Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 17 Ianuarie 2025 sunt:
Ce joburi se pot face de acasă online? Și sunt plătite bine? Să angajeze minori. Nu doresc IT.
Cam cât câștigă (cât este salarul) ca ajutor de bucătar? Persoana fiind minoră.
Salut. Am 18 ani și mi- am bagat alocația pe card (cardul home bank). Si stiu ca atunci când îmi bag alocația, o luna nu o sa vina fizic și nu o sa intre pe card. Am așteptat 3 luni si nu o ...? (mai mult)
Salutare tuturor! A investit cineva pana acum in BNB(BSC)? Am investit niste bani in walletul unui baiat Luca Grigorescu si nu stiu dacă sa am incredere si sa continui, a mai lucrat cineva cu el, sau...? (mai mult)
Bună! Pot folosi un card de credit inainte să-mi ajungă acasă? Stiti cumva dacă imi dau toate datele la banca atunci cand il fac?
Salut, știe careva dacă la banca bnr merge sa schimb euro in lei? Am observat ca ei au un curs de 4.88. Și doresc sa schimb o anumita suma de euro știe careva dacă ei cumpără euro?
Buna. Ca sa detin un site, unde utilizatorii scriu recenzii pntru diverse hoteluri(care sunt adaugate de alti utilizatori; care platesc lunar o suma de euro) trebuie sa detii o firma?
Salutare, doresc sa cumpăr un teren extravilan prin contract autentic de vanzare, vreau sa dau un avans sub forma de împrumut la notar cu ipoteca terenului pe termen de 12 luni, după punerea anunțului...? (mai mult)
Salut, a luat cineva o casa prin programul "casa noua" mai recent, sunt interesat mai mult de perioada de așteptare de la București cu aprobatul.
Cum ar putea un copil de 16 ani să facă niște bani?
Buna TPU, am 15 ani, aseara stateam si ma gandeam cum sa fac niste bani in plus de buzunar sau sa imi cumpar ceva fara sa mai cer parintilor si mi- a venit ideea sa cumpar niste stikuri usb si sa instalez...? (mai mult)
Buna! Ca să folosesc PayPal am nevoie de cont/card bancar?
Ce lucruri "artizanale" sa zic așa se vând foarte bine la târguri de vânzări, festivaluri etc Când zic lucruri "artizanale" ma refer, la produse din ceramica, din lut polimetric, produse ...? (mai mult)
Bă fraților am o nedumerire. Vreau să fac o programare online la BCR ca să- mi activez etoken- ul și nu- mi apare funcția aceea în lista respectivă. Sunt altele: deschidere cont curent, operațiune...? (mai mult)
Buna ziua, Doresc să înființez o casa de expeditii in transporturile rutiere cod caen 5229. Voi avea nevoie de manager de transport (persoana desemnată) la fel că o companie de transport marfa...? (mai mult)
Bună Câți bani se face pe delivery la Bolt și Glovo, pe Timișoara în 8 ore cu masina. Multumesc
Bună, TPU! Recent mi- am deschis un Pfa și tocmai mi- a sosit și certificatul, întrebarea mea este : cât m- ar costa sa îmi plătesc pe cineva avizat să- mi tina contabilitatea? Recunosc ca ...? (mai mult)
Cum transfer de la bcr la bt bani cu cardul?
Buna ziua TPU, vin cu câteva întrebări probabil banale pentru unii, însă am tot căutat și nu am găsit informațiile pe care urmează să vi le cer, așa că, va rog sa îmi răspundeți decât...? (mai mult)
Buna ziua, am o problema, am credite la 9 ifn uri si nu stiu cum sa scap de ele! Ce sa fac?
Dacă lumea investește în crypto, imobiliare, acțiuni, mărfuri și altele, din cauza inflației (cu profit în ani de zile), nu ar fi mai "inteligent" să investești în pateu și altele? Știți...? (mai mult)
Bună, am vreo 2 săptămâni de când m- am înscris pe un site de vizionat videoclipuri (mai pe scurt sa faci bani online). https://money- h4df.beauty/826705220022 Acuma nedumerirea mea este că pentru...? (mai mult)
Am bani pe minus pe cardul debit de la Banca Transilvania, precis - 60 lei, ca normal iti ia lunar 5 lei de pe card dar eu aveam 0 si acum a inceput sa ia cu - , intrebarea e, mi se poate intampla ...? (mai mult)
Buna seara! Stie cineva daca mai este valabila scutirea de impozit pentru o firma deschisa intr-o zona defavorizata si in ce conditii?
Bună, aș căuta o carte sa o citesc în legătură cu cryptocurrency, care e cea mai buna? Sau după părerea voastră cei care ați citit care este una buna? Dacă mă poate ajuta cineva, ...? (mai mult)
Mai dati-mi si mie o idee cum as putea sa fac bani online?
Exista site-uri sau carti free de educatie financiara? Ceva care sa ne faca sa intelegem ce si cum sa cheltuim?
Deși sunt în faza în care mă documentez cu privire la toate actele necesare, autorizații etc pentru deschiderea unui restaurant încă sunt în dubii cu privire la asta. M- am gândit, să fac...? (mai mult)
Am facut o achizitie cu cardul pe moonpay si as dori sa renunt, dar plata a fost facuta.E vreo posibilitate sa mi se returneze banii cu refuzul la plata?
Salut TPU, In luna iunie am facut o rată la Altex pentru un telefon.Prima rată trebuie platita pana pe 20 august doar ca eu nu sunt in județ.Pot plati rata din alt judet la un aparat...? (mai mult)
Ar fi posibil sa fac comenzi de mâncare în altă țară? Adică, din Romania, sa folosesc o aplicatie de livrare sau sa contactez restaurantul acela, platesc, si sa fie livrata pentru cineva din...? (mai mult)
Există aplicații sau jocuri pe telefon prin care să faci bani de buzunar gratis, fără să depui sau să investești nimic?
Hey! Ma intrebam daca s-ar castiga numai 5 euro din OnlyF. si aia trebuie declarati la anaf sau trebuie sa depaseasca o suma fixa?
Bună. Sper ca această categorie să fie potrivită pentru întrebarea mea. În curând, îmi voi deschide un mic restaurant, iar acum mă gândesc la un nume potrivit pentru acesta. Precizez ...? (mai mult)
Salut! Am fost recent sa cumpar o consola de la amanet, domnii de acolo au precizat ca trebuie buletinul sa poata sa imi dea garantie la el. La alte magazine precum altex nu mi s- a cerut. E normal? E...? (mai mult)
Bună. Sper ca această categorie să fie potrivită pentru întrebarea mea. În curând, îmi voi deschide un mic restaurant, iar acum mă gândesc la un nume potrivit pentru acesta. Precizez...? (mai mult)
Salut,daca am sub 18 ani, pot schimba la banca 5 bancnote de cate 100, in una de 500 lei? Multumesc
Posesia unui spatiu e absolut necesara atunci cand vrei sa iti deschizi o firma (fara angajati)?
Daca eu am un link de afiliat la un produs si omul intra dar nu este hotarat sa cumpere produsul dar in schimb cumpara altceva ..tot o sa imi iau comision pe ce si- a cumparat el? ...nu inteleg daca merge...? (mai mult)
Ce este o renta?(ca si activ circulant)
Este Revolut un cont sigur sa tii o suma mare de bani pentru o perioada mai lunga de timp?
Stie cineva cum sa inchid un cont de revolut daca nu mai stiu id ul si parola?
Bună ziua, am și eu o problema, am avut de platit o factura de enel în valoarea de 2.000 de lei în data de 27.07. 2022 și am plătit la un magazin alimentar prin metoda paypoint acum urmează cea...? (mai mult)
Buna seara! Pentru creare si personalizarea cat mai in detaliu a unui site, ce programe recomandati atat gratuite cat si cu plata?
Pentru a alimenta un cont în euro pe Trading 212 cum procedați pentru a minimaliza comisioanele cursului valutar? Mă gândeam că singura varianta e să pun banii pe Revolut, să îi schimb la cursul...? (mai mult)
Se fac bani din afiliere online in Romania?
Salutare! Cam cât costã sã trimiți o scrisoare în America? Mulțumesc :)
Salut TPU, as dori sa urmez niște cursuri pentru IT, am găsit ceva la skillbrain dar par cam fake. O părere despre ei? Sau știe cineva de unde as putea face? Rog doar cunoscătorii
Bună, am și eu o problema, ieri mi- a transferat mătușa mea niște bani din contul ei revolut în contul meu revolut și de ieri pana azi tot nu au întrat, oare știe cineva de ce? Ieri am zis ...? (mai mult)
Ce investitie necesita deschiderea unei shaormerii de la 0 (excuzand chiria spatiului de lucru)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Ioana20Andreea întreabă:
Robert74G întreabă:
rusucristinel1901 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Cartea Junglei
Ai urmarit cu drag aventurile lui Mowgli prin jungla indiana? Cat de multe iti mai amintesti despre micul baiat si prietenii lui?