vanzare, cateva picturi executate din placere, in casa. Aveti idee de siteuri din Romania sau din strainatae, unde le-as putea expune? Multumesc
Saluuuttt:) cam cat credeti ca m- ar costa sa- mi deschid o mica frizerie cu 2- 3 scaune? (si eu sunt frizer) Eu ma gandeam sa- mi deschid o afacere care sa- mi produca macar 2000€ lunar si zic ca frizeria...? (mai mult)
Bună TPU, vreau sa îmi iau motor și vreau sa astrang bani, am 14 ani și nu știu ce sa fac, unde pot sa lucrez sau ce pot sa fac sa strang banii necesari?
Bună, bună, am văzut multe laude pentru postul de "copy writing", foarte multe persoane se lauda cu respectivele câştiguri, în special strainii, sa fie scam? Ati lucrat în asemenea domeniu?...? (mai mult)
Buna TPU! Va rog sa imi dati niste idei de nume pentru un ONG deschis de adolescenți pentru adolescenți! Mulțumesc!
Pe ce platforma pot investi? Care sunt platformele cele mai bune pentru a investi in dividente/cripto? Top platforme cu cele mai mici comisioane. Ofer funda!
Ce parere aveti despre bcr scoala de business?
Salut, am transferat de la CEC catre ING o suma de bani (3000 ron) si tranzactia a fost esuata. Baietii de la ING mi- au spus ca banii o sa intre inapoi in contul de la CEC... Dupa 24 ore tot nu stiu ...? (mai mult)
Buna! A facut cineva imprumut de credit la Revolut? Cum functioneaza imprumutul acesta? Este ceva sigur?
Buna ziua, Este cineva care preda lectii de romana sau matematica la centru de meditatii? Imi poate spune ce cod COR are in contractul de munca? Lucrati cu CIM sau Contract de colaborare...? (mai mult)
Cum pot sa transfer banii de pe card in contul paypal? ...Nu merge cu trustly..Multumesc
Salut TPU, am o intrebare, daca sunt in Anglia pot aplica sa lucrez la un job online din Romania? Spre ex call center sau agent vanzari
Cât trebuie sa investești pentru deschiderea unui magazin alimentar? Este o afacere profitabila?
Credeți ca se câștiga bine din închirierea unui apartament/garsoniera(Constanta)? Cam cât se poate câștiga?
Salut. Care din platformele astea sunt mai safe asa, sa nu ma trezesc fara cont peste noapte ..Scz de exprimare. binance,coinbase, capital.com si kraken… ms mult
Buna! Știți cum sa fac bani din Instagram? Pentru că vreau sa învăț cum sa fac bani din platforma asta cum fac altii
Se ocupa careva cu asocierea cu Amazon prin a vinde produse? Dacă da, va rog frumos ma puteți ajuta și pe mine?
Salutari, as vrea sa deschid un magazin de ghete pentru constructii si uitandu- ma de niste modele am dat de site- ul caterpillar Romania unde au ghete de care as dori si eu sa vand, ei din cate am vazut...? (mai mult)
Dacă îmi expira cardul (BT) pot plăti încă cu telefonul și sa primesc bani? Sau trebuie sa îl reînnoiesc?
Unde pot da monezile de 50 bani cu regele regina și tancul?
Dacă îmi expira cardul (BT) pot plăti încă cu telefonul și sa primesc bani? Sau ar trebui sa îl reînnoiesc cardul?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Tarzan
Ai pasit si tu in incredibila lume a lui Tarzan si a prietenilor sai? Haideti sa vedem cat de multe va mai amintiti!