Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 22 Decembrie 2024 sunt:
Salutare, doresc sa fac primul imprumut/ credit de nevoi personale. Pe aplicatie zice ceva de dobanda minima, dobanda maxima si DAE. Din ce am reusit sa googl- esc dae inseamna dobanda anuala efectiva...? (mai mult)
Cum pot debloca un cont PayPal dacă nu mai am același număr de telefon. Răspunsul tău aici...
Neața,știe cineva ce joburi poți sa ai cu 8 clase? Nu mai vreau sa ma duc la școală ca e prea stresant
Bună ziua, as dori sa știu dacă este posibil sa fac un magazin mixt și un bar în același spațiu pe aceeași firmă.Țin să menționez că am un s.r.l. si am toate codurile caen care îmi permit...? (mai mult)
Care sunt cele mai bune siteuri de licitații online? Mă interesează în special cele cu obiecte confiscate și cele în insolvență
Salutare TPU, in aprilie 01 m- am angajat pe perioada de proba 4 luni, după care mi s- a făcut pe termen nedeterminat în 02.08. 2024, când îmi pot lua un credit de nevoie personale? Menționez...? (mai mult)
Salut, am intampinat o problema. M- am trezit cu un mesaj pe cardul meu de la ING cu o tranzactie de 45 lei si beneficiarul fiind NGROK CI2VTJKAJP- 0004. Ce se intampla? Sa- mi inchid repede cardul? Ce...? (mai mult)
Bună ziua, ma interesează sa impart pliante sau reviste Kaufland, Lidl, Penny... în timpul liber. Cu cine trebuie sa iau legatura?
Buna ziua, vreau sa imi deschid un website de ecommerce si as avea nevoie de o persoana care sa ma ajute sa aleg nisa produselor si sa imi fac un plan de marketing, eventual daca se poate cineva cunoscator...? (mai mult)
Buna ziua, astazi am observat ca aveam niste plati cu cardul spre Apple.com, facute de cineva din greseala, sunasem la banca pentru a discuta despre tranzactii, ulterior blocandul "temporar" pentru...? (mai mult)
De ce marea majoritate a oamenilor nu sunt deranjați de ideea de a avea șefi o viață întreagă?
Are cineva idee cum pot lua un credit in Romania fara un venit declarat? detin un pfa daca ar ajuta la ceva
Buna seara. Ma poate ajuta cineva urgent cu o întrebare. Am cont la BT și aplicatia BT pe telefon. Am o prietena in străinătate căruia trebuie sa ii trimit o suma de bani doar ca in euro. Eu am lei...? (mai mult)
Salut! As dori sa fac o refinanțare, insa ma depășesc anumite lucruri. In prezent am un credit de nevoi personale pe 1 an la bt plus alte două ifn- uri deschise. Cu toate acestea la niciunul dintre...? (mai mult)
Bună ziua! Am nevoie urgent de un răspuns. Ieri am dat datele contului meu evrixa unui necunoscut, mi- a zis ca se oferă un bonus cum a fost la început Orange money dar ma ajuta el. ca primim amândoi...? (mai mult)
Pot pune bani in cont fara sa fac depozit, adica sa ii folosesc imediat?
Daca sunt angajat cu contract de munca la o firma pot sa-mi infiintez un SRL si să lucrez în continuare la firma respectivă?
Bună, cei care sunteți de la Suceva ştiți cumva dacă la Mironu locuiesc doar țigani sau şi români? Întreb pentru că e o casă de vânzare acolo şi nu aş vrea să mă bag printre...? (mai mult)
Vreau sa-mi deschid un magazin online si nu syiu ce sa implementez sa fie la curent cu anaf
Bună TPU! Anul trecut și anul ăsta mi s au retras 295 de lei de pe card..nu înțeleg la ce se referă, deoarece im spune ca "locația" este Google Payment IE LTD Goo F Dublin IE…știe cineva ce ...? (mai mult)
Pot plati o comanda pe eMAG, temu, shein etc. cu un card bt kiddo?
Salut, Daca sunt voluntar la isu, As putea primi un fel de bursa lunara pentru mancare sau pentru transport?
Bună ziua, dacă mi-am făcut cont în aplicația PPC. Mai primesc factura și fizic? Eu as vrea sa vina și fizic (cum pot face?)
Va rog ajutati-ma am cod paysafecard dar din Germania si nu pot sa il utilizez in Romania stie cineva cum pot sai transfer pe card sau ceva?
Buna TPU. Am o MARE MARE problemă, sunt foarte saraca am 12 ani stau cu mama si cu sora mea de 5 luni si nu mai avem bani nici de mancare si s- ar putea sa ne dea afara din casa nu stiu ce sa fac nu...? (mai mult)
Bă fraților de ce înghețată e așa de scumpă am fost la magazin să îmi iau și eu o înghețată e cea mai ieftină e 9 RON două să nu mai zic 9 RON o înghețată din aceea mic nuuuuuuu
Salutare! Doresc să deschid un service de reparații telefoane și vânzări accesorii gsm, dar întâmpin o problemă. Am nevoie de calificare și nu știu unde o pot face în afară de Iași. Mă poate...? (mai mult)
Salut! Sunt client la banca BCR de prin 2021 si nu stiu cum sa imi setez aplicatia george sau etoken ce o fi. Stiu ca am primit pe foaia de la banca un nume de utilizator in numere, iar cand am incercat...? (mai mult)
Dacă am 43 de ani pot accesa fonduri europene
Care banca ofera cea mai mica dobanda la creditele imobiliare?
Salut, TPU! Cred că orice formă de venit trebuie declarată. Dacă voi obține un venit din servicii IT prestate online, cum ar fi pe upwork, fără angajare, cum ar trebui să declar venitul? ...? (mai mult)
Buna TPU! Daca doresc sa imi deschid o firma PFA in domeniul tipografiei, trebuie sa am ceva curs sau nu este obligatoriu?
Daca pentru primirea bursei, am dus extras de cont pentru a- mi vedea nr de cont, institutul imi poate vedea tranzactiile si platile si sa imi scoata extrasu de cont? Cele urmatoare, nu cele de eram...? (mai mult)
Ce înseamnă Ultimul status al expedierii din 23.08. 2024:Avizat Trebuie să-mi vina comanda joi sau vineri și e duminică ști careva daca mai vine comanda
Salutare. Am produs în acest an cateva sute de borcane de produse traditionale (zacusca, dulceata etc) din gradina proprie. Le pot vinde ca PFA? Din ce stiu nu ai voie ca PFA la producție, tinand cont...? (mai mult)
E avantajos sa ai salariul la BRD pe card? Are cineva, sunt mari comisioanele? Cardul lor merge online (eMAG)?
Ajutor! Daca am un client pe olx si eu am ales plata in plic sa vina curierul acasa, trebuie sa i arat pin ul de pe telefon?. un buletin sau ce? A mai primit cineva banii in plic de pe olx? multumesc
Bună! Am 20 de ani, am un job stabil dar nu ma pot descurca cu banii. De acea as dori sa îmi găsesc un job online ( fără oriflame, avon ) As dori un job normal. Sunt dispusa sa învăț orice!...? (mai mult)
Daca vreau sa aduc haine din Turcia bazar, imi dau o chitanta pentru a baga in contabilitate pentru ca vreau sa le vand la noi? Sau cum ar trebui sa procedez sa aduc de acolo la noi? As putea sa ma deplasez...? (mai mult)
Bună ziua, Am un teren de 4 ari, în care aș dori să ridic o construcție pe piloni, pentru a- mi folosi în deschiderea undei firme, mai precis PFA. Iar acum întrebarea propriu zisă, pot pune...? (mai mult)
Buna am o întrebare părinții nu stau bine cu banii deloc au multe cheltuieli. Părinții mei nu pot sa suporte mai multe joburi pentru că cele pe care le au deja sunt deja obositoare. Ce sa fac?
Am 12 ani si nu stiu cum sa fac bani. Nu vreau sa veniti cu idei sa vand limonada sau de astea. Nu mai am bani fiindca azi e ziua mamei si i-am luat cadouas. Si vreau sa strang. Va rog raspuns serios
De ce Buccurestiul nu face mai multe zgarie- nori in zona pripera Bucuresti? Nu ar fi deloc rau deoarece ar transforma Bucurestiul intr- o zona comerciala mai puternica, sa nu uitam de turistii care vin...? (mai mult)
De ce toate amaratele care lucrează la penny market își doresc polițiști?
Salut! Am un bilet la pariuri sportive la Get's Bet care ar trebui sa fie câștigător, dar cand pun codul sa verific biletul imi zice"Evenimentele de pe bilet nu sunt inca finalizate!" si- mi apare...? (mai mult)
Salutare, am 17 ani si practic arbitrajul. Am fost anuntat astazi de cei de la AJF ca trebuie sa imi fac firma obligatoriu pentru a putea incasa banii pe meciuri. Din auzite am aflat ca pot deschide PFI...? (mai mult)
Dacă cineva mi-o intrat pe ING și mi-o trimis 3000 lei în contul sau iban revolut dar nu și-o trecut numele greșit de ex dhjfjdk așa! Se poate indentifică la poliție?
Care sunt pasii de urmat si ce documente am nevoie pentru a deschide o afacere de inchiriere de rochii? As dori sa deschid o astfel de afacere, si as vreau sa stiu daca punctul de lucru/seduiul poate...? (mai mult)
Buna, as vrea să încep o afacere cu aur adus din Turcia dar nimeni nu vrea să spună cum se procedează sau magazinul de unde cumpara poate este cineva care are o afacere de genul și vrea sa ma ajute,...? (mai mult)
Daca vreau să îmi fac o firma de transport persoane în România, ar merita? Ar fi rentabila afacerea?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Ioana06i întreabă:
Bianca292006 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Corina
Esti un fan adevarat al Corinei? Hai sa vedem cat de multe stii despre artista!