Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
Știți cumva o metoda buna și reală de a lucra de acasă pentru a mai face câțiva bănuți in plus? Mă gândesc la ceva cu trandafiri de săpun, nu stiu daca merita, peste tot văd reclame cu sondaje...? (mai mult)
Cum vând ceva pe olx prin curier cu plata ramburs? Am găsit pe site- ul celor de la Fan Curier cum sa alegi ziua in care sa vina curierul sa ridice coletul, dar nu scrie nimic legat de ramburs la...? (mai mult)
Am nevoie de niște bani urgenți și nu știu cum să îi fac.Cine mă poate ajuta cu niște linkuri cu site- uri care plătesc sau macar niște sfaturi? Sunt încă minor, nu pot să fac extrem de multe...? (mai mult)
Salut. Cat iei in mana la un salariu brut de 2700 lei?
Cum aș putea să văd toate firmele dintr-un județ sau oraș?
Ce joburi pot găsi dacă am 16-17 ani? Vreau exemple, nu linkuri. Cât se plătește pentru fiecare job din exemplele date?
Buna lume! Aș vrea să încep un job online, ceva legat de promovări pe profilul personal sau chestii de genul, dar fara investiții. Mă puteți ajuta?!
Buna Seara! Pe PocketOPTION poti sa depui si 10 dollari sau minimul e 50?
Stiu ca daca vrei sa iti faci o afacere sau o firma nu ai nevoie de prea multe studii, dar vreau sa ma inspir, la ce liceu as putea merge? As dori mai mult din judetul Satu Mare, ma gandesc la Economic...? (mai mult)
Dacă am depus dosarul de alocatii pe 10 septembrie în cât timp îmi intră?
Salut, mi-a spus un coleg de munca că a auzit el cumva că minimul la bonul de masa s-a făcut 20 lei, este adevărat? Că eu inca iau 15 lei și eram curios.
Salut! Am trimis un colet si baiatul a dat sa se livreze la o data diferita, data fiind azi. Acum imi apare "Ultimul status al expeditiei: avizat in data 10.10. 2022 13:58". Stiti ce inseamna?
Pentru cei care fac affiliate marketing, ar fi mai bine să fac un SRL sau PFA? Mă gândesc că SRL ar fi mai profitabil pentru afacere, dar mai greu de întreținut și vice versa pentru PFA.
Pentru persoane care fac "affiliate marketing", are un cod CAEN anume, din punct de vedere legal? Cum se numește mai exact, agent de vânzări sau "affiliate marketer"? De exemplu, pentru un SRL.
Imi poate spune cineva daca atunci cand scrie la aplicarea mea pe ejobs la un job,, Relevanta,, inseamna ca m-au acceptat?
Salut TPU! Am aflat astazi ca testamentul prin care lasa scris bunica ca eu sa fiu singurul mostenitor daca mama inca este in viata n- are nici o valoare. Prin urmare mi- a cerut cateva sarcini: Mi- a...? (mai mult)
Buna, cat costa infiintarea unui srl?
Cum ar fi mai bine pe termen lung, să lucrezi la un job part- time pe timpul facultății sau să lucrezi la un voluntariat pentru bursa școlară (posibil să te încadrezi mai mult pentru timpul de...? (mai mult)
Ati primit o mostenire un teren de cca 500 mp, intr-un oras mediu ca marime si dezvoltare. Ce fac cu mostenirea?
Salutare, am multe monezi EURO, lire vechi si rare cred eu. Pot ajunge in orice tara sa fac rost de monede. Ideea e, oferiți- mi va rog un site unde pot verifica ca moneda respectivă intr- adevar...? (mai mult)
Salut, am o probleme, recent mi- am creat un card pentru elev dar nu am aplicația bt pentru imi cere id de logare si parola, id ul de logare il am scris pe acea foaie dar parola nu o știu care este...? (mai mult)
Salut, azi observ pe aplicatia banca transilvania ca am primit suma de 1500 lei de la binance din cate vad. Fara motiv. Scrie acolo doar ceva (data entry carduri) imi puteti spune de ce am primit banii...? (mai mult)
Salut, am in minte sa ma apuc de o mica afacere, ceva ce am vazut si la altii, insa cineva mi- a spus sa nu imi deschid firma, am observat ca multi procedeaza asa, isi deschid cont pe revolut si incaseaza...? (mai mult)
Se pot investi datoriile in Crypto monede? Si daca da, cresc datoriile sau scad?
Salut TPU, de la cati ani poti investi in crypto? Si stie cineva un site sau un video care te invata de la zero cum sa investesti corect scurt si la subiect sa nu se lungeasca?
Dacă un abonat pe onlyfans nu are bani pe card sa plătească în luna respectiva îl dezaboneaza onlyul de pe cont sau îmi rămâne în continuare abonat chiar dacă nu a plătit? Mulțumesc dau...? (mai mult)
Buna ziua! Ieri am fost sa imi deschid un cont BCR pentru tineri (George young). Stie cineva cam in cat timp se livreaza cardul acasa?
Salut, eram la facultate si a venit o femeie la mine cu o campanie de la raiffeisen in care daca iti faci card primesti 50 lei si intri in tragerea la sort la nu stiu ce laptopuri, am fost de acord sa...? (mai mult)
Bună seara TPU! Am și eu o întrebare legată de PFAuri și nu găsesc un răspuns mai pe înțelesul "prostului". Am terminat liceul acum 2 ani și am primit o diplomă care arată nivelul meu de...? (mai mult)
Buna! Cum pot face un transfer de bani din Italia in Romania mai ieftin? A vrut cineva sa trimita 800 euro si ii lua comision de 55 euro la Western Union. E foarte mult comisionul.
Salutare TPU. Dau funda! Ce se intampla daca am luat pe o luna un credit la viva credit, credit fix, hora credit si nu ii mai dau inapoi deloc? Gen sumele sunt mici, 200 lei, 300 lei respectiv 1500...? (mai mult)
Salut, pentru cei care au mașina...ce perioada de timp ați economisit pentru a va achiziționa una daca este din banii voștri, cate salarii nete pe lună reprezintă valoarea ei și cam cât la sută...? (mai mult)
Daca mi- am băgat acum doua zile 50 euro în PayPal iar după i- am scos și mi- au intrat pe card dar astăzi am mai primit încă odată 50 de euro, de ce i- am primit și îmi pot lua banii de pe ...? (mai mult)
Daca spre exemplu ai bani facuti din affiliate marketing insa nu scoti banii ii lasi in contul respectiv de exemplu digistore sau clickbank, cand trebuie sa declari venitul la anaf? Sau doar daca ii scoti...? (mai mult)
Buna seara! Sunt clienta Banca Transilvania si folosesc BT24 Mobile Banking. Imi poate spune cineva de ce nu pot vedea codul IBAN al persoanelor care imi vireaza bani? In loc sa vad codul IBAN vad un cod...? (mai mult)
Salut, am solicitat o retragere acum 4 zile pe un site de pariuri, mi- au intrat banii, i- am cheltuit, astazi mi- a intrat iar exact aceeasi suma cu acelasi mesaj, cel mai probabil e o greseala, ...? (mai mult)
Hey lume, de ce crede clientul ca daca il ameninta pe comerciantul adopta pozitia supusa de ghiocel daca il ameninta ca merge in alta parte? Sa fie sanatos, piata e plina de tot ce vrei, comerciantul...? (mai mult)
Cand vreau sa cumpar ceva de pe net cu cardul, ma redirectioneaza pe site-ul bancii sa finalizez achizitia. Imi cere parola de 6 cifre. Care este aceea? PIN-ul are 4 cifre
Cat de mult credeti ca se mai scumpesc toate?
Buna ziua, sunt antrenor de fitness si de ceva timp merg pe srl, cam de vreun an, in iarna urmeaza sa scot dividentele, iar de la anul suntem obligati sa ne angajam pe firma la norma de 8h, deci trebuie...? (mai mult)
Buna, TPU! De pe cardul meu bancar am depus cu iban- ul de la contul de revolut 50 de lei. Banii din card mi- au plecat dar banii in aplicatia revolut nu au ajuns. Dupa cand am apasat pe adauga bani ...? (mai mult)
Salutare, m- am tot gândit de ceva timp sa îmi fac un stock de 10- 15 produse diferite de pe alibaba, care sunt foarte ieftine și sa le vând pe olx/alta platforma și sa îmi fac un profit de 25/30%....? (mai mult)
Mi- am făcut card la Banca Transilvania și mâine îl ridic, spuneti- mi cum se activează. Că am primit un SMS sa îl activez la un ATM înainte de utilizare și nu știu că nu am mai folosit card...? (mai mult)
Pot incarca portofelul steam cu 5 euro de pe un card in lei? Mi se ia comision?
Buna, vreau sa fac o plata online si mi se cere sa scriu numele de pe card. Problema este ca pe el nu imi apare numele, ci, , Card Instant". Trebuie sa completez, , Card Instant" ori numele contului...? (mai mult)
Heii, pentru cei ce si-au comandat vape vreodata de google, prin livrare. Imi puteti spune daca curierul v-a cerut vreun act de identitate?
Bună seara, un site sigur unde pot vindeca bitcoin?
Cați dintre voi sunt fericiți cu banii pe care-i caștigați?
Bună. Deci am un gând cum sa faci bani și vreau păreri. Dacă ai un produs care valorează 1000 lei și vinzi 10. Deja ai 10.000 lei și dacă vinzi 200 de produse ai vreo 2000000 lei. Voi ce credeți...? (mai mult)
Prietena mea are cont la CEC si are un IBAN pentru cont si un IBAN pentru cardul atasat contului. Daca vreau sa- i trimit niste bani, poit sa- i trimit direct pe iban- ul cardului sau trebuie sa- i trimit...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
nemur88 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Frozen
Ai urmarit cu drag aventurile Elsei si Annei prin Regatul de Gheata? Afla cat de bine le cunosti.