Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
Salut TPU! Am si eu o intrebare, vreau sa depozitez 10 lei din paysafe(prin cont nu cod) pe contul meu de skrill si cand incerc apare eroarea asta: Din păcate, plata nu a putut fi procesată. Utilizarea...? (mai mult)
Buna, fetele care au onlyfans cum sta treabă cu Cosmo Pay? Din cosmo pay nu ii pot transfera pe cardul meu.
Salut,am primit 100€ prin PayPal, dar banii sunt in asteptare de 12 ore...din ce cauza? Știam că trebuie să intre în câteva secunde
Salut,am primit 100€ prin PayPal dar banii sunt in așteptare de 12 ore.Din ce cauza? Știu că banii intrau în câteva secunde
Cunoaște cineva site-uri bune pentru recenzii sau chestionare plătite?
Daca vreau sa sustin un artist prin Patreon, el imi vede adresa de email, contul bancar si asa mai departe? Am inteles ca are conectat Revolutul la cont dar nu stiu sigur
La Raiffeisen bank este vreo modalitate de a verifica soldul in afara de mersul la banca? Nu beneficiez de internet banking
Buna seara! Are cineva idee unde se pot verifica posturi libere suplinitori gradinita stat? Ilfov sau București Și cum se procedează? Am terminat pedagogia dar de 3 ani nu am lucrat in domeniu. Pot...? (mai mult)
Am nevoie de firma dacă creez ceva handmade și vând online prin intermediul rețelelor de socializare?
Pot primi o suma de bani in euro din alta tara intr-un cont in lei la raiffeisen bank? Banca imi va lua comision? Cat dureaza o astfel de tranzactie?
Ce parere aveti despre pocketoption? Merit sa incerc? Dau funda!
Bună, TPU! Știu, sună penal, dar am nevoie urgent de 1000 de lei. Fac rost de aceeași bani până la începutul lui noiembrie. Are cineva idee de unde fac rost de banii ăștia până atunci? Un...? (mai mult)
Salutare! Doresc sa deschid un mic atelier auto unde sa- mi desfasor activitatea in timpul liber. As vrea sa stiu daca se poate face sub forma de PFA pe numele tatalui meu care nu are nicio calificare...? (mai mult)
Buna,ce locuri de munca sau cum sa fac niste bani pe net? Am incercat cu sondaje, jocuri etc. pierdere de timp. Dati-mi idei pls.
Buna. De ceva timp ma gandesc sa achiziționeze o casa sau un apartament. Sa va pun in tema. Eu cu prietenul meu locuim in chirie si ne dorim sa cumpărăm ori o casa ori un apartament. Avem locuri de ...? (mai mult)
Buna, Stiti vreun curs pe fonduri europene? Am niste idei de antreprenoriat si as vrea sa invat cum sa fac proiectele. Mersi, Alex
Si-a rezervat cineva denumirea firmei online? Si daca da, in calitate de asociat unic sau administrator ce pun la "imputernicit prin " si la "comform cu "?
Salutare TPU, de la ce suma de bani in sus trebuie declarat venitul in Romania?
La care dintre bancile urmatoare: BRD, BCR, Raiffeisen, Banca Transilvania este mai convenabil sa faci un card de debit pentru un minor? (comisioane mici)
Daca am un card de debit la banca transilvania in lei, pot primi o suma de bani din strainatate in euro? Este vreo modalitate?
Salut. Am la dispozitie 1000-2000€ si as dori sa-i investesc in ceva si tot asa sa ma ridic. Ceva idei? Multumesc
Ma poate ajuta cineva? Periodic vad ca dispar bani din cont catre,, ASPIGEL,, nici nu stiu ce este si nici nu am facut vreodata catre aceasta companie, cum fac sa opresc aceste plati neautorizate?
Imi poate recomanda cineva un loc de munca? Am aproape 16 ani si as vrea sa imi gasesc un loc de munca pentru a imi face singur banii...
Eu ma aflu in strainatate si a trebuit sa deschid un cont Revolut in RON pentru a- mi primi salariile din Romania. Trebuie sa dau datele cardului, iar nu prea stiu care mai exact. Acolo in aplicatie am...? (mai mult)
Salutare! Am nevoi de diferite sugestii, de afaceri care încă merg A-și vrea sa îmi deschid ceva Și nu știu ce... Nu știu ce ar prinde pe termen lung... Mulțumesc anticipat ????
Salutare tuturor, am și eu o întrebare, dacă eu vreau să cumpăr de pe aliexpress ceva și apoi să îl vând pe olx.ro fără să am produsul acela adică cum ar fi dropshiping, pot să am probleme...? (mai mult)
Cum estimați suma de 3 miliarde de dolari? O considerați o sumă imensă?
Exista un site care faci mii de abonați pe Instagram gratis știe cineva denumirea la saitul dat?
Ce avere are bobby de la oradea?
Am 2 masini si vreau sa le inchiriez, dar nu pe olx. Stiti daca exista vreo firma in Romania care se ocupa de inchirierea masinilor?
Salutare, am o problema cu cei de la Fedex. Am comandat un stoc din china pana la noi in tara. Coletul a ajuns in depozitele lor. Dupa am primit un email cu toate actele necesare pe care trebuie sa le...? (mai mult)
Pot bloca și debloca un card BT ca minor?
Buna! Cine imi poate spune cat castiga un profesor de desen cu studii? (cu cei 3 ani de pedagogie, facultate si titularizare)? Mulțumesc
Caut sa lucrez introducere date. Exista siteuri care te plateste automat? Text si sa transcriu in casuta litere numere sau ceva usor. Poate sa ma ajute cineva cu siteuri sau loc de munca flexibil sa lucrez...? (mai mult)
Am 17 ani si vreau sa investesc in hidroelectrica cand se va lista, dar nu pot crea un cont de investitii deoarece n- am varsta legala asa ca voiam sa- l bag pe tata la mijloc. Vreau sa stiu cum fac rost...? (mai mult)
Am trimis de pe brd pe revolut suma de 1000 de lei. Banii mi-au fost luați din contul brd dar nu mi-au apărut pe revolut. Ce este de făcut?
Am trimis de pe cardul brd pe cel revolut suma de 1000 de lei. Banii nu mai apar pe aplicația brd, dar nici pe revolut nu i-am primit. Ce este de făcut?
Hey lume, discutam cu colegul meu despre clientii care deranjeaza vanzatoarele cand isi beau cafeaua si fumeaza. Dilema noastra este de ce se enerveaza clientul daca vede ca vanzatoarea se supara ca a...? (mai mult)
La ce banca îmi recomandați sa fac rata? Care ar fi cea mai avantajoasa? Mulțumesc
Salut TPU! As dori si eu sa stiu cat ar fi de plata pentru mostenire in caz ca mi-ar lasa cineva un teren si casa? Terenul avand 800 m2. Trebuie sa merg si la primarie si la notar?
Bună, am și eu câteva paysafe- uri în valoare de 500 de lei, știți cumva cum as putea sa retrag banii de pe ele? Am înțeles ca pot sa ii bag cupoanele paysafe pe unibet și sa retrag banii dar...? (mai mult)
Dacă fac afiliate marketing pe amazon fiind minor pot plăti singur taxele?
Vreau sa fac un blog in wordpress pe care sa fac affiliate marketing cu produse de pe digistore24, ce ziceti ar merita sa investesc in asta? dau funda!
Salut! Am 16 ani și 100 lei, am o problema și as avea nevoie de bani, știe cineva niște idei cum as putea sa fac măcar 200 din cei 100? Va rog fără răspunsuri scrise la mișto!
Hey lume, de ce clientul are impresia ca el are puterea asupra comerciantului cand de fapt comerciantul e cel care detine puterea si ca are dreptul sa primeasca totul mura in gura? Eu cred asta pentru...? (mai mult)
Salutare tuturor, vreau să-mi iau acreditarea ca și consilier financiar, însă cea mai mare întrebare e un găsesc eu clienți?
Un agent imobiliar ar putea supravietui în acest domeniu fără masina si haine scumpe sau cat de cat decente (adica o varietate mare de costume si cămăși), mai ales fara multi bani de inceput (300-...? (mai mult)
Salut.Vreau sa iau si eu un credit aici in Spania dar nu de la banca. Cunoaste cineva vreun site ceva?
Actiuni S.A.F.I. (actualul F.O.A.) - vecinul meu are un certificat de investitor dobandit in anii 90 de la fostul S.A.F.I. Mai poate face ceva cu el?
Daca as vrea sa fac bani online, de la ce suma trebuie declarat la anaf si platit taxe?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
nemur88 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati despre fructe
Fructele sunt gustarea ta preferata? Inseamna ca stii pana si cele mai neobisnuite lucruri despre ele...