Am gasit o aplicatie WowTube si am castigat 30.000 de monezi cu care acum astept sa-mi intre in cont 3000 de euro, ați incercat aplicația? Intră banii in cont Paypal și fără card?
Am cumpărat pe,, SELL" GBPUSD de 112€ și a scăzut cu -60% prețul, merita să aștept sau o să se ducă în -100%?
Buna ziua, Daca am popripe pe conturile personale si imi fac firma, poprirea se extinde pe contul de firma?
Merita să investești în lingouri de platina?
Salut! Am niste intrebari financiare: 1. Ce fac romanii cu bani pe care îi castiga? 2. Ce joburi poti face de la 14 ani? Poti lucra la timp partial la un magazin de exemplu? 3. Cat e salariul...? (mai mult)
Ce joburi sunt in Constanta pentru persoanele de 15 ani?
Dacă am făcut o rata online la icredex și mi-au trimis contractul pe email și eu nu mai am acces la el cum stiu când sa o plătesc și cum?
Ce înseamnă "capitalul fix al firmei"?
Vreau sa bag bani pe paypal sa ii transfer pe card, trebuie sa bag iban-ul contului bancar, nu? Si cam cat dureaza transferul
Salutare tuturor, ce părere aveți de Deadalus Online? Am făcut și eu 50 de euro din sondaje șă aș dori să îi revendic! NU SUNT CUMVA HACKERI CARE SĂ ÎȚI FURE DATELE PERSONALE, AVÂND ÎN...? (mai mult)
Salut, as dori sa încep o afacere cu cafea sa- mi creez propriul brand și totul sa fie online sa deschid un magazin online, unde as putea sa prăjesc cafeaua, la prăjitorii speciale sau trebuie sa...? (mai mult)
Credeti ca un om poate muri de foame cat timp nu e un lenes? Sau un boschetar. Un prieten zice ca nu mai sunt locuri de munca, dar mi se pare fals, cred ca tot timpul se angajeaza pe undeva
Buna, sunt disperata in momentul de fata deoarece e vineri seara, iar pana luni, cand se deschid bancile nu mai am liniste. Stateam linistita in pat, cand dintr- o data primesc o notificare precum...? (mai mult)
Buna. Ma puteti ajuta cu un loc de munca? Am terminat 12 clase si vreau neapărat sa ma angajez dar nu stiu unde ma primește fara experiență in nimic.
Salut, Cine a investit până acum în platforme de investiții? Dacă nu ați investit până acum eu vă recomand "AIAC" pe google AIACusdt.com Cel mai de încredere și de durată pentru cei interesați,...? (mai mult)
Buna seara TPU! As dori sa deschid o farmacie veterinara,care ar fi procedurile, costuri cu aproximatie, mentionez fac un curs in vederea obtinerii diplomei de tehnician veterinar.
Binance sau Rervolut, ori altceva... Ce platforma sa aleg pentru a incepe investitiile in criptomonede si in actiuni? Ce platfoma este mai buna pentru comisioane si pentru siguranta investitiilor? ...? (mai mult)
Pot face bani din misiuni pe Binamce? Cum?
Stie cineva cam cat castiga un angajat la Winner sau Fortuna? si daca e ok? a fost cineva? multumesc
Bună ziua, ma puteți ajuta și pe mine cu un răspuns? Am discutat cu un domn sa facem un schimb prin curier, dansul sa îmi trimită mie un xbox și eu un telefon și eu am pus la curier prin DPD...? (mai mult)
Hey, am și eu o întrebare, știe careva cât câștigă ca medic veterinar? Adică cam cât câștiga un medic care lucrează intr- o farmacie, iar cel care lucrează intr- o fermă de vaci/cai/oi/porci...? (mai mult)
Cum fac bani de acasă online? Știți vreun site secret?
Pot face un card in euro la o bancă din România, de exemplu BCR, Raiffeisen? Precizez că mă refer la card in euro și nu la cont in euro. Adică să pot retrage euro fără a trebui să îi convertesc...? (mai mult)
Salut tpu.ro, ca să fac bani pe YouTube trebuie să am deja bani pe card? Sau banca îmi ține cardul și așa?
Salut! Se modifica cota de TVA la compot? Intra la bauturiile nealcoolice cu adaos de zahar? Multumesc!
Salut TPU! Urmează să fac 16 ani vara asta și mă gândeam că ar fi o idee bun să mă angajez atât pentru a face bani de buzunar cât și pentru experiență. Aveți sfaturi pentru locuri unde...? (mai mult)
Neata! As fi interesata de incasarea salariului in contul Revolut. Firma la care lucrez are cont la Banca Transilvania ca mine si intotdeauna eram prima care isi primea salariul. Cat de rapid mi- as putea...? (mai mult)
Parfumurile de pe alibaba in cat timp vin? Si ele sunt originale? Adica au un pret foarte mic...
Buna seara! Sunt un băiat in vârsta de 29 de ani care a lucrat ca bucătar din 2013 pana in prezent si in ultima perioada m- am gândit ca nu mi- ar place sa lucrez la patron toată viața si in...? (mai mult)
Câți bani câștigă un frizer in România?
Foloseste cineva aplicatia Foap sau stie cum functioneaza? Am incarcat o fotografie dar nu reusesc sa pun pretul cu care sa o vand... Ofer funda.
Salut, mă poate ajuta cineva cu droppshiping? Vreau să știu și eu cum pot sa incep, (am o sumă buna pentru droppshiping) dar nu știu cum să încep nu știu ce să fac, mă poate ajuta cineva?...? (mai mult)
Cât înseamnă 1900 lei românești în bani moldovenești?
Buna, am dat o comanda pe Ninoma din Japonia pentru 4 figurine din PVC. Am platit ¥28, 720 (aprox 1000 lei) cu tot cu transport.Am fost trimis azi de posta la comisionarul vamal si acesta mi- a spus...? (mai mult)
Salut! Daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns? In cazul in care as castiga la un concurs un apartament in valoare de 60.000 de euro, organizatorul spune ca impozitul trebuie platit la ANAF, de catre...? (mai mult)
Salut! Daca faci dropshipping in Romania, cum procedezi cu returul si garantia? Clientul primeste garantie de la furnizor sau cum?
Am inteles ca fondurile mutuale sunt sigure atunci cand faci investitii, dar nu am inteles exact ce sunt acestea si cum functioneaza. La ce banca ar fi cel mai avantajos sa investesc in aceste fonduri...? (mai mult)
Salut, pot face un POS la o banca si sa am contul bancar la alta? Ma refer la faptul ca as vrea sa iau un POS de la CEC Bank deoarece au o oferta mai buna dar eu am contul firmei la Raiffeisen. Se poate...? (mai mult)
Buna prieteni! Stiu destul de bine photoshop- ul si m- am gandit sa fac invitatii de nunta/botez originale si personalizate si sa le vand pe internet. Stiti site- uri unde se vinde asa ceva fără...? (mai mult)
Salut! Stiti ceva cursuri despre dropshipping, crypto care merita cumparate? Ms
Buna! De curand mi-am facut card BCR si doamna de acolo a spus ca trebuie sa platesc 8 lei comision. Cum pot sa plătesc si daca nu platesc ce se întâmplă?
Salut TPU. Vreau sa fac un împrumut rapid online, problema este ca nu am card, pot sa primesc banii pe paypal?
Salut! Am 14 ani, și am 1100 lei și aș vrea să îi investesc, cum as putea sa fac mai mulți bani cu acești bani, este o suma destul de mica?
Salut, am o problema cu paypal, cand dau pe request imi da o eroare ca aplicatia intampina o problema, ce pot sa fac? Am nevoie urgent de ajutorm pleaseee.
Hey lume, când mergi la un magazin iar vânzătorul va arata discret al treilea deget iar gestul nu se vede pe camera și nici nu l- ați filmat în timp ce făcea asta sunt șanse sa fie dat afara dacă...? (mai mult)
Am făcut un cont de binance și am pierdut accesul la email și numarul de telefon asociate contului. Faza este, contul creat a fost verificat KYC și când încercăm să mă conectez la el îmi dădea...? (mai mult)
Salut tuturor, voi in ce monede investiti? Care ar fi cea dupa parerea voastra care chiar merita sa investesti?
Cumulat am 10000 lei, in două conturi. Cum e mai ok sa ii țin în unul singur sau să îi las in două? Ce părere aveți de BCR? O să fie suprataxată pentru că are legătură cu Austria? Care e ...? (mai mult)
Buuuuna! Am și eu o întrebare, chiar este necesar sa știi limba engleza la facultatea de medicina veterinara București?
Cum minez criptomonede?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Tarzan
Ai pasit si tu in incredibila lume a lui Tarzan si a prietenilor sai? Haideti sa vedem cat de multe va mai amintiti!