Salut, am văzut la un prieten o aplicație pe telefon pe care poate să cumpere cripto monede și să scoată banii de pe ele foarte ușor, pe lângă a primit și 30 de lei bonus la o depunere de 50.Stie...? (mai mult)
Am un pfa de colectare credite inca din 2011 iar eu din 2012 nu am desfasurat nici o activitate. Daca nu l-am inchis patesc ceva? Mulțumesc
Idei de active in care pot investi 5000 euro? Fara riscuri foarte mari
Salut. Folosesc aplicația george dar nu pot face un tranfer pentru ca nu am 18 ani. Ce as putea face deoarece trebuie sa fac urgent transferul.
Poti sa transferi bani de pe paysafe pe card daca n-ai 18 ani?
IFN- urile in general sunt rele? Adică daca ai un credit la IFN și pe viitor după ce te achiți și vrei sa faci la bancă credit, ești acceptat? Ii aud pe mulți că între Banca și IFN ar fi ...? (mai mult)
Salut, am retras 209 dolari de pe etoro și mi-au apărut doar 9 adica profitul, de ce nu am primit și cei 200?
Știe cineva dacă s- au făcut studii despre cheltuielile unei universități? Aș vrea să știu pe ce lucruri dau universitățile banii, orientativ (dincolo de mentenanță) și daca ar avea alte...? (mai mult)
Salut, am auzit de la o prietena de familie ca s- a schimbat impozitul pe venit (oarecum). Eu stiam ca platesti 10% impozit daca salariul tau anual nu depaseste 12 x salariul lunar brut minim pe economie. ...? (mai mult)
Buna! Sunt o persoana cu handicap si vreau sa stiu daca sunt site- uri unde poti face bani cu adevarat. M- am saturat sa tot caut un loc de munca si m- am gandit sa lucrez de acasa, dar nu stiu programare...? (mai mult)
M- a oprit poliția deoarece am dezlipit un abțibild de pe un stâlp. Au spus ca amenda este între 500- 1000 de lei. Mi- au luat adresa și numele dar nu mi- au dat o amendă fizică. Va veni la domiciliu...? (mai mult)
Buna ziua, va rog spuneti-mi un depozit second hand haine cu calitate și preț ok, multumesc
Pentru un magazin online cu rulaj de 10.000 de euro pe luna la cat estimați stocul și spatiul necesar?
Bunà ziua, daca am un ceas care valoreaza approx 400-500 de lei, as putea sa il duc la un amanet? Si daca da, cam ce suma mi-as lua pe el? Stiu ca ei ofera un pret mai mic. Multumesc!
Salut! Un prieten de ai mei a dat upgrade de la paysafecard standard in unlimited, a citit termenii si conditile si aparent nu ii cere ceva abonament daca are unlimited, se intampla ceva rau daca are...? (mai mult)
Se poate deschide o "afacere" de tipul truck food ( rulotă comercială cu mâncare) prin fonduri europene nerambursabile? Care este suma pe care o primești pentru asta?
Salut. Imediat urmeaza sa ajung pe banii mei, voi avea un salariu de ~4000 lei. Imi puteti spune cam cat voi cheltui IN MEDIE pe o chirie (simplist, un apartament cu o camera, bucatarie baie etc, ...? (mai mult)
Daca ar crește salariu minim pe economie se mareste la toata lumea sau doar cei ce luau inainte salariu minim?
Salut, Dupa cum bine stim, toate firmele au un contabil, la care trebuie sa- i trimitem niste facturi, ce anume sunt acele facturi? facturi de la ce? de la produsele pe care le vinde firma respectiva...? (mai mult)
Bună! Am un card de credit si am anulat o comanda, acesti bani mi- au intrat intr- un final. Dar daca apare pe extrasul de cont ca si cum comanda a fost pusa, iar banca mi- a bagat iarasi in cont acesti...? (mai mult)
Salut, la toata lumea! Cunoasteti care banca ofera imprumuturi de nevoi personale cu contract din strainatate si fara girant?! Multumesc
Bună. M- am gândit la o "afacere", "micuță", care habar nu am dacă ar merge. Dar, probabil pe timpul verii ar fi ok. Un stand cu limonadă. Limonada, să fie cu gheață sau fără ( cum...? (mai mult)
Salut! Mama mea are un depozit bancar pe numele ei. Și mama și eu și tatăl meu doar în acel cont facem depozite. Se poate sesiza Anaful pentru mama mea? Ea când face depozite le face la câțiva ...? (mai mult)
Buna TPU! Sunt însărcinată și sunt casnica! Am dat peste grupul de slăbit ‘ SNEP ‘! Vreau sa ma înscriu! Se câștiga bani sau e doar vrăjeala? Mai a încercat cineva?
Salutare TPU! Săptămâna viitoare plec singur în UK la munca pentru prima data. Ce sfaturi aveți?
Buna, am un card star forte luat cu un credit de nevoi personale, creditul l- am achitat tot însă mi- a rămas cardul, țin sa menționez ca nu am depus de 2luni bani pe el dar ma trezesc pe contul...? (mai mult)
Bună. Vreau sa traduc texte din lb. română in engleza și invers.Am auzit ca sunt site-uri care plătesc pentru asta.Stie cineva un asemenea site? Vă mulțumesc!
Bună, am si eu întrebare. Cum si unde îmi pot vinde tablourile? Fara website-uri cu taxa va rog. Mersi;-)
Salutare, vecinii mei și au deschis un after school în centrul orașului iar de la înființarea acestuia nu mai am liniște. Din ce am citit au nevoie de acordul vecinilor pentru buna desfășurare...? (mai mult)
Unde si cum îmi pot vinde tablourile? Fara website-uri cu taxa va rog. Mersii;-)
Cum pot face bani lucrând de acasă? Ma refer la faptul ca as vrea sa lucrez de pe laptop, traduceri sau un job ce m-ar ajuta sa fac câțiva bănuți
Buna seara! Foloseste cineva sau a folosit PAXUM?
Salut! In decembrie fac 17 ani si vreau sa ma angajez la o firma de livrat mancare, in special glovo dar nu sunt sigur daca angajeaza minori! Stiti alte firme care angajeaza minori?
Salut TPU, am 16 ani, dacă am in aplicația Trust Wallet în Criptomoneda ETHM 137$, trimiși de cineva când ii scot pe card, va trebui sa declar la ANAF? Totuși nu sunt 10 lei de aia zic. Și cum...? (mai mult)
Salut, salut. Am pe cineva care trebuie sa îmi trimită bani din rep Moldova, iar eu sunt din Ro. Ce trebuie sa bifeze? A)transfer către o peroana B)transfer la cont IBAN C)transfer internațional...? (mai mult)
Îmi puteți da idei, pentru locuri unde s- ar putea amplasa o autorulotă comercială cu mâncare ( truck food ). Pot fi locuri care se închiriază de la primărie sau private care se închiriază...? (mai mult)
Salut Daca la un cont de tranding mi-a fost trecut nr de telefon invalid se poate intampla ceva. Mentionez ca am abonament pe nr de telefon
Salut! Am bagat niste bani in revolut si apoi i- am investit in crypto. I- am vândut si acum imi arată soldul curent, dar nu stiu cum să fac sau daca merge sa îi scot in format fizic? Pot face asta?...? (mai mult)
Salutare grup! Am o întrebare! Plănuiesc sa plec în Italia pe o perioada îndelungată, am un abonament la Vodafone România destul de bun și nu a- și vrea să- l pierd... A- și putea modifica (porta)...? (mai mult)
Daca am un card de credit si recent mi s au virat niste bani dupa anularea unei comenzi.vor acoperi sumele datorate de catre mine sau voi putea folosi banii aia?
Bună seara! Sunt în căutarea unui nume potrivit pentru viitoarea firma de instalații sanitare și sunt în pană de idei... Dacă aveți ceva idei în legătură cu ce nume as putea alege va rog frumos...? (mai mult)
Cand pui o comanda in rate cu cardul de credit, de ce ti trag toata suma daca pui 6sau 12 rate?
Bună seara! Am pus o comanda cu cardul de credit si am anulat o apoi, mi au fost restituit suma in cont...mi-a aparut msj, dar la sold disponibil nu mi apar acesti bani. ( card de credit)
Salut,Vreau sa invat c++. ce ma pot face daca invat c++? si unde pot invata
Salut.daca invat c++ unde ma pot angaja? Si ce ma pot face.
Salutare! Am deschis cont Banca Transilvania pentru copii pentru bursa școlară. Mi- am resetat telefonul si acum nu mă lasă să mă conectez la cont pentru că nu am 18 ani menționez din nou este ...? (mai mult)
Cine îmi poate răspunde la o întrebare? Cine știe despre Neobux? E real sau e scam? Se pot face bani sau nu?
Ce se intampla daca am facut un cont pe o platforma de trading cu nr de telefon? Lam facut din greseala si as vrea sal inchid Se poate intampla ceva daca il las asa?
Buna seara! De ce este nevoie pentru a face un SRL?
Salut. ma pun sa invat c++. si invat din cursul asta https://www.youtube.com/watch?v=-TkoO8Z07hI&t=653s unde ma pot angaja dupa ce il termin
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Ioana20Andreea întreabă:
Robert74G întreabă:
rusucristinel1901 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Regele Leu
Ai urmarit si tu impresionanta poveste a lui Simba? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!