Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
Buna ziua. Urmeaza sa ma aganjez pe un post part- time si mi s- a cerut sa suport eu costurile pentru medicina muncii, urmand sa mi le deconteze peste 3 luni cu premisa ca a mai avut angajati carora le-...? (mai mult)
Cum pot face devamarea unor vapeuri (țigări electronice)? In cantitate de 100 pcs. Comandate din China.
Salut TPU! Am și eu o nelămurire! Vreau sa fac unele promovări la la produse, iar la completarea contractului imi cere, (pe langa nume, cnp, adresa, banca, iban) si agenția, aici ce ar trebui...? (mai mult)
Cum creezi un magazin online?
Buna. Aveți vreo idee cat costa ghetele acestea Michael Kors? Și unde se găsesc? Le dețin, as vrea sa le dau, dar nu știu cât să cer pe ele, sunt ale unei rude, ea nu le mai poarta. ...? (mai mult)
Salut, lucrez la profi...și fac navetă, gen am transportul asigurat dacă magazinele întra în franciza, ce înseamnă asta?
Ce se poate vinde la festivaluri, zilele orașului care țin 3 sau mai multe zile? Doresc exemple de preparate culinare care se pot vinde, in afara de cele de mai jos și care ar avea o vânzare bună. ...? (mai mult)
Salutare! Pentru inceput, eu am 17 ani fara 3 luni si in cea mai mare parte a timpului stau la calculator. Cunosc bine ce as putea realiza cu el si cu internetul, referindu- ma la afaceri, doar ca nu...? (mai mult)
Bună. Nu doresc ca întrebarea pe care o pun să fie amuzantă. Doar că aș dori să știu părerea voastră. La festivaluri, concerte, mai ales dacă cântă "Gașca Zurli" spre exemplu, vin ...? (mai mult)
Salut,cum se scot banii din soldul PayPal?
Salut vreau sa stiu daca site ul TotalConvert care vinde telefoane la mana a doua e legit, si nu vinde telefoane fake
Buna ziua.Sunt angajata de 2 zile in domeniul alimentar(facem waffles)și am o problema cu angajatorul! Zice că suntem obligați să facem un curs de igienă și lucrător comercial pe care trebuie sa...? (mai mult)
Unde pot găsi modele de amenajări (cum sunt la festivaluri), unde se fac grătarele etc. Locurile acelea special amenajate. Să fie din lemn. La fel și unde sunt băncile + mesele și restul. E...? (mai mult)
Cum este faza cu criptomonedele? Sunt tare curios si pe net nu prea inteleg cum sta treaba. Ce site- uri safe stiti pentru investitii? Ce criptomoneda este la 'putere'? Cum investesti? Ai nevoie de cunostinte...? (mai mult)
Buna ziua! Știe cineva daca site-ul Biticodes este de încredere? L-a folosit cineva? Mulțumesc.
Imi puteti recomanda aplicatii de scris recenzii pentru bani? Sau alte platforme precum cele privind sondajele (ex. Daedalus)? Multumesc!
Sunt oarecum recent absolvent si imi caut de munca. Am gasit o oferta destul de interesanta dar este un contract de colaborare. Imi poate explica cineva ce este contractul de colaborare? Care sunt...? (mai mult)
Salut, ieri mi- am facut cont la SUPERBET si trebuia sa primesc un bonus de 500 RON de bun venit si 777 rotiri gratuite si nici acum nu am primit acel bonus, ce pot face ca sa iau legatura cu cei de ...? (mai mult)
Am un cont ING si mi- a expirat buletinul, pana ajung eu la o sucursala ING sa le dau copie dupa buletin (in homebank nu ma lasa sa urc fisierul) daca mi- au blocat cardul dar trebuie sa primesc niste...? (mai mult)
Bună, am o întrebare, dacă am card pe care îmi întra bursa de la liceu pot sa cumpăr produse în rate?
Vă salut. Am și eu o întrebare referitoare la aplicația de banking WU+ , dacă am cont standard și nu folosesc contul sub nici o formă, nici nu retrag, nu fac transferuri etc. trebuie să plătesc...? (mai mult)
Salut, am primit niste haine noi din Statele Unite, de la verii mei, haine calitative si noi. Cum aflu ce pret ar costa? Exista vreun centru care sa- mi spuna cat valoreaza? Vreau sa le vand fiindca...? (mai mult)
Pot să schimb ca minor, lei în euro la o casa de schimb valutar? Sau trebuie să am peste 18 ani?
Daca lucrez la un loc de munca si am zile de concediu pe care pot sa mi le iau dar eu nu imi iau si imi dau lichidarea la zi deoarece am gasit un alt loc de munca atunci angajatorul e obligat sau nu sa...? (mai mult)
De obicei cam cate kg de portocale și mandarine culeg oamenii zilnic la joburile de culegători de fructe? Ar fi munca in Spania și se plătește pe lada și dacă nu culegi destul de mult în fiecare...? (mai mult)
Pot să folosesc aplicația altei bănci decât cea la care am cardul?
Am 13 ani(în 14 octombrie fac 14 ani) cum fac măcar sa îmi iau un Samsung S20 Ultra cu pix eu chiar mi- l doream și gen vreau sa fac niște bani in afara de cerutul părinților, ma gândeam sa plimb...? (mai mult)
Hello, am și eu o urgență! Am 18 ani și azi mi- am primitul cardul, menționez că e prima oară când îmi fac card. Este făcut la Banca BCR și când a venit prin curier a venit cu o foaie cu ...? (mai mult)
Buna! Taxa de livrare pentru cardul ING fizic(18 RON) se plateste ramburs la curier sau o sa imi fie retrasa din cont dupa primirea cardului? Intreb pentru ca tocmai ce l- am comandat din aplicatia HomeBank,...? (mai mult)
Daca am facut cam 2000$ din onlyfans si dupa am inchis contul, mai trebuie sa declar ceva la ANAF?
Cati știți de statul freebitco.in? Îți dă o suma mica de satoshi în fiecare ora. Dar îs chestii pe net cum ca poți da și hack site- ului (chiar și video- uri pe yt cu unii care pun un script ...? (mai mult)
De o perioada cumpăr produse de pe Shein și le vand la noi in tara. Sunt luni in care vand de 1500 de lei pe persoana fizica. Ce se poate intampla concret daca m- ar descoperi ANAF- UL? Ma va amenda...? (mai mult)
Salutare TPU, Ce am voie să cumpăr cu exactitate și în mod legal cu banii dați de stat? https://stirileprotv.ro/stiri/social/unde- pot- fi- folosite- voucherele- de- alimente- de- 250- de- ...? (mai mult)
Buna, am 15 ani si as vrea sa imi cumpăr niște cărți de educație financiară, niste sugestii?
Bună.Unde găsesc ID înrolare la card Sodexo? (10 cifre)
Salut TPU, am si eu o intrebare, daca mi s-a gresit rata, adica in loc de 24 de rate mi-a trecut 4 pot merge la banca si sa schimb? (e un card de cumpărături) Va multumesc!
Are cineva idee cat pot lua la un amanet pe un iPhone 12 Pro Max de 256 de GB? Este in stare perfecta. Are folie de sticla pe fata si a fost purtat numai in husa. Nu are zgarieturi, sparturi..etc. Mentionez...? (mai mult)
Buna seara! Stiti cumva daca banii trimisi prin moneygram, din alta tara, in Romania merg scosi la western union? Va rog spuneti-mi, am nevoie urgent
Am in proiect ca anul viitor sa deschid un cabinet medical pro bono.Proiectul este mai vechi, dar au avut loc multe noutati care m- au facut sa tot aman. Nu am anticipat ca energia si utilitatile se ...? (mai mult)
Ce lucruri artizanale (făcute manual) se vând foarte bine la târguri? In afară de următoarele produse; Tablouri Aranjamente florale Pahare din lut polimetric Pahare de ceramică
De cateva luni ma chinui sa obtin ecunosul VERIFICAT pentru pagina mea de Facebook insa Facebook respinge cererile mele constante! Ma poate ajuta cineva sa inteleg ce nu mentionez corect in formular si...? (mai mult)
Salut ..am și eu niste probleme și am credit la bancă și am cerut o amânare de rata e o luna, la BT și mi- au spus că nu mai au opțiunea aia, sa vb cu domnii de la finanțe. Nu știu, nu am ...? (mai mult)
Cati bani pot sa castig de pe un site fara sa imi deshid o firma?
Buna ziua! Pentru infiintarea unui SRL unei persoane imobilizate la pat, pot depune actele la ONRC in numele ei sau am nevoie de imputernicire de la notar ori aceasta imputernicire este doar pentru firme...? (mai mult)
Are cineva abonament HP Instant Ink? Întâmpinați și voi probleme în achitarea abonamentului de luna trecută și în această lună?
Bună TPU! Am investit 1100 de lei în crypto prin revolut și am ieșit pe pierdere cu 40 de lei + 28 taxa de conversie din ethereum în bani. Întrebarea mea este următoarea : Trebuie să plătesc ...? (mai mult)
Ce se intampla cu Ethereum? A scazut in ultimele 3 zile de la $1700 la $1400. Cum se poate explica?
Când intru sa vad arata soldul, câți bani mai am pe card îmi arată -0.87 Ron de ce arata așa? Ultima data mai rămăseseră 22 Ron parcă. De de arata așa?
Varsta minima pentru a deschide PFA.
Salut, mi- am facut un card de debit.De la Bt transilvania. Daca vreau sa iau de ex:jocuri digitale de pe un site sau aplicatie.Plata o sa fie direct făcută sau trebuie sa imi iau aplicatia bt pay ca...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
nemur88 întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Fotbal
Pele? Maradona? Hagi? Dar cate stii de fapt despre sportul tau favorit?