Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
Majoritatea oamenilor de ziua mea la implinirea varstei de 25 ani: "La multi ani sanatosi si frumosi!" Banca de ziua mea la implinirea varstei de 25 ani: "Deoarece nu ati actuailizat datele personale,...? (mai mult)
Ce sunt documentele fiscale speciale privind accizele? Dau funda cui îmi trimite un link unde găsesc informații despre acestea!
Salut. Mi- am comandat astazi un card de la Western Union prin aplicatie si as dori sa aflu cum il dezactivez in caz ca nu il mai folosesc ca sa nu ma trezesc ca imi ia bani pe luna pentru intretinere,...? (mai mult)
Salut TPU, intrebarea asta este pentru cei care au investit in Elrond (EGLD), merita ca acum sa cumpar 3 egld si sa le vand dupa ce sa termina acest bear market in cripto?
Salut TPU. Am aplicația my brd și trebuie cineva sa-mi vireze niște bani în contul meu, trebuie sa-i dau acel Iban?
Cum se poate plati o cursa Bolt daca momentan nu iti poti folosi contul bancar si cardul bancar?
Salut! După cât timp se înregistrează venitul la ANAf? Sunt angajat de pe 1 august(2 salarii incasate). Doresc să fac un credit de nevoi personale doar ca îmi este respins ca venitul nu este înregistrat...? (mai mult)
Bună ziua. Știe cineva după cât timp pot aplica pentru un credit la banca pentru casa? Ce vechime trebuie sa am sa mi se aprobe de exemplu 80.000 de euro? Ce salariu trebuie sa am și care ar fi cea...? (mai mult)
Salut lume! Am si eu nevoie de niste sfaturi. Am in plan sa deschid un restaurant- e mult spus restaurant- care va functiona doar cu livrare, cel putin in primele luni de activitate. Fara bar propriu-...? (mai mult)
Salut, as vrea sa- mi deschid o mica afacere, sa vad daca merge sau nu. Respectiv as vrea sa iau haine de ski si sa le vand la Oser, targul de vechituri din Cluj La Targ scrie ca exista tarabe...? (mai mult)
De ce nu pot plati cu cardul virtual Revolut in magazine? (pe cel fizic nu l- am primit inca). Am putut plati cu acest card la easybox si am putut plati online facturi. Dar in magazinele Kaufland si Lidl...? (mai mult)
Poate cineva să-mi facă cititorul de la automatul de cafea să nu mai meargă cu lei să meargă cu PAUNI EGIPTENI?
Salut, cat castiga un soldat debutant?
Heiii,are cineva revolut junior? Cum pot scoate bani dacă n-am primit cardul? Imi puteți da mai multe detalii?
Salutare tuturor, am o întrebare către voi. Recent am văzut pe tik tok un individ care avea un Soft pentru investiții. Mai concret, investea 100lei in Bitcoin iar prețul unui Bitcoin era 20000, ...? (mai mult)
Am 18 ani si as dori sa fac un imprumut bancar, se poate? Am nevoie urgenta nevoie de bani.
Salut! Acum câteva zile ca urmare a unor mailuri primite din partea Paypal cu privire la "claim your 5€ reward ", am intrat in cont, am dat pe claim, ulterior acei 5 euro mi- au intrat in balance-...? (mai mult)
Cum scoți bani de pe tiktok pe card?
Buna! Ce afacere credeti ca ar merge avand in vedere urmatoarele: - spatiul este de cca 60 mp - lipit de spatiu se afla un salon de infrumusetare foarte fregventat, la cca 50 metri este o scoala ...? (mai mult)
Buna seara, daca vreau sa infiintez un SRL avand poprire pe conturi, aceasta trebuie platita inainte sau se poate si pe parcurs pentru infiintare?
Bună! Ce comision au cei de la BCR dacă fac plata în cont la o brățară?
Mi- am creat cont pe Revolut la invitatia cuiva si am inteles ca persoana care mi- a trimis invitatia primeste 150 lei daca eu o onorez. Intrebarea mea este: eu pot trimite invitatie altei persoane? pentru...? (mai mult)
Spuneți mi și mie o instituție bancară care aprobă credite fara a avea 1 an vechime in campul muncii și minim 3 luni la actual loc de muncă. Eu am 5, fac 6 in decembrie. Și un IFN bun care aprobă...? (mai mult)
Bună. Unde îmi pot promova și eu un cont nou de onlyfans?
Cât aș primi la amanet pe un IPad Air 4 2020 64Gb Wifi
Bună TPU, Va rog să- mi recomandați o banca de la care as putea face un credit de nevoi personale (30- 40 mii RON aproximativ). Care sunt bancile care au cele mai bune oferte? Mulțumesc tare...? (mai mult)
Se poate schimba cardul de pe care platesc abonamentul la Boosteroid? Cum?
Salutare comunitate. Am nevoie de imaginatia voastra. Doresc nume de locuri de joaca pentru copii, in limba romana maxim 3 cuvinte ceva foarte simplu dar cu efect. Multumesc
Salut! Eu voi ramane de luni, 14 noiembrie fara carte de identitate valabila aproximativ o saptamana pana la emiterea noii carti de identitate. Ar fi o idee buna sa transfer in ultima zi, duminica toti...? (mai mult)
Îmi este foarte frică să mă angajez și nu știu ce să fac. Am avut șansa să mă angajez de două ori, însă m- am panicat și am dat înapoi. Îmi este foarte frică să nu mă fac de râs sau...? (mai mult)
A construit cineva un teren de padel? Daca da, la ce suma ați ajuns? Joaca lumea? Ar merita sa se investească în acest sport pentru o mica afacere?
Ce este extrasul de cont?
Va rog sa raspunda doar cei in cunostinta de cauza. Detin o firma in UK - tip companie: LTD. Cum ma pot plati daca locuiesc in Romania si nu am viza de munca in UK? Multumesc.
Este posibil sa imi pierd accesul la proprii mei bani incepand de luni daca pe 14 noiembrie imi expira buletinul la implinirea varstei de 25 ani si dureaza o saptamana pana primesc noul buletin sau banca...? (mai mult)
Cum as putea face rost de bani de buzunar la 16 ani?
Buna! Poate fi o problema demisia dacă eu nu am semnat contractul de munca, ma mai pot chema la munca?
Cum pot afla codul de utilizator de la Raiffeisen?
Seara Buna! Am un subwoofer activ si vreau sa il leg la masina si am nevoie de cateva sfaturi! Cablul remote unde se leaga mai exact? Am doua intrari rca, ma gandesc ca astea se leaga la casetofon. ...? (mai mult)
Are cineva idee cât costă gramul de aur de 9k?
Care este mai sigur? Am auzit ca cica revolut nu ar mai fi asa de sigur, mastercard sau visa?
Salut,am comandat un card FirstBank Premium vreau să aflu dacă știe cineva in cât timp imi ajunge acasă? Mulțumesc anticipat:*
Bună seara, cum se calculează salariu net\brut și bonurile nete\brute? Sunt aparte bonurile de salariu? Cred ca mi s- a făcut o nedreptate la plata salariului, eu am venit 8 adică 64 de ore, zile...? (mai mult)
Poate sa mute mama alocatia mea si a fratilor mei de pe cardul ei (il are la cek) pe al meu? Am card la BRD, e facut cand aveam 14 ani, expira la 11 noiembrie 2023. M-ar ajuta mult raspunsurile.
Am primit mesaj de la "BT Collect" si a zis ca "Stimate client, inregistrati un debit restant de 55.25 RON. Va rugam sa achitati de urgenta aceasta suma" si a mai zis ceva cod si un numar de telefon. ...? (mai mult)
Bună TPU. Cum aș putea retrage bani de pe WU plus și să îi transfer pe PayPal? DAU FUNDĂ.
Ce firme sau câte firme sunt în România pentru consultanță în afaceri/management sau evaluator al afacerilor?
Cum aș putea vedea potențialul de vânzare unei afaceri sau de cerere pentru un anumit bun sau serviciu dintr-un oraș anume?
Salut, am o nelămurire in legătura cu criptomoneldele dacă cumpăr de ex Bitcoin din revolut de suma 500lei o singura data și vreau sa vând peste un an se poate? Sau trebuie sa cumpăr lunar ca să-...? (mai mult)
Am cont la banca transillvania in care imi intra lunar alocatia la doi copii. Nu se foloseste contul decat pentru asta. Nu imi luau nici un ban, dar de 2 luni imi ia 5 ron lunar, e normal!?
Salut! Cum pot sterge o tranzactie din istoricul unei aplicatii la ING?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Anatomia lui Grey
Atentie, SPOILERE! :-) Daca n-ai ajuns la ultimele sezoane, poate ca ar fi bine sa fugi de quiz-ul asta. Ai putea afla multe lucruri prea interesante.