Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
Daca ma imprumut la un coleg cu care lucrez (el fiind din Slovenia) cu cca 15.000 euro, trebuie sa platesc impozit? In loc sa fac vreun imprumut la banca si sa platesc dobanzi, prefer sa ma imprumut...? (mai mult)
Doresc să devin antreprenor. Dețin un spațiu comercial, într- o zonă cu vad bun, pe unde trec multe persoane zilnic. Orașul, pot zice că e unul măricel. Nici mare, nici mic. Ce îmi pot...? (mai mult)
Salutare! Nu am prea multe cunoștințe in domeniul energiei electrice asa ca vreau sa imi raspundeti la o intrebare. Pretul unui Kwh provenit din energia eoliana este mai ieftin decat cel provenit din...? (mai mult)
Dupa ce suma trebuie sa platesti impozit?
Salut TPU! am nevoie sa mi spuneti daca imi pot depozita banii cash in contul meu bancar la varsta de 14 ani
Salut. Astăzi am fost sa scot de la ANAF o adeverință de evenit pe anul 2022. La venituri salariate, nu îmi apar veniturile luna de luna (deși am fost angajat în tot acest timp) ci, spre exemplu,...? (mai mult)
Salut TPU,am trimis niște bani de pe PayPal pe IBAN de la revolut,și îmi arată că s-au virat in libra internet bank, de ce arata așa?
Bună ziua! Știe cineva ce înseamnă TR din bonul fiscal? Mulțumesc
Cum poti transfera banii din paysafe card catre banca transilvania?
Salut, pot sa imi deschid un magazin pe shopify in Romania si sa vand in afara, adica dropshiping dar fara sa am firma? E legal sau trebuie sa am ..pfa, srl etc? Am auzit ca persoane de la 16 ani pot...? (mai mult)
Buna,de unde pot lua niște Jordani din ro ieftini sa-i fac resell?
Buna ziua! Am un magazin mixt si doresc sa introduc un POS care sa accepte citirea cardurile sociale. Cum pot obține? Sau nu e nevoie de POS, ci de altceva? Mulțumesc!
Am facut 18 ani si mi- au taiat alocatia chiar daca sunt in scoala în clasa a 12 a pe motiv că '' am alocatia din Germania'' dar, alocatia din Germania nu o primesc integral, primesc doar o parte din...? (mai mult)
Spuneți-mi și mie un job unde să câștig puțin dar să fie ușor? Că eu mai fac bani și din alte șmecherii.Dar ceva să nu fie necesare pilele.
Având în vedere că dezvoltarea tehnologiei, aceasta va duce la cererea mare de roboți și mașinării avansate, ceea ce va reduce munca de angajați, poate chiar și ideea în sine de a fi angajat. ...? (mai mult)
Nu știu ce sa fac, sa renunț la pfa si sa ma angajez la o firma? In ce caz sa renunț la pfa si sa ma angajez? Sa îmi deschid srl nu îmi permit, aș dori sfaturi de la oameni maturi.
Cum se procedeaza cand trebuie sa platesti darile la stat pentru un angajat? Cum si la ce instanta?
Salut, puteți sa-mi spuneți niște nume pentru o firma in tematica de joc?
Deci am o datorie de 25 euro la paypal si m- am dus la raifaizen ca acolo am eu cardul sa platesc si imi zice o doamna ca nu ca trebuie sa ma duc in ***** masii la sao paolo bank, am incercat si alte ...? (mai mult)
Imi doresc un credit de nevoi personale ca sa- mi pot cumpara teren si sa- mi construiesc o casa. 50.000 ar fi suma necesara. Problema e ca am salariul mic iar pe nevoi personale toate bancile mi- au...? (mai mult)
Bună! Credeți că aș putea obține fonduri europene nerambursabile pentru a deschide un club de noapte într-o zonă rurală în care sunt sigură 80% că va face profit? Mulțumesc!
Urmeaza sa imi fac o afacere pe niste fonduri. Ideea e ca am primit mai demult o alta oferta de la alte fonduri de start- up si precizau ca pot cumpara echipamente tehnologice cu exceptia jocurilor de ...? (mai mult)
Dacă amplasezi un aparat vending (automat produse : sandwich- uri, snaks- uri, băuturi răcoritoare, apa plata/minerală), într- o unitate de învățământ, îți poți face firma ca I.I (Interprindere...? (mai mult)
Buna. Am nevoie urgent de bani. Dati-mi idei cum sa fac rost rapid si sigur. Mersi
Daca eu am 17 ani si am contract de munca pe 2 ore pot cumpara in rate de la Altex de exemplu sau altele?
S-a actualizat politica la BT si nu mai pot folosi BT Pay daca n-am 18 ani impliniti. Ce sa fac? Nu mai pot sa iau nimic online.
Urmeaza sa fac 18 ani. Cum pot sa incep sa fac primii banii? Sunt rușinos de fire si ma incurca asta. Voi cum ati inceput?
Ma gandeam sa-mi vand una din case, cam la ce pret as lua pe una in €? https://i.ibb.co/yVHKVQs/casa-brasov-dracula.jpg
Buna, stie cineva un loc de munca brutarie care are nevoie de oameni, UK?
Buna seara! Prefer sa raman anonima momentan si dupa ce veti citi povestea postarii veti intelege de ce... Ieri am vrut sa transfer suma de 10lei din contul meu in contul mamei. Noi avem conturi la banci...? (mai mult)
Ma gandesc sa obtin un imprumut la un IFN (Credit la banca am), ce IFN- uri cu dobanzi mai mici cunoasteti? Am luat de la Provident o data 5000 de lei si in 70 de saptamani mi- au cerut inapoi 6100 (fiind...? (mai mult)
Am citit recent un articol în care scria despre un Carrefour Express deschis recent într- un orășel, zonă săracă. În acel orășel mai există deja două supermarkete ale căror prețuri sunt ...? (mai mult)
Cum transfer bani de pe cardul bt daca sunt minor și nu pot accesa aplicația bt pay?
Acum aproape o luna am făcut o retragere din contul meu de paysafecard în contul de revolut, banii nu i- am primit nici pana în ziua de azi! După ceva timp am luat legătura cu ei pentru ca in mailul...? (mai mult)
Pe extrasul de cont de la banca apar toate platile si tranzactiile din ultimele 30 de zile sau din ultimul an?
Salut, mi-au fost trasi de pe card suma de 30 de lei de catre google payment ie ltd goodublin si nu inteleg de ce ps: nu am nici un abonament ca sa imi traga aceasta suma... vreo rezolvare?
Cate mii de euro poate catiga un dentist la o clinica de lux din Bucuresti cu vreo 5-6 ani de experienta? Cat castiga el din tarful practicat de clinica si cat ii revine clinicii?
Bună TPU! Pot depune numerar la un BANCOMAT BCR Sâmbătă? Sau doar in timpul săptămânii la ghișeu? Sau greșesc eu cumva? Îmi poate explica cum depun numerar și cum activez cardul? Pot activa ...? (mai mult)
Salut! De ce la CEC BANK sunt dobânzi mai mari în perioada asta, decât la celelalte bănci? Este o strategie de marketing sau care e faza?
Buna. Vreau sfaturi cum sa castig la pariuri sportive.
Cum manageriem un buget de 3000 lei/luna astfel incat sa putem economisi si vreo 200-300 lei lunar?
Am o nelămurire, vreau să- mi cumpăr starter pack- ul în stumble guys cu 5, 99 RON ca să- mi iau stumble pass- ul premium din această lună. Dar dacă plătesc cu cardul sau facturarea Orange;...? (mai mult)
Buna ziua, caut de lucuru in Italia, stie cineva locuri de munca in Italia? M- am saturat de Romania, vreau sa plec din tara asta si daca pleaca cineva in Italia sa imi spuna ca plec si eu. Nu mai vreau...? (mai mult)
Bună ziua, am și eu un cod din Germania de 11 cifre și nu știu de unde să scot bani.
Bună TPU! Pot face rata la MediaGalaxy/eMag/Flanco pentru un laptop pe o perioada de 12- 24 de luni cu card de la Banca Transilvania? Sa platesc undeva la 400- 500 de lei lunar. Card de credit sau StarCard. ...? (mai mult)
Salut. Oare unde as putea da 2 perechi de ochelari originali in Cluj? La un amanet i-ar lua? Sau sunt Outleturi care ar cumpara?
Buna TPU! Unde trebuie semnat cardul BCR dupa primire?
Salut, am auzit ca se poate inființa un srl online, adica fara sa te deplasezi pana la registru comertului etc, oare e pe bune sau e mai ok sa merg personal?
Bună! Mi- am făcut cont pe Adobe pentru a beneficia de 7 zile gratuite. În această perioadă am vrut să închei această perioadă și am citit pe site- ul lor că trebuie să șterg contul. Există...? (mai mult)
Salut, am si eu o problema.Am un cont la banca transilvania si acestia au facut o greseala si mi- au bagat banii de 2 ori primiti de undeva, la diferența de 1 zi, iar dupa 1 saptamana soldul cardului...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
nemur88 întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Primul razboi mondial
Cat de multe stii despre primul conflict global din istoria umanitatii?