Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
Salut! Cum pot sterge o tranzactie din istoricul unei aplicatii la ING?
Buna TPU! Stiti cumva un loc unde m-as putea angaja in Oradea sa fac delivery cu bicicleta fiind tanar de 16 ani?
Salutare TPU, am de la serviciu card Eden Red, inainte imi mergea contactless cu cardul. Dupa ce am schimbat telefonul nu mai merge si voiam sa intreb cum pot face sa reactivez optiunea aceasta? Are ...? (mai mult)
Buna seara, am un cont PayPal la care nu am atasat un card bancar sau cont, cineva vrea sa imi trimita 700$ prin aplicatie, voi putea sa ii trasfer in alt cont PayPal dupa ce ii primesc fara sa am un...? (mai mult)
Cine ma poate invata in Crypto?
Am un pc de gaming destul de bun. Si vreau să-l vând in afara de olx și Facebook marketplace unde mai pot pune anunț cu el?
Salut! Trebuia să fac transfer la un cont BT, eu am CEC. Am IBAN- ul contului BT, oare este suficient? Am nevoie și de CNP? În cazul în care mă duc direct la BT (eu neavând cont BT), pot...? (mai mult)
Buna ziua, doresc sa creez o platforma online de servicii prestate de persoane fizice (liber profesionisti). Pentru ca sistemul sa fie sigur, banii sunt incasati de platforma si dupa finalizarea serviciului...? (mai mult)
Am făcut o comanda sâmbătă 05.11. 2022 pe un site de papuci snakit se numește, o comanda de 224€ și nu am primit niciun mail de confirmare, nu au niciun număr de contact, am intrat pe net sa...? (mai mult)
Intrebarea mea e destul de stupida, dar nu am gasit raspunsuri nicaieri, este pentru cei care se pricep la Facebook Ads Manager, deci, vreau sa ma ocup de reclamele pe Facebook ale unei persoane, ...? (mai mult)
Salut, știe cineva dacă se mai pot cumpăra electronice gen laptopuri în rate fara adeverinta de venit (fără alea 6 luni?)? Și dacă puteți explica cum? Mersi frumos
Bună. Am o întrebare legată de aplicația BT Pay. Mi- am schimbat recent telefonul și am încercat să mă conectez cu contul pe care îl am deja, însă îmi apare că nu pot folosi aplicația, ...? (mai mult)
Buna, ma poate ajuta si pe mine cineva? Va rog mult! Trebuie sa completez la locul de munca o evaluare ca angajat si chiar nu stiu ce sa completez. Sunt pe postul de Tehnician Asigurarea Calitatii si ...? (mai mult)
Salutare TPU. Doresc sa deschid o mica afacere. Locuiesc intr- un sat destul de aproape de oras. Am de gand sa incep o mica afacere cu produse traditionale din fructele/legumele din gradina proprie. La...? (mai mult)
Daca am refuzat bonusul la GetsBet, mai pot să-l iau inapoi?
Doresc să închid un cont BCR cu overdraft. Am suma de bani in cont vreau, să știu dacă, atunci când mă duc să închid contul, mi se va scoate și extras de cont cu tranzacțiile? Eu am avut...? (mai mult)
Ce părere aveți de următorii care, apar des și constant în reclamele de pe YouTube? David Barla - Libertate prin afiliere! Îla + care cică te- nvață "cum să- te îmbogățești peste...? (mai mult)
Unde ma pot angaja la 16 ani si cat este salariul minim?
Cu toții când mergem la cumpărături vedem produse care sunt la prețuri de 2.99 de lei, 399, etc. De ce se folosește această manipulare puerilă în comerț?
Cât ar costa să transform o locuință într-un spațiu comercial sau spațiu de birouri? Care este procesul pentru acest lucru?
Bună! Ce părere aveți despre cardul Star BT? Merita?
Îți poți face o afacere cu doar 10 clase?
Salutare oameni dragi! Detin o firma de curierat cu o cifra de afaceri foarte buna, in jur de 370.000 lei pe anul 2021, un profit mare. Dorinta mea e de a ma dezvolta si a achiziona masini second hand...? (mai mult)
Bună! Ce afaceri vedeți profitabile intr-o comună destul de mica unde exista câteva magazine de tip mini market? Mulțumesc!
Salut, am și eu o întrebare, eu sunt la muncă și nu am timp să îmi fac un card și dacă o trimit pe mama poate să-mi deschidă un cont la brd, pe numele meu?
Are cineva idee de ce nu pot sa activez aprobarea plati online din aplicatia bt pay? De fiecare data cand incerc primesc o notificare "Ups, a intervenit o eroare. Incearca inregistrearea manuala a cardului...? (mai mult)
Hey lume, cum reationati atunci cand mergeti la un magazin cu 5 minute inainte sa inchida si le vedeti pe vanzatoare ca fac curat sa fie totul pregatit sa inchida la timp, iar ele cand va vad va arunca...? (mai mult)
Salut! Știe cineva vreo altă metodă de depozitare cash intr- un aparat SelfPay, pe Paysafecard și după withdraw pe un card de la Skrill? Nu- mi convine taxa de tranzacționare. 1 leu și ceva ...? (mai mult)
Cum îmi recuperez cardul pe Google play daca l-am șters fara sa vreau, va rog?
Bună, voi aveți probleme cu curierii? Întreb nu de alta dar, de vreo câțiva ani buni încoace parcă s- a format un fel de viciu/ prost obicei în jurul și- n cercul curierilor de a nu mai aduce...? (mai mult)
Pentru affiliate marketing trebuie semnate contracte legale de afiliere, unde trebuie să spună obiectivele de activitate, rezultatele și sumele așteptate? Sau doar se crează blog- uri și conturi...? (mai mult)
Am o bancnota de 50 de euro ruptă (nu complet). La schimbul valutar nu o acceptă și din cate am căutat pe google ar fi trebuit să mă duc la BNR, am fost și au spus că nu accepta. Ce ar trebui...? (mai mult)
Pentru o firmă mică, noua, ar arăta rău să aibă cuvântul "global" in nume?
Hello. După câte luni ați primit alocația de stat după ce ați împlinit vârsta de 18 și ați continuat școala? Eu am băgat actele anul trecut în ianuarie iar în martie mi- a venit, acum, ...? (mai mult)
Pentru o afacere, mi se pare dificil de a- ți da seama dacă numele, emblema, chiar și sloganul ar putea fi deja folosite undeva la nivel international. Nu mă refer doar la Registrul Comerțului. ...? (mai mult)
Salutare oameni frumoși! Sunt angajat de vreo 3 ani la un restaurant tip fast food, foarte cunoscut în România cât si în străinătate. Imi place ceea ce fac, însă, m- am cam plictisit in ultima...? (mai mult)
Am incercat sa imi gasesc loc de munca in strainatate si am dat de un anunt de curier amazon/dhl in Hamburg cu chirie gratis, 2200 euro/luna, dar omul care m- a sunat de pe un nr de Germania imi cere...? (mai mult)
Când mă gândesc la o afacere, deseori nu țin cont de siguranța cibernetică, atât ca siguranță, cât și costurile lunare sau anuale. Ce firme de cibernetică se ocupă de securitatea altor...? (mai mult)
Intrebare pentru Crypto. Vreau sa imi explice si mie cineva care este faza cu lichiditatea, de ex BTC, al exchange- urilor. Adica, daca eu vreau sa cumpar sau sa vand 10 astfel de monede iar ...? (mai mult)
Din ce material sunt facute buletinele?
Vad aici o intrebare despre revolut si vreau si eu lamuriri. Mai exact, se poate anula o tranzactie? In cat timp de la plata? Se pot face inselatorii prin refuzurile la plata? Multumesc.
Buna, cum pot sa imi fac card la revolut?
Ultilizatori Revolut? Am o problema, i- am oferit cardul nepotului meu pentru a- și achiziționa nu știu ce jocuri, iar acum la 1- 2 zile sunt taxat (la inceput cu sume mici 1- 2 dolari), iar astăzi...? (mai mult)
Stie cineva cat ia comision banca BCR daca am card la banca aia?
Salut, vin cu o nelamurire legat de creditele de la banci. Din cate m- am interesat la anumite banci poti face un credit dupa 3 luni la jobul actual, intrebarea mea pentru voi pentru a nu mai bate drumuri...? (mai mult)
Buna TPU, o mica nelamurirem capitalul monedei bitcoin e 392, 405, 955, 362 actualizat azi 1 11. 2022 unde mai e trecut si B mare de la Bilions adica milioane, adica e trei sute nouazeci si doi ...? (mai mult)
Bună seara! De fiecare data cand adaug produsul in cos apare cu pretul intreg desi l- am adăugat din categoria ratelor imi apare ca trebuie sa completez datele de pe card dar nu si numărul de rate...? (mai mult)
Buna, duminica (30 Noiembrie )mi- a trimis cineva de pe un cont de bt bani, eu am la BCR, pana acum nu am primit banii, astăzi fiind marți (1 Noiembrie ). E normal sa dureze atât? Cam in cât timp...? (mai mult)
Cat pot depune minim la bancomat banca Transilvania?
Pot face bani online de la 16 Ani?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Animale acvatice
Te fascineaza lumea acvatica? Afla chiar acum cat de multe stii despre animalele care traiesc in ea!