Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
Ce fel de autorizatie am nevoie pentru o afacere cu instalarea panourilor fotovoltaice? Situatia mea: Persoana fizica Diploma profesioanala cu profil electronist Multumesc anticipat!
Buna ziua! Doresc sa produc o masa din lemn, dar deja acest model exista sub alt nume. Daca eu produc masa aceea identica cu cea care deja exista, dar sub alt nume, pot sa am probleme?
Buna ziua! Cineva care are cont la ING si care trebuia sa imi trimita niste bani mi- a cerut numarul de telefon in loc de IBAN si a reusit instant sa imi trimita bani doar cu numarul de telefon. Asa ceva...? (mai mult)
Am platit un abonament pe o singura luna.Doresc sa nu mai continui pe acest site.De ce mi- a luat banii si pentru urmatoarea luna, daca eu nu mi- am dat acceptul? Doresc sa- mi recuperez banii si sa nu...? (mai mult)
Bună seara, am depus pe betano cu paysafecard și vreau să fac o retragere și spune că trebuie să fac retragerea prin metoda pe care am depus am înțeles și dacă fac asta aș putea să transfer...? (mai mult)
Buna, daca am dat un bun la amanet, pot sa il iau inapoi daca am pierdut foaia de mi-a dat-o la momentul respectiv?
Va salut, am o firma și am datorii pe ea, ulterior m- am contactat cineva care cumpără firme in datorii. As dori să știu ce poate face cu ea daca eu o vând acelei persoane care cumpără firme ...? (mai mult)
Salut, am o întrebare, daca eu am făcut ceva bănuți din cs go din pariuri/daily reward (adică am colectat câțiva centi in fiecare zi) și doresc să- i vând pentru crypto (btc/eth/usdt), când...? (mai mult)
Am observat ca atunci cand cineva imi trimite bani prin Revolut prin virament bancar, nu vad numele persoanei care imi trimite bani ci doar ca primesc bani de la Revolut Bank UAB. Asa este la toti?
De ce se pot face plati instant intre Revolut si Banca Transilvania daca Revolut nu este o banca romaneasca?
Saluuttt guys :> Am 14 ani, Aici e vorba de bacnote și monede Am câteva monezi de 1 ban si 5 ban Și habar n am ce sa fac cu ele :) Mam gândit sa I schimb în harti de lei Da la magazine nu...? (mai mult)
Salut. Credeti ca CBDC ca va fi in toate tarile va fi despre control? Asa se spune peste tot.
De ce nu ma lasa aplicatia BT Pay sa imi fac cont? Am card la ei si cand m- am dus la un sediu de al lor ei mi- au spus ca am voie sa folosesc aplicatia chair daca am sub 18 ani. Cand incerc sa imi fac...? (mai mult)
Salut TPU. Ieri am primit primul salar din viata mea. Ce imi recomandati sa fac cu banii primiti?
Saluuut! Este vreun Parior pe aici? (SUPERBET, BETANO, ETC)? Voi ce tactici folosiți pentru a câștiga cât mai des? Bilete multe cote mici sau bilete puține cote mari? Eu folosesc cote mari, ...? (mai mult)
Eu cred că publicitatea stradală și online al siturilor de pariuri/jocuri de noroc și studiourilor de videochat ar trebui interzisă. Cel puțin mașinile parcate cu reclamă la CharmStudio și alte...? (mai mult)
Am plasat un bid pe Stockx si din ce stiam nu trebuia sa- mi ia banii de pe card pana cand nu- mi accepta cineva oferta dar banii au fost luati si nu a acceptat nimeni oferta. Pot sa- mi recuperez banii?...? (mai mult)
Salut, Chuck and Cheese trebuia sa se deschida pentru prima data in Bucuresti(si primul din Europa) anul asta.Primul restaurant in Europa de genul asta din Statele Unite.Dar nu se mai aude nimic despre...? (mai mult)
Unde aș putea găsi să lucrez fără contract de muncă?
Saluuut! Am o mică mare problemă :...? (mai mult)
Hei, TPU! Dacă îmi deschid salon cu forma I.I. (Întreprindere individuală), pot să ofer locuri în salon spre închiriere către persoane cu PFA? Adică să nu fie angajații mei, ci să închirieze...? (mai mult)
În prețul chiriei in Germania,România este inclusa și căldura,internetul, gazul, TV? Cât costa în total?
Prin ce modalități poate o bibliotecă publică să aducă mereu cărți noi? Cum se atrag investiții într- o bibliotecă în care, de regulă fiind publică, cărțile sunt împrumutate gratis?...? (mai mult)
Cum scot bani din tik tok?
Salutare, cum platesc si pe aliexpres cu paysafecard? Ca am auzit ca cica merge sa platesti da nu stiu cum
Buna. Sunt in Germania si am card Sparkasse. Numarul cardului este format din 10 cifre iar când vreau sa cumpar ceva online imi apare sa completez un camp liber din 16 cifre. Stie cineva de ce numarului...? (mai mult)
Bună seara! Nu știu care este venitul net pe membru de familie? Cum pot să aflu?
De ce multor afaceri li se pare greu sau rușine să exprime faptul că sunt la început de drum? Argumentul faptului că "nu arată experiență, nu dă dovadă de seriozitate, etc" nu este convingător,...? (mai mult)
Salut, am o întrebare, am auzit nu știu unde ca se pot face imprumuturi la banca Transilvania și poți face împrumut și dacă ai 16 ani e adevărat?
Am balanta pe minus cu 20 de euro la paypal. Ma suna intruna unul de la fire credit si am primit un mesaj ca sa- l sun ca daca nu se vor face proceduri legale. M- am chinuit acum 1 2 luni sa platesc dar...? (mai mult)
Am 17 ani, pot lua in rate un telefon?
Buna ziua, daca cumpar telefoane din astea RETRO S4, S4 MINI S3 MINI, S3/S3+ J7 S7 EDGE ETC SI MAI APOI UN PRIETEN LE "ACTUALIZEAZA" urmând că mai apoi SA LE VINDEM este ca e o AFACERE PROFITABILA?
Buna seara, am si eu o intrebare legata de un card de cumparaturi. Vreau sa imi fac un card de cumparaturi la Raiffaisen Emag sau la BT, chestia este in felul urmator eu sunt angajat cu salariu minim...? (mai mult)
Salut! Am 17 Ani. Daca obtin venituri din drepturi de autor pe internet trebuie sa platesc impozit sau ceva? Sau doar daca sunt matur?
Salut! Daca sunt contabili experti pe aici si cunosc regulamentul CECCAR, va rog sa ma sfatuiti. Sunt studenta la ASE (FABBV) anul 1 si vreau sa imi deschid o firma de contabilitate. Pot obtine autorizatia...? (mai mult)
Salut, daca imi fac un card visa, pot trimite bani catre altcineva care detine un altfel de card? de exemplu revolut?
Salutare, Am citit noua lege despre modificarea salariului minim pe economie de la 1 ianuarie 2023 pe https://calculator- salariu.net/salariu- minim.html Si, din cate inteleg, un salariat care...? (mai mult)
Care considerați că sunt cele mai bune bănci pentru o afacere? De exemplu, o afacere online, la început.
Pot deveni parfumier fara a termina Facultatea de Parfum? As dori lucra in laboratoarele de parfumerie, dar nu as prea face o facultate de 3 ani...Intreb de parfumeriile din Franța. Mulțumesc!
Vreau și eu sa știu cum sa face bani pe tiktok.
In domeniul digital marketing! Este vorba de SEO, recent am terminat un curs si as vrea sa incep. Dar am o intrebare care nu a fost acoperita in curs. Cum incep efectiv toata treaba? Tehnic vorbind. ...? (mai mult)
Salutare, cat fac de euro 4000 în banii vechi? Va rog un răspuns, va mulțumesc.
Persoane care utilizați Revolut, există o modalitate prin care îmi pot transfera banii din Revolut în contul meu Banca Transilvania fără comisionul de 5lei perceput de BT pentru încasările...? (mai mult)
Salut. Am un lantisor din argint care scrie "925" pe el. Ideea e ca as vrea sa-l sau la amanet insa s-a facut negru pe parcurs. Am sanse sa il dau in conditia asta?
Salut, pe ce data se dau banii de ajutor de incalzire stiti careva? Sau cand ati luat banii anul trecut?
Pot incepe cursuri de frizerie la 15 ani? Daca da, stie cineva in Pitesti ceva?
Buna ziua, am nevoie de o consultanță, dacă vine o factura de exemplu: 'afișare pe 22 octombrie 2022, pentru luna Septembrie 2022' este facturată și luna octombrie sau suma este doar pentru luna...? (mai mult)
Salut, am vrut sa retrag 30 lei de la atm și tot a mers bine pana la retragerea banilor cand nu mi i-a dat, dar mi-a luat banii din cont. E sâmbătă și nu lucrează nimeni la relatii la banca.
Buna seara, știe cineva dacă nu am mai băgat bani pe card îmi poate bloca contul pentru că eu sunt pe minus de doua luni? Mulțumesc
Buna seara! Pot lua un credit de nevoi personale daca salariul meu este de 2000 lei net?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Meghan Trainor
Cat de multe stii despre artista care a urcat in topuri cu piesa "All About That Bass"?