Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
Cat pot depune minim la bancomat banca Transilvania?
Pot face bani online de la 16 Ani?
Hei TPU! Am o intrebare in legatura cu Revolut. Unora le ia comision de doar cativa banuti 0, 50 dar mie imi ia 6 lei, de ce? Am castigat acele criptomonede si le- am vandut si mi- a luat 6 lei comision...? (mai mult)
As dori sa incep un mic buissnes acasa pe cont propriu, insa inca nu sunt decis ce sa fie. Imi place sa construiesc deci m- am gandit la ceva tamplar sau sa fac porti din fier. Dati- mi idei si sa nu...? (mai mult)
Salut. Spuneti-mi și mie o bancă care acorda credit fara vechime in campul muncii. Am 5 luni la ultimul loc de muncă
Cu un card raiffeisen pe care ai lei(Ron) am inteles ca poti face tranzactii, cumparaturi si in strainatate in UE acolo convertind valoarea direct in euro, DAR se mai adauga taxele diverse de schimb ...? (mai mult)
Câți euro poți să câștig de pe un site web făcut de mine, fără a avea un srl sau pfa și fără a-i înregistra undeva?
Cand schimbi online valuta preturile de vanzare/cumparare ale valutei respective sunt identice precum ai schimba fizic la agentii de schimb valutar sau la banci?
Salut TPU... Aș vrea să îmi deschid o fermă de vaci dar pentru ca nu am nici un petec de pământ si nici nu imi permit momentan sa achiziționez unul, nu știu cum sa fac, imi doresc din tot sufletul...? (mai mult)
Salut, Stiti vreo banca care ofera credite de nevoi personale de minim 5000€ pe 10 ani? Daca stiti, dati- mi link ca sa vad in ce conditii se da. Nu ma intereseaza creditele de...? (mai mult)
Ce alte elemente inovatoare pot fi într- o afacere pe lângă crearea și dezvoltarea prezenței în mediul online (cu propriul site) si social media? Ce alte tehnologii se mai poate folosi? De exemplu:...? (mai mult)
Pentru cineva care este începător in a înființa o firmă, cât de greu poate fi activitatea de afacere de a înființa mai multe firme pentru alte persoane?
Bună TPU! Pot plăti jumătate din prețul unui produs cu banii jos și cealaltă jumătate în rate? Mulțumesc!
Se poate depune bani pe un card BCR la banca Transilvania?
Planuiesc lansarea unei platforme unde se pot consulta ideile principale (text si audio) din cele mai vandute carti din psihologie, dezvoltare personala, Educatie financiara, productivitate etc. ...? (mai mult)
Salutare. Am card revolut junior si am 14 ani. Stie cineva cum pot sa il adaug pe telefon in Apple pay chiar daca nu am 16 ani? Varsta minima e 16 ani la adaugarea cardului pe telefon. Cardul e facut pentru...? (mai mult)
Bună TPU! Pot plati o rata la Ideea Bank/eMag eCredit prin imtermediul cardului de la Banca Transilvania? Multumesc!
Cum mă loghez pe PayPal dacă am contul blocat din cauza vechiului numar de telefon? Mulțumesc!
Salut. Pentru cei din irlanda, stie cineva vreun site unde iti poti gasi mini- joburi asemanator cu cele din Anglia unde lumea isi posteaza nevoie iar oamenii (persoanele fizice) contacteaza De exemplu...? (mai mult)
Bună ziua! Garda de mediu, auditor de mediu, inspector protecția mediului, analist de mediu, consilier ecolog. Dintre aceste meserii care sunt fără facultate?
Salut cat insemna suma 4.039, 42lei Multumesc!
Stiu ca cersesc si aveti tot dreptul sa ma insultati dar nu am ce sa fac, sunt sarac. Poate cineva cu multi bani sa- mi cumpere acest laptop :(( https://www.emag.ro/laptop- asus- x515ea- cu- procesor-...? (mai mult)
Salut, ce se întâmplă dacă nu depui banii pe cardul de cumpărături? Am pus aproape toată suma apoi iar am cheltuit o! Ce se poate întâmpla?
Te poate executa silit o companie precum Telekom, Orange. pentru neplata unui abonament? rog doar cunoscătorii sa răspundă
Salutare! Stiti cumva daca e legal sa vinzi o afacere finanțată prin fonduri europene?
Sunt o adolescenta de 13 ani si as vrea sa fac bani, ori job ori altele, ce as putea sa fac?
Bună TPU! Aș avea și eu nevoie de o informație. Acum 2 săptămâni am comandat un telefon de pe site- ul celor de la Quickmobile, respectiv iphone 13 pro. Am stat să zic o săptămână cu el, ...? (mai mult)
Salut, un prieten vrea sa- mi trimita niste bani din Spania dar nu poate prin cont bancar, stiti alte metode prin care imi poate trimite? De exemplu cum e aici in ro self pay sa alimentezi cardul direct...? (mai mult)
Salut TPU. Cât s- a dezapreciat leul românesc in ultimii ani datorită inflației? Spre exemplu 1 leu in anul 2010 cam aprox cati lei valora acum. Ca sa imi dau seama ca idee de aceasta...? (mai mult)
Salut, știe cineva câteva sau o carte buna pentru a învață analiza tehnica, forex trading cum as putea pune la punct toate aceste noțiuni? Pe net nu prea găsesc si bani de cursuri la diferiți...? (mai mult)
Hey, îmi poate recomanda cineva vreun schimb valutar din București care cumpără euro cu un preț bun? Mulțumesc anticipat!
Dacă ești pus in situația să alegi intre un servici care-ți place, dar este plătit cu jumătate mai puțin decat unul care nu-ți place, pe care dintre ele l-ai alege?
Buna ziua. Am vrut să fac o plata către tik tok prin paypall. Banii îmi arată că au fost transferați de pe card pe paypall dar nu sunt.Ce pot face? Aveți un număr de contact?
Vreau sa-mi raspunda persoane care nu lucreaza pentru cineva, sunt proprii angajati, au firme sau PFA. Merita drumul asta? Ati regretat vreodata ca nu aveti un job ''normal''?
Daca fac credit pe nevoi personale si ii dau banii in mana unui membru de familie care sa cumpere pe numele lui teren si sa construiasca o casa mai are banca dreptul sa- mi confiste casa in cazul in care...? (mai mult)
Salut, lucrez de 7 luni la un loc de muncă și nu e cine știe ce, iau 2200 lei la 8- 16:30 Marți - Sâmbătă și fac vreo 40- 50 min până la locul de muncă dar acum au scos tramvaiul care mă...? (mai mult)
Bună ziua, am nevoie de suma de 3000 de lei și voiam să întreb dacă poți face face împrumut sau credit de nevoi personale cu buletinul provizoriu. Și dacă da, unde?
Cat imi ia comision daca scot bani de la BCR si eu am BT?
Buna! Daca o ruda trimite o suma de 500-1000 euro din strainatate pe un card romanesc, poate interveni anaful?
Bună seara, mă numesc Constantinescu Emilia și vreau să vă întreb ceva.Vă rog foarte mult să-mi spuneți ce înseamnă tranzacția finalizată.
Aș dori o carte (fizic sau pdf) sau video- uri despre marketing afiliat despre înființarea firmei, plan de afacere, lucruri de luat in considerare, etc. Cunoaște cineva surse concrete, de...? (mai mult)
Salut, am 24 de ani sunt în străinătate iar la vara anului 2023 vreau să mă întorc în țară și să investesc în ceva. Voi dispune de suma 20 - 25 mii €. Motivul pentru care mă aflu aici...? (mai mult)
Salutare din nou! Stiti cumva daca pentru a fi producator de energie, pentru a detine o centrala electrica, iti trebuie vreun certificat ANRE(se aplica aceeasi regula daca vrei sa fii distribuitor?)?
Bună, știe cineva dacă se poate face credit bancar în dolari? Sau dacă exista cineva care a făcut credit pentru a merge în America prin work and travel si imi poate da mai multe detalii
Salutare! Care este diferenta dintre compania de utilitati(utility company) si furnizorul de energie electrica?
Bună, întreb și eu... avem colegi cu ocupația "Forex" pe aici? Știe careva calculul la lot, înainte de a deschide poziția? E cam riscant să pun la nimereala, să știu ce dimensiuni de loturi,...? (mai mult)
Am 14 ani, iar mi- a venit gândul sa fac bani.Am cumparat o carte cu educație financiară si m- a facut sa cred ca scoala e useless, intr- un fel.Deci am niste obiecte in camera care doresc sa le vand.De...? (mai mult)
Buna, unde pot lucra la 14 ani ca fata in Brăila? Aveți idee daca pot lucra prin mall?
Buna! Sunt clasa a 11-a la filologie si vreau sa dau la ASE la Relatii Internationale si nu sunt sigura daca dau admitere sau nu. Prin urmare imi poate spune cineva daca dau si daca da, la ce?
Cât înseamnă 50.000 de lei?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
nemur88 întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Primul razboi mondial
Cat de multe stii despre primul conflict global din istoria umanitatii?