Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 17 Ianuarie 2025 sunt:
Salutare! Cineva a depus 300 de euro pe contul meu de revolut, eu aflandu ma in belgia. Pe revolut am cont in lei si euro si fiecare are cate un iban diferit. Transferul s- a realizat la Raiffeisen ...? (mai mult)
Bună, am tot văzut pe Instagram mulți pe care ii urmăresc, pun screen- uri cu banii pe care i- au câștigat cu ceva trader din zona forex, la o investiție de 500 de euro îți garantează 10.000...? (mai mult)
Buna! Ce meserii pot avea daca termin facultatea de business si turism?
Salut, mi- am facut un cont de revolut recent pentru aia de la ceypto si am cont premium din cate vad si balanta pe premium, ceea ce nu ma lasa sa inchid contul. Daca las contul in voia lui sa scada ...? (mai mult)
Salutare. Incerc sa dau de capat la un sistem de lucru in ture. Am 2 utilaje, care trebuie sa lucreze 12 ore pe zi fiecare. Pentru asta am 2 muncitori care pot lucra 6, 8 sau 10 ore pe zi. Cum ar trebui...? (mai mult)
Cat castiga un curier Tazz in medie pe o ora?
Cum anulez o comanda de pe flip? Am pus din greseala comanda si m au scos din pagina de bagat datele cardului de credit ...si mi au trimis comanda. Cum fac? Cum pot baga datele cardului?
E profitabil să amplasezi un food truck ( rulotă sau autorulota comercială - cu mâncare ) într un loc turistic? Unde sunt foarte mulți turiști? În acel loc merg mii de turiști zilnic. Autorulota/Rulota...? (mai mult)
Bună. Am un card de credit, limita cardului este de 4. 000lei, iar eu am rate de 5000lei. Dupa ce termin cei 4000 lei, pot pune eu bani pe cardul de credit ca sa mi pot achita ratele?
Vreau sa adaug bani pe Revolut cu cardul (BCR), pe telefon imi arata ca limita este de 0.01, iar pe pc de 60 de lei. Am incercat cu 10 lei de test, iar problema este ca dupa ce fac tot ce trebuie, ...? (mai mult)
Buna TPU! N- am cont deschis la BCR și am făcut o tranzacție, la ghișeu, către cineva. Originalul dovezii tranzacției l- am dat persoanei în cauză, dar nu am făcut o copie. Acum am nevoie...? (mai mult)
Rog o doamna tanara psiholog sa imi ofere sfaturi despre renuntarea viciilor si sa scap odata de problema pe care o am, ci anume pacanelele. Vreau sa ma las de ele si nu reusesc, zic ca bag decat 10 ...? (mai mult)
Bună. Am rate cu cardul de credit si nu mai am bani pe el, dar mai am rate de platit.( am consumat limita ) Pot depune eu bani pe acel card ca sa mi platesc ratele?
Se poate amplasa cumva o rulotă sau chiosc comercial cu mâncare tradițională sau produse alimentare într un loc turistic? Exemplu : Vișeul de sus ( Maramureș ) - Mocănița ( locul unde se ...? (mai mult)
Daca cineva isi deschide o firma, spre exemplu un SRL si apoi nu mai investeste nimic in firma, la modul ca o deschide si o lasa asa uitata de soarta, proprietarul care a deschis firma, este obligat...? (mai mult)
Bună! Daca am un card de credit de 4.000 lei si iau in rate doua obiecte, iar acestea depasesc suma respectiva pe care mi o acorda banca... pot depune alti bani sau?
Ce părere aveți de Davis Barla ( e suficient sa cauți pe google numele lui și îți apar site-uri întregi cu " libertatea prin afiliere " ) dar mie sincer îmi suna a țeapă.
După părerea voastră ce "afacere" merge cel mai bine și merită deschisă?
Este rentabil sa deschizi un COFFEE To Go în Iași? Având în vedere ca exista și starbucks în oraș, 5togo și alte cafenele? Ar merita?
Salut. Vreau sa- mi fac un credit online de pe Creditfix, insa cand incerc sa- mi fac contul, imi spune ca o sa- mi trimita un mesaj pe email cu verificare si nu mai vine… ce sa fac? Este singura metoda...? (mai mult)
Buna! Pt cei care realizează produse handmade sau au experienta în vânzare. Cum îmi pot promova mai bine produsele/atrage noi clienți? Practic sub prețul pieței și am început în ideea de...? (mai mult)
Dacă vrei îți deschizi o cafenea în regim To Go, gen într-un chioșc/container pe strada, trebuie sa mergi la primărie? Sau unde?
Daca am terminat facultatea de psihologie în România, pot lucra în altă țară pe acest domeniu?
Sunt un incepator in Marketing Online și am o intrebare. După ce o sa câștig comisioane din promovarea produselor de la Advertiseri, și o să am posibilitatea de a retrage banii in contul meu bancar,...? (mai mult)
Întrebare întrebătoare ......Se poate face live pe YouTube cu camera foto ori video?
Bună TPU! Este rentabil sa deschizi o cafenea în Făgăraș? Având în vedere ca este un oraș mic. Probabil sunt și părți bune ca nu este "concurenta mare" între cafenele, gen cum ar fi sa ai ...? (mai mult)
Dacă închiriezi un apartament cu 150 euro și faci contract la Anaf, cât îți ia ca impozit? Cât din suma rămâne proprietarului de apartament? Lunar ..sau anual. De exemplu în 12luni as incasa...? (mai mult)
Este corect ce se întâmplă? Lucrez la un Peco și se face inventar în fiecare zi de fiecare dată e in minus și ne pune să le plătim. verificăm un produs este ok și după ce vine șefa de magazin...? (mai mult)
Unde poti tine mai mult de 1 milion de dolari?
Bună ziua! Am facut recent un card de credit, mai exact luni, iar ieri am fost chemata pentru a semna contractu( finalizarea ). Voiam sa intreb daca cardul a fost trimis de luni de cand am facut contractul...? (mai mult)
Salut, voi ce modalități folosiți ca să vă creșteți veniturile? (ETF-uri, crypto etc.…)
Salutare, TPU! Si- a vandut careva sufletul pana acum (lui Satan sau altor entitati)? Am nevoie de niste bani urgenti si ma gandeam sa inchei un pact mefistofelic. In experienta voastra cam cate zile ...? (mai mult)
Salut, care e depunerea minima la western union + pentru a putea folosii un cod de refferal?
Salut,am o întrebare, Hustlers University este și în romana?
Salut TPU, Am cumparat un telefon de pe siteul celor de la Samsung in RATE(12 luni cu cardul BT). In aplicatie nu imi apare ca ar fi luat in rate, ca si alta rata pe care o am. Vi s- a intamplat asta?...? (mai mult)
E adevărat ca dacă ai o suma mai mare de cash la tine și te prinde politia și nu vrei sa zici de unde ii ai ți- i confisca? Cam pana la ce suma ai voie sa ții în cash? La faza ca te prinde politia...? (mai mult)
Salut.Am bagat un cod de paysafe de 50 de lei pe Paysafecard si vreau sa ii scot. Am bagat acolo o banca si cand vreau sa ii scot imi zice ca ia taxa de renuntare de 30 de lei. Merge sa scot doar 20? Cum...? (mai mult)
Va salut TPU! Vreau sa stiu dacă știe cineva aplicații sau site-uri de bitcoin faucet care chiar plătesc?
Salut, daca am cardul de la BRD blocat mai pot primi bani pe el de la prieteni sau de la locul de munca? (il tin blocat pentru ca mi s-a furat si cineva imi are datele de pe el)
Merita sa iau imprumut din banca? Încă am nevoie de 4000 euro numai.
Buna! Daca am un telefon in rate, pot sa il vand si sa platesc in continuare rata, nu?
Buna ziua TPU. Vreau sa înființez o afacere de agricultură. Avem hectare destul de mari, dar in diferite locuri. Avem unul de 40 de hectare și de 20/15/27 de hectare. Dar nu sunt trecute pe...? (mai mult)
Salutare.Deci aveam pe card 1000 de lei si mi- am comandat ceva de pe net de 100 si ceva lei.Au ramas cam 9 milioane si ceva.Bun, acum cateva zile ma duc la banca sa scot banii si cand vad acolo la sold...? (mai mult)
Merită deschis un coafor - (salon) + frizerie? (să fie ambele) Ce metode de promovare exista pentru a promova o astfel de "afacere"?
Bună! Am 4 bancnote de 50 € rupte (cu tot cu bucățile rupte). Am încercat toate variantele în țară. BNR, alte bănci, am lipit una și am încercat s- o schimb la aparatul BCR, etc. Am înțeles...? (mai mult)
Aș dori să îmi spuneți idei de "afaceri", în care potențialii clienti trebuie să facă rezervare online sau telefonic. Exemplu: cum e la hoteluri, pensiuni, cabinete medicale - insa nu aș...? (mai mult)
Ce afaceri în domeniul turismului merită deschise? Merită achiziționarea unui teren, intr- o zona cu potențial turistic (intr- o zona unde există lacuri balneare cu tratamente etc), pe care...? (mai mult)
Daca pleci in vacanta in Spania merge acolo sa platesti cu cardul daca ai in euro card sau trebuie sa ai un anumit serviciu/ sa anunti banca? Sau daca scoti de acolo bani de la bancomat ce comision iti...? (mai mult)
Buna. Am vrut sa fac un împrumut la banca la care am cardul, pe care încasez salariul și de doua luni ma tot refuza pe motiv "scoring prea mare" :). Nu are niciun sens. Și nu stiu ce sa fac pentru...? (mai mult)
Iti poti deschide un cont bancar fara card?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Ioana20Andreea întreabă:
Robert74G întreabă:
anonimus272727 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Dr Who
Ai urmarit cu atentie fiecare episod si ai trait fiecare batalie ca si cand ai fi fost acolo? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Dr Who!