Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
Salut. Am făcut un credit pentru un telefon în 12 rate și mi- au zis ca pot achita mai devreme creditul. Problema este ca abia am făcut creditul și vreau sa- l achit în 2- 3 săptămâni, oare...? (mai mult)
Cum pot avea bt pay ca minor? Am card, dar nu ma pot conecta deoarece am sub 18 ani
Ce salariul este considerat a fi unul mic, mediu si mare, raportandu-ne la preturile din ziua de azi, in Romania dar si in strainatate?
Salut TPU! Vreau să vând o bicicletă fat bike cu roți de 26x4.0 la care am defectă doar roata spate. Ce preț pot cere sau care e valoarea reală a cadrului cu tot cu roata față? Nu vreau să cer...? (mai mult)
Ce documente trebuie pentru a face acte pe casa la notar?
Știe cineva de ce nu îmi pot înregistra un cont bancar în aplicația Revolut? Detalii: Revolut din 18.11. 2022 Transilvania Bank din 22.11. 2022 Revolut nu- mi dă posibilitatea decat să adaug...? (mai mult)
Buna ziua, astăzi am dat o comanda și am blocat din greșeală o sumă pe cardul brd. Unde este secțiunea de "suma blocată" îmi apare site- ul de unde am dat comanda și suma respectiva, ce pot ...? (mai mult)
Bună! Asa o întrebare. Dacă faci Academia Forțelor Militare poți lucra pe viitor ca însoțitor de bord (stewardesă)?
Ce argumente pro și contra sunt pentru apartamentele la demisol?
Caut solutii de promovare a canalului de Youtube.
Am un cont Raifaisen in valută, că să retrag euro de pe el trebuie să îi convertesc în lei, iar mai apoi automat se schimba in euro, din aceasta cauză valoarea scade... Cum pot sa ii retrag direct...? (mai mult)
Pot face rost de cod EORI daca sunt minor?
Credeți că zilele petro-dolarului sunt numărate? Având în vedere, între altele, interesul manifestat de Arabia Saudită de asociere la grupul BRICS.
Salut TPU, sa zicem ca un om are datorie la banca si are doua banci neplatite, mai exista vreo solutie sa se mai imprumute cumva pentru a-si salva magazinul sa fie cum era prima data plin?
Buna, TPU! La ce investitie v-ati gandi pentru Societatea Nationala a Apelor Minerale?
Salut! Am o întrebare, dacă doresc sa cumpăr o stație totala și sa deschid o firma de cadastru am nevoie eu de licenta în domeniu?(vreau sa angajez un inginer specializat care sa lucreze, eu doar...? (mai mult)
Salut, întrebarea mea este, care ar fi cel mai bun curs de trading crypto daca l- a încercat cineva sau sa imi recomandați cateva! aAm văzut ca este plin pe internet dar din câte stiu majoritatea...? (mai mult)
Bună! La contabilitate, când este consumul materiilor prime e un venit sau o cheltuială?
Salut, ce salariu mi-ar trebui pentru un imprumut bancar de 170.000 euro? Mulțumesc
Buna Seara TPU! Daca am un card de debit Orange Money si un card banca transilvania, voi care spuneti sa il inchid? Cei care aveti BT ce credeti? Orange Money mi- a oferit si un card de credit.Dar dezavantajul...? (mai mult)
Pe un grup de pe Facebook, de idei afaceri, am văzut că mulți vor să facă următoarea chestie. Să își cumpere un costum de moș craciun de exemplu, să își închirieze o căsuță la un târg...? (mai mult)
Salut TPU, am vârsta de 46(dacă este nevoie) și doresc sa fac un împrumut bancar in valoare de 30.000 de lei, eu am salariu de 2800 de lei net și am vechime de 5 luni, se poate face acest...? (mai mult)
Salut,am un card la banca transilvania si am dat datele cardului unui prieten pentru a face o plata, as putea oare sa schimb codul cvv ca in viitor sa nu mai poata face plati de pe cardul meu?
Buna! Am si eu o întrebare, daca cineva mi-a pus bani din Germania vineri si eu ma duc sa îi scot luni e ok? Conteaza ca au stat cateva zile în banca si nu i-am scos?
Pe un card revolut simplu gratis, poti avea depozite in monede straine si convertesti la nevoie la valoarea BNR fara taxe in plus si scoate la bancomat? In limita la aproximativ 500 de euro pe luna?
Ce este revolut? Dacă se poate scurt și la obiect, pentru a-i explica cuiva
Știți care este cel mai mic preț la benzină din Ploiești?
In ce pericol se expune cineva care are in mod public codul IBAN al unui cont bancar vizibil si este apoi distribuit in diferite parti?
Vreau sa iau un bonus de la Getsbet ca azi e sambata si iți dă 250 lei dar nu cred, ca am mai depus o dată si nu am primit nimic, sa mă risc?
Sunt noua la ING, transferurile intre doua conturi ING sunt de obicei instante?
Bună seara, unde pot afla codul IBAN și cel BIC (SWIFT)? Încerc să returnez niște haine pe care le-am cumpărat online și îmi cere asta: https://photos.app.goo.gl/DrYLC9dvthRueE6N7
Bună ziua, unde pot regăsi pinul unui card sparkasse?
Salut. Dacă îmi fac un cont de superbet sau orice site de genul cu buletinul părinților se poate afla?
Am pariat pe 2 meciuri, vreau sa inchid un pariu ce l-am deschis din greseala, am vrut sa pariez pe altul, dau cash out ca sa-mi intre banii in cont?
Buna, am credite facute la ifn- uri si nu am putut sa platesc, neavand banii cand trebuia...am schimbat si jobul intre timp si pana la salariu nu am bani stransi... vreau sa stiu daca pot sa fac un credit...? (mai mult)
Buna ziua! As dori sa intreb daca cineva a mai recuperat alocatia din Austria sau din alta tara prin firma Migro? Este o firma serioasa? Sau ce firme ati recomanda?
Cat inseamna 3 miliarde de lei?
Buna, de ieri m-am trezit cu contul Monesse blocat. Am dat sute de mesaje catre ei insa nici un raspuns. Cnd sun raspunde robotul, cum pot lua legatura cu un operator?
Buna ziua, as dori sa stiu daca pot presta activitati de ridesharing cu masina personala pe o firma cu care as incheia un contract de comodat. Multumesc.
Salut. Știți vreun site unde as putea sa public anunțuri despre cum as putea crea eu proiecte powerpoint/WordPress/Excel /Html/etc
Buna! Pe ce procent colaboreaza un ortodont cu un cabinet stomatologic?
De ce transferurile intre conturile din aceeasi banca se realizeaza instant in timp ce transferurile intre conturile din banci diferite dureaza chiar si doua zile?
Bună seara, am un credit prin prima casa pe 30 de ani. Au trecut aproximativ 4 ani de când l- am făcut. Dacă nu mai doresc apartamentul, pur si simplu sa nu mai achit ratele deoarece nu mai vreau...? (mai mult)
Buna, sunt in Anglia de 3 luni și lucrez, as putea sa iau 2 telefoane la abonament? Le plătesc bineînțeles. Ce acte îmi trebuie?
Salut, la Transferul din Spania BBVA vu suma de 2800 euro in Romania cat comision imi ia la banii aceștia? Fundaa.
Ce job poti sa ai online? Fără studii superioare (și exceptând call center).
Ajung banii transferați prin iban la destinatar dacă i-am scris numele greșit?
Hei, daca am un cont in euro, mai pot face unul în lei și la aceeași bancă? Adică separat de acela, iar cu cardul este valabil aceeași chestie? Sau toți banii se depun pe unul singur?
A folosit cineva Flexidepozit de la Raiffeisen? Ați avut rezultate bune? M- ar interesa o modalitate de a economisi și investi, dar piața de la bursă este prea riscantă. Ce depozite la termen...? (mai mult)
Majoritatea oamenilor de ziua mea la implinirea varstei de 25 ani: "La multi ani sanatosi si frumosi!" Banca de ziua mea la implinirea varstei de 25 ani: "Deoarece nu ati actuailizat datele personale,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Corpul uman
Corpul uman este o "masinarie" care ne surprinde tot timpul. Testeaza-ti cunostiintele si vezi cat de multe stii despre acesta!