Salut, mi- am facut un card de debit.De la Bt transilvania. Daca vreau sa iau de ex:jocuri digitale de pe un site sau aplicatie.Plata o sa fie direct făcută sau trebuie sa imi iau aplicatia bt pay ca...? (mai mult)
Voi pe ce site-uri sau aplicații va uitați după imobiliare (garsoniera, apartamente, case)? În afara de(Olx și homezz.ro) mulțumesc!
Bună ziua. Am tot văzut pe diferite grupuri de pe Facebook haine aduse din Turcia de vânzare. Întrebarea mea este, știe cineva vreun site sau furnizor direct de la care sa comand apoi sa vand mai...? (mai mult)
Dacă fac credit ipotecar cu apartamentul si nu as mai putea sa îl plătesc si mi-l ia banca, imi vor fi dați banii înapoi (banii pe care i-am dat băncii pana în acel moment)?
Buna tuturor! Îmi poate spune cineva cum trebuie făcut să pot trimite o comanda de adidași pe stocx? Adică care sunt pașii pe care trebuie sa ii parcurg pentru a finaliza comanda cu succes.
Salut TPU, am 25 de ani și as vrea sa deschid o mica firma, gen o mica afacere de care sa ma ocup eu cu prietena mea, ceva mic și sigur. Ce idei aveți și ce credeți ca ar merge în acest an?
Salut, am făcut 4 Ifn- uri din cauza unor probleme de sănătate ce ajung la vreo 7000 de lei, știți cumva dacă la Transilvania pot face descoperire, credit de nevoi personale dacă încă le am...? (mai mult)
Bună TPU! Vreau modele de CV pentru angajare la Pariuri sportive SUPERBET. Menționez că am terminat școala profesională si nu cunosc nicio limbă străină... Cât despre mine sunt o fire sociabilă,...? (mai mult)
Știe cineva cum pot sa selectez pe bestjobs la cv, ca nu am experienta? Ma "obliga" sa completez acele casete.
Bună,am văzut că s-a lansat Sweatcoin și am făcut câteva monezi și acum de când s-a lansat n-am mai primit rewards, am făcut 5000 de pași și n-am primit nimic ...nu se mai dau?
Cam ce salariu e considerat bun in Romania? In București.
Buna. Stie cineva cati bani poti castiga pe Fiverr? Si cum poti scoate banii?
Imi puteti spune un Exchange in Romania unde pot da lei pentru Venezuela Bolivar?
Salut, stie cineva o firma serioasa de recrutare pentru Olanda?
Salut, o intrebare legat de Vanzare Cumparare Teren+ Imobil Din cate stiu suma maxima pentru plata numerar este 50, 000 lei, dar daca trece peste trebuie prin transfer bancar. Ideea e ca banii ...? (mai mult)
Ce carduri virtuale gratuite, online, cunoașteți, care sunt valabile la noi în România, pe care să le pot lega de Paypal? Sau ce bancă online, unde nu trebuie să comunic cu personalul, sunt...? (mai mult)
Va salut, as dori sa fac împreună cu iubita mea un credit ipotecar, insa avem contracte de munca pe perioada determinata din 3 în 3 luni (asa fac ei contractele, nu știu de ce), băncile cunoscute...? (mai mult)
Salut! Am avut un cont de Revolut pe care l- am deschis la final de 2019. Din 2020 nu l- am mai folosit si mi- am schimbat telefonul, iar bani nu mai aveam in el. Acum incerc sa imi recuperez contul ...? (mai mult)
Daca am un PFA pentru prestari servicii de arbitraj, cat la suta pot deduce din cheltuielile cu motorina? Daca de exemplu bag motorina de vreo 200 lei ca sa fac o deplasare in vederea prestarii serviciului,...? (mai mult)
Este vreo diferență între extrasul de cont de la deschiderea contului și un extras de cont lunar? Dacă da, care? Și cum arată fiecare
Voi cum economisiți mai mulți bani? Ce metode de a economisi există?
Îmi pot printa extrasul de cont obținut online sau trebuie neapărat să-l scot de la un ghișeu al băncii?
Salutare! Daca vreau sa pun bani pe card trebuie să merg la bancă? Multumesc!
Este adevărat ce se spune că în Statele Unite ai nevoie de două joburi ca să îți achiți toate cheltuielile( chirie, facturi, taxe, mâncare, cumpărături, ieșiri în oraș, tratamente medicale)...? (mai mult)
Salut TPU, am nevoie de 1.750 lei că sa îmi cumpăr o trotineta electrica dar sunt minor ce pot face sa fac niste bănuți cat mai repede? Nu vreau sa fur.
Mai mulți au întrebat în ultimul timp dacă o afacere cu o rulotă ce deservește publicul cu mâncare ar fi o afacere care ar merge, ce presupune ea și ce costuri ar fi. Eu fiind sceptic și presupunând...? (mai mult)
Daca cineva imi trimite o suma de bani in paypal, cat de repede imi va actualiza paypal wallet-ul cu suma primita?
Dacă am cont BCR de elev, pot să transfer o anumită sumă de bani din contul meu intr-un alt cont eu fiind minor? Sau trebuie să fiu major pentru a face transferul?
Bună TPU. (Situatie teoretica) Sa spunem ca am un credit ipotecar pe care îl plătesc de câțiva ani și pe lângă dobândă, din principal am plătit undeva la 10.000€. Este vreo posibilitate sa...? (mai mult)
Salut,ce site-uri de vanzari mai circulate puteti sa-mi recomandati pe langa OLX si Publi24? Accept si gurpuri de FB.
Salut. Am nevoie de un extras de cont de la BT, însă am o nedumerire. În 2 luni fac 18 ani, pot scoate extras de cont fiind minor sau am nevoie de tutorele legal?
Ce produse în afara de croissante spre exemplu se pot comercializa în școli? Doresc să amplasez un automat de produse și aș dori să știu ce se poate comercializa. Ce e permis. Se pot comercializa...? (mai mult)
Salut, folosesc card Banca Transilvania și atunci când fac o plată într- un joc folosind cardul BT(Banca Transilvania) mă pune sa confirm plata in aplicație, când mi- a apărut asta am ieșit ...? (mai mult)
Salutare! Ce bancă din România îmi recomandați? Care vi se pare că are cel mai bun raport preț- calitate și cele mai mici comisioane? Mă interesează păreri obiective sau păreri pro- contra. ...? (mai mult)
Buna ziua, am si eu o intrebare. Doresc sa fac o procura/imputernicere pe cineva sa imi ridice cardul bancar si sa fac tranzactii etc. Se poate face cu o copie dupa buletin, ca buletinul nu il am, ...? (mai mult)
Salutare! Ce părere aveți despre conturile curente la CEC Bank? Se percep comisioane mari pentru orice, cum ar fi interogarea soldului?
De ce ar trebui... să te accepte în programul său de mentorat? Cei in domeniu un raspuns clar va rog.Multumesc
Buna! Voi ați reușit să aveți un job in timpul facultății? Eu mă gândeam să îmi găsesc ceva de weekend, dar nu găsesc nimic pentru weekend, doar part- time sau full time, însă part-...? (mai mult)
Care sunt pașii, actele necesare, autorizații etc... pentru deschiderea unui club?
Salut. Daca vreau sa imi deschid o frizerie, ceva mic. Este obligatoriu ca spatiul sa aiba si toaleta? (grup sanitar)
Bună! În cât timp intră o tranzacție euro de la brd la ing?
Buna! Am auzit de la un prieten cum ca face bani pe Fiverr si ma gandesc si eu sa fac bani pe acest site, dar nu am experienta, cum se lucreaza pe acest site? Si cum castig bani? Dati- mi raspunsuri...? (mai mult)
Buna! Maine vreau sa ma duc la BT ca sa imi creez un card bancar, ce trebuie sa am la mine in afara de buletin si ce ma pun ei sa fac ca sa imi pot crea un card bancar?
Buna! Am si eu un cont bancar de elev pe care mi l-am făcut la 14 ani si primesc alocatia in el. Acum am 18 si vreau sa nu mai fie mama imputernicita pe contul meu. Cum procedez?
Salut! Am primit azi mesaj de la BT din cauza unei tranzacții de 15 euro și câțiva cenți respinsa(din cauza fondurilor insuficiente). Problema este ca eu nu am vrut sa plătesc nimic și nici nu am...? (mai mult)
Salut, azi am fost la banca sa imi creez un card si am fost nevoit sa semnez niste foi. Pe o foaie trebuia sa scriu data si am scris data gresit astazi 07/09/2022 eu am scris 09/09/2022. Eram grabit si...? (mai mult)
Buna ziua, am si eu o problema. Eu de la 9 luni si pana de curand am stat intr- un centru de plasament. Si directia si cei la camin ne- au facut cate un cont la o banca pentru alocatii si alte sume...? (mai mult)
Poti sa te angajezi ca food delivery la part time daca esti minor?
Buna! A trimis cineva colet prin OLX cu Livrare Prin Fan Curier si imi poate spune cum se face plata? Cumparatorul plateste curierului si vanzatorul primeste ulterior banii? Multumesc!
Buna! Vreau sa vand o carte cuiva si sa o trimit prin posta. Eu, vanzatorul, trebuie sa platesc ceva? Primesc suma de bani prin mandat postal dupa ce coletul a fost achitat de catre cumparator? Va...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
nemur88 întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
101 si 102 Dalmatieni
Ai urmarit cu drag aventurile nazdravanilor cu pete si ale ticaloasei Cruella de Vil? Cat de multe stii despre filmele artistice? Dar despre animatia 101 Dalmatieni?