Cei mai activi useri din categoria Afaceri & Financiar pe 17 Ianuarie 2025 sunt:
Salut TPU, as dori sa urmez niște cursuri pentru IT, am găsit ceva la skillbrain dar par cam fake. O părere despre ei? Sau știe cineva de unde as putea face? Rog doar cunoscătorii
Bună, am și eu o problema, ieri mi- a transferat mătușa mea niște bani din contul ei revolut în contul meu revolut și de ieri pana azi tot nu au întrat, oare știe cineva de ce? Ieri am zis ...? (mai mult)
Ce investitie necesita deschiderea unei shaormerii de la 0 (excuzand chiria spatiului de lucru)
Din ce cauza este obligatoriu verificarea identității unei persoane pentru a putea retrage de la pariuri sportive?
Se mai pot face bani din minarea criptomonedelor? Daca da, se pot da niste cifre, niste procente? Multumesc
Costă ceva sa îmi deblochez cardul BRD?
Pentru ati face o firma, trebuie neaparat sa iti angajezi angajati? Sau firma poti avea si daca esti in acelasi timp proprietarul si singurul om care se ocupa de ea? Daca da, dati- mi si mie niste...? (mai mult)
Cate semnaturi trebuie sa aibă o petiție ca să fie luata în considerare de stat?
Salut îmi pot folosi contul de NeoBT din străinătate?
Buna, are cineva experienta cu reclamele 2d, programe, sfaturi?
Bună! Are cineva idee cum as putea face rost de bani online si sigur? Nu am 18 ani si nu prea gasesc locuri de munca la varsta mea si acum mai ales ca incepe scoala, online ar fi cea mai buna solutie....? (mai mult)
Bună. Am o nouă idee de "afacere". Pe care, zic eu asta e o idee bună. Au foarte multe persoane, în special bucătarii care au și restaurante fizice. Merg la street food festival cu acea...? (mai mult)
Bună, aplicația YouBRD și Mysodexo îmi da erori. Nu stiu ce sa fac, tot îmi arata la My BRD loading, și la My SODEXO eroare. Ce poate avea? Mâine iau avansul de salariu. Poate sa fie aia o cauză?...? (mai mult)
Buna! Este cineva care a facut sau face videochat, si ma poate ajuta cu niste sfaturi atat profesionale cat si tehnice?
Salut, daca lucrez in weekend trebuie sa primesc spor de weekend sau nu conteaza findca am liber in timpul saptamanii? Am programul Marti- Sambata si cativa mi- au zis ca ar trebui sa primesc ceva spor...? (mai mult)
Cat de sigura este postarea in mod public a codului IBAN al unui cont bancar?
Salut merita sa investesti in dividende? A investit cineva de aici in ele? Ai nevoie de bani multi pentru a reusi ceva? Ma gandeam sa pun cate 500 lei in fiecare luna la ceva gen actiuni dar am auzit de...? (mai mult)
Buna seara. As dori sa aflu daca sunt mai multe metode de plata pe site ul de imbracaminte "Shein"? In afara de card si paypal Gen sa le platesc cand ajung.
Hey lume am o intrebare pentru un prieten care lucreaza ca vanzator la aprozar. Cum poate sa ii spuna unui client in mod politicos ca il deranjeaza si sa il pofteasca afara ca nu are chef de el?
Hey lume de ce tocmai oamenii de afaceri sunt cei mai zgarciti oameni, sunt in stare sa manance si negrul de sub unghie si am vazut ca ling ambalajul de sus de la iaurt ca sa nu risipeasca nici macar ...? (mai mult)
Dacă ți-ai pierdut definitiv cardul bancar, într-un final banii ii mai poti recupera?
Bună. Aș dori să îmi spuneți dacă în România, la cursurile valutare se pot schimba Lei în lire turceasca? Sau dacă nu se poate. În ce alt loc aș putea să schimb?
Salut TPU! vreau sa stiu dac merge sa fac un site pe shopify din Romania doar sa aiba terminatia.com nu.ro si se poata comanda si in Romania si in afara de pe site.
Salutare,recomandari de activitati fizice care nu necesita calificare profitabile pe langa job? Cu program flexibil
Salutare. As dori sa fac un imprumut online rapid pe card. Am vazut multe site-uri care ofera 0% dobanda, dar nu vreau sa fac vreo prostie. Care sunt niste credite online de incredere?
De un an si ceva lucrez la un loc de munca foarte naspa (abator )si le- am zis la mei ca nu mai vreau sa lucrez acolo ca vreau sa ma mut in alta parte si ei mai iau ca ce gen ca nu- ti place munca si vrajeli...? (mai mult)
Buna ziua TPU! Daca mi- au fost trimisi bani din strainatate astazi (respectiv la Cec bank) i- as putea ridica marti? Trebuia sa merg maine insa a intervenit ceva, si nu stiu care este politica lor. cate...? (mai mult)
Buna, am și eu o nelămurire, m- am angajat luna asta in 1 iar salarizarea se face in doua etape un avans și salariul propriu- zis, întrebarea mea este dacă eu beneficiez de avans. Mulțumesc...? (mai mult)
Am creat un buton paypal (abonament) și l-am pus pe site-ul meu. De acolo am făcut plata (cu cardul meu), iar în dashboard a apărut „"We need some information from you". Am gresit ceva?
Daca am creat un site si am pus subscription de cativa euro pe luna, trebuie sa ii declar atunci cand ii primesc?
Pe ce site-uri gasesc clienti sa pot sa le editez video?
Buna TPU, am fost in Bulgaria si am ramas cu LEVA, nu stiu ce sa fac! Daca ii schimb in lei ies in pierdere. Daca ii tin in leva mi- e sa nu ii manance inflatia lor de 17% (in iulie). Din 2024 ar trebui...? (mai mult)
Salut,cum pot gasi clienti pentru background remover?
Salut! Daca mi-am facut cont pe o aplicatie cripto pe numele lui tata si depun cu cardul meu si retrag si eu am 17 ani imi inchid contul sau la card nu are treaba?
Bună ziua TPU! Ce se întâmplă, daca achit o factură după cei 15 zile, de exemplu întârziu 2 zile?
Mă lămuriți si pe mine ce sunt acelea criptomonedele? Investești bani la mijloc si nu este sigură treabă daca dai lovitura sau nu?
Buna ziua, Am PFA. Daca imi fac card Metro, trebuie neaparat sa pun facturile in contabilitate? Sau pot sa achizitionez fara sa tin cont de nimic si fara sa le trec ca costuri? multumesc
Buna TPU, cunoaste careva un site (nu de tip olx) unde as putea vinde carti intre 5 si 10 roni?
Salutare! Aș vrea să deschid o cabană de închiriat pentru petreceri si zile de naștere. Care sunt costurile cu aproximație si ce acte imi trebuie?
Îmi pot face cont de revolut dacă nu am 18 ani?
Un preot are salariu fix lunar sau venitul lui provine din ce castiga pe ritualurile care le face la nunti, inmormantari, botezuri si pomeni (plus sarbatorile in care umbla din casa in casa)?
Salut TPU. Cum pot câștiga 1000euro foarte rapid?
Cuvantul,corporatie' inseamna acelasi lucru cu cuvantul ''multinationala'? Sau sunt notiuni diferite?
Daca am primit Euro pe cont lei la BT, sa inteleg ca banii au fost transferati pe contul in Euro, ceea ce eu nu am, intrebarea mea e, daca imi deschid cont in euro, pot transfera banii de acolo pe...? (mai mult)
Salut. Am 20 de ani si in momentul de fata un job unde sunt angajat de 2 zile cu un salariu 2700 NET, si as dori sa fac un imprumut de 700 de euro de la banca in urmatoarele saptamani. Este posibil?
As dori sa mă angajez la o firma de curierat livrari mâncare...dar nu stiu la care anume.Ce mă sfatuti? Cineva care-i angajat și mulțumit de firma cu pricina?
Unde pot gasi in județul Neamț, centre de donare contra cost a spermei? (banca de sperma)?
Salut TPU! Am 14 ani sunt băiat și vrea să mă apuc sa investesc in trading. As vrea să mă ajuta- i cu niste răspunsuri la întrebări și link- uri de la site- uri sau videoclipuri de pe YouTube...? (mai mult)
Salut, numele meu este Cătălin. As vrea sa ma apuc de scoala de arbitri. 1. Cat castiga un arbitru după ce termini scoala asta? Va rog frumos
Orice persoana care este de meserie programator IT inseamna ca este o persoana bogata? Deci o persoana care nu duce niciodata grija zilei de maine in privinta banilor? Avand in vedere ca meseria de programator...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Draghici_Andrei_Madalin_2000 întreabă:
Ioana20Andreea întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Rozatoare
Iubesti iepurasii, veveritele si porcusorii de Guineea? Afla acum cat de bine iti cunosti rozatoarele preferate!