Legal, cinstit și după ce ți-ai plătit impozitul la stat. Cu căți bani rămăi în mănă pe lună?
Hai salut cum se declara veniturile? Zilnic, lunar sau Anual? Depinde si de timpul in care iti vine venitul? Adica daca esti angajat primesti salariu odata pe luna, dar daca faci bani zilnic cand ii ...? (mai mult)
Fiți buni și ajutați o tânără care nu se descurcă, faceți o faptă bună de sărbători: oricând primesc bani de la cineva care are cont la BT în loc să văd IBAN- ul cum este și normal la...? (mai mult)
Se plătesc mai puține taxe la stat când vine vorba de salar dacă ai 18 ani și ești elev? Cam cât ar însemna un salar brut de 1500 în salar net în aceasta situație?
Am un card ing în euro și as vrea sa depun bani la bancomat în Spania? Este posibil?
Am o întrebare de ce nu ma lasă sa scot bani din banca? Suma maxima pe care o pot scoate este de 23900( pe site la simulare imi zice din aceasta suna se scade valoarea creditelor deținute deja) Am scos...? (mai mult)
Hello. Dețin un cont la CEC Bank, în euro, dar fără card atașat. Între timp, agenția de la mine din oraș s- a închis, deci bani nu pot scoate decât de la sucursală, în caz de nevoie. Mă...? (mai mult)
Banca are dreptul sa blocheze un card daca scrii data expirarii gresita de 5 ori consecutiv?
A fost o zi aiurea azi. Am vrut ieri sa comandam de la Mc pentru ca patronul ne va plati comanda si colega a vrut sa platim cu cardul ei. Am tot insistat sa isi bage ea datele cardului in aplicatia Glovo...? (mai mult)
Ce impozite trebuie sa platesc daca primesc bani din depturi de autor? Fac parte dintr-un network pe YouTube si obtin bani din melodii. Venitul este platit de o firma din Canada.
Buna! Va rog sa- mi raspundeti cei care ati trecut printr- o situatie asemanatoare. Eu anul acesta nu am fost plecat din tara decat in luna august, mi- a venit o amenda de peste 200 € de pe 25 martie...? (mai mult)
Salut TPU! Am 15 ani nu luați în considerare vârstă și mă gândeam să încep să tranzicitonez Forex pe EURO/USD. Nu mă luați cu la vârsta ta ar trebui sa te preocupe cartea. Știu și destulă...? (mai mult)
Din experiențele voastre, ce bancă este mai bună, mai sigură pentru a păstra banii? CEC sau Raiffeisen? Lucrez în străinătate și vreau să fac lunar depuneri.
Salut TPU. Pentru a-ti deschide o afacere sau firma ai nevoie de studii (diploma de bac sau facultate)? La cel mai bun raspuns ofer funda
Salut TPU. Este profitabil sa iti deschizi o sala de fitness in Romania? Merita? Cel mai bun raspuns primeste FUNDA!
Când cineva face un contract de creditare, totodată primește și factura primei rate? Sau cum se numește acel document? :)
Clienții persoane juridice beneficiază de aceleași metode de refinanțare prin credit, la fel ca persoanele fizice?
3500 euro inseamnă 170 milioane?
Cum se baga cardul in bancomat la reifansenbenk?
Pe principiul "in ce tara este fabricat" Fabricat in Romania, ce valoare are pentru Romani?
Ce e transferul telegrafic de la posta romana? Ce inseamna exact? Am tot cautat dar nu gasesc o explicatie.
Salut! Ceva idei de făcut bani acasă?
Pe site-ul ANAF se pot fac reclamații ca pe cel al ANPC-ului?
Salut, mi-a aparut o rata de 400 de lei de la eMAG 12 luni. Pur si simplu a aparut rata si mi-a luat 30 de lei. Eu cum scap de rata? Si de unde provine rata daca eu n-am facut nicio tranzactie?
Dacă mi-am făcut un cont pe coinbase dar inca nu l-am verificat, totusi pot primi monede pe el de la cineva?
Salutare! Ce IFN recomandați pentru a aplica pentru un credit de nevoi personale și pentru a- mi fi aprobat? Am salariu net de 2200 lei. As avea nevoie de o sumă de 10000 lei. Sau ce banca mi- ar...? (mai mult)
Bună seara! Am un credit la bancă și vreau să îl achit în totalitate. Am cerut sfaturi de la oamenii din jurul meu și toți m- au sfătuit să merg cu ratele în continuare și să nu îl achit ...? (mai mult)
Cum transformăm mc în tonă sau invers
Heei, nu știu câți dintre voi sunteți din Timișoara, dar as vrea sa știu cam cât costa sa ma dau o tura cu roata Iullius Town Timișoara
Am facut 18 ani in vara si de atunci n am primit alocatia, am completat o cerere de la scoala de acum 3 luni si inca nu mi au intrat banii ce trebuie sa fac
Buna! Am un cont în lei la Banca Transilvania, iar cineva mi- a trimis acum cateva zile bani din străinătate, de pe un cont în euro, de la alta banca. Stiu ca mi se va deschide automat un al doilea...? (mai mult)
S-ar putea amaneta sau vinde un iqos la o casa de amanet?
Am plasat un pariu la Netbet dar nu gasesc programul lor sau harta din București să scot banii, aveți idee unde au agenție de pariuri?
Salut! Cum de pot sa ii trimit mamei bani instant daca eu am cont la Banca Transilvania si ea la BCR? Sunt doua banci diferite.
As vrea sa comand o boxa de pe kytary.ro,am vorbit cu cei de la site si au zis că livreaza totul din Republica cehă, daca comand imi livreaza coletul? cat dureaza 1-2 saptamani?
Este obligatoriu angajarea unui contabil pe acte la deschiderea unui SRL? Pot colabora cu cineva in baza unui contract de prestari servicii fara clasica angajare pe 2 ore? Contabilele cer 400 lei astazi...? (mai mult)
Salut, Spuneti-mi va rog. Dacă trimit pe card BCR 3500 EURO de pe BBVA Spania. Poate scoate de pe BCR in UE (3500 euro?
În ce an a trecut România la banii noi, în 2002 sau 2003? Nu mai știu exact. Mă refer la perioada când s- au trecut de la bancnotele de hârtie, la cele de plastic, când s- au scos din circulație...? (mai mult)
Buna ziua, As dori sa intreb daca este cineva sau sa ma indrume spre a primi un credit de 10.000 euro pentru o perioada de 2 ani de zile. Mentionez ca mi- am schimbat recent locul de mumca si...? (mai mult)
Buna ziua! Eu și soțul ne dorim sa deschidem o Shaormerie ca PFA. Pt a o deschide unul din noi are nevoie de o diploma ca bucătar. Întrebarea este : dacă unul din noi face cursul in Uk, poate fi...? (mai mult)
Salut! As dori sa incep o afacere, vanzari de furaje, insa nu stiu exact daca va functiona sau nu... Ce ar trebui sa fac? Sau mai exact, cum as putea sa imi fac un plan? Si as vrea sa stiu si daca...? (mai mult)
Am lângă mine un magazin de pariuri dar scrie punct pariuri neoficiale, ce inseamnă asta?
Salut, am 16 ani si vreau sa ma angajez casier kfc, cat se castiga part time?
Salutare,TPU! Am și eu o întrebare. Care este prețul unei garsoniere gata mobilate în județul Brașov?
Salut! Lamuriti- ma si pe mine in legatura cu urmatoarea intrebare: Sa zicem ca bag 5 milioane in bitcoin, bitcoinul costa la momentul achizitiei sa zicem, 20.000 euro si eu primesc in contul meu ...? (mai mult)
Ce salariu are un electrician fara studii superioare, fara experienta, cu 2 ani experienta si cu 5 + ani experienta? Dar un inginer electric, la fel, fara experienta, cu 2 ani experienta si cu 5...? (mai mult)
Salut. Am făcut un credit pentru un telefon în 12 rate și mi- au zis ca pot achita mai devreme creditul. Problema este ca abia am făcut creditul și vreau sa- l achit în 2- 3 săptămâni, oare...? (mai mult)
Cum pot avea bt pay ca minor? Am card, dar nu ma pot conecta deoarece am sub 18 ani
Ce salariul este considerat a fi unul mic, mediu si mare, raportandu-ne la preturile din ziua de azi, in Romania dar si in strainatate?
Salut TPU! Vreau să vând o bicicletă fat bike cu roți de 26x4.0 la care am defectă doar roata spate. Ce preț pot cere sau care e valoarea reală a cadrului cu tot cu roata față? Nu vreau să cer...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Connect-R
Si pe tine te-a cucerit Connect-R inca de la melodia Daca dragostea dispare? Hai sa vedem cat de bine il cunosti pe artist chiar acum!