Buna, vreau si eu sa ma inscriu pentru sondaje. adriana11nicoara@yahoo.com
Multumesc.
Buna,johnsimon1983 eu sunt inregistrata la daedalus.ro de o sapt dar nu am primit nici un chestionar.in cat timp primesc chestionare?
Te rog frumos o invitatie si mie pe yonut_charli_20@yahoo.com
Vreau sa mai adaug ceva: cine doreste sa urmeze cursuri de formare adica: agent vanzari, bucatar, coafor, confectioner cablaje auto, confectioner articole textile, confectioner tamplarie aluminiu si mase plastice (termopane), drujbist, dulgher-tamplar-parchetar, electrician exploatare medie si inalta tensiune, fierar betonist montator prefabricate, frizer, instalator instalatii tehnico-sanitare si de gaze, lucrator in comert, lucrator pentru drumuri si cai ferate, macaragiu, manichiurist-pedichiurist, masinist la utilaje cale si terasamente (buldozerist, ifronist, etc), operator la masini unelte cu comanda numerica, operator la prepararea produselor zaharoase, receptioner, inspector in domeniul securitatii si sanatatii in munca, stivuitorist, sudor electric, sudor oxigaz, vopsitor industrial, zidar-pietrar-tencuitor, informatica accesati formareprofesionala.wgz.ro sau trimite-ti un mesaj la simon_calin@yahoo.com si veti fi contactati cat de repede posibil. De asemenea, la cererea clientilor se pot autoriza si meserii noi care nu sunt incluse in acest portofoliu, dar pentru care exista standard profesionale. Pentru meseriile de mai sus, la sfarsitul fiecarui curs, se sustine examen iar diplomele sunt eliberate de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului si recunoscute oficial in tara si in Uniunea Europeana.
Salut Marius.
Chestionarele sunt trimise in functie de profilul fiecaruia. In momentul cand te inregistrezi, ti se pun cateva intrebari, acela e profilul tau; acum depinde de raspunsurile pe care le-ai dat; dupa acele raspunsuri daedalus si-a facut o parare despre tine, un profil (cati ani ai, daca esti sau nu insurat, daca lucrezi sau nu, daca lucrezi ce salar ai, etc.); normal un om care lucreaza inseamna ca are un salar si consuma (face cumparaturi, etc.). Daedalus e interesat de acesti oameni sau in functie de ce anume i se cere de alte companii (in functie de interese) sa faca sondaje in diferite domenii. Sunt companii care prin intermediul lui Daedalus sunt interesate de persoane care sunt simplii angajati; alte comapanii sunt interesate de persoane cu varsta intre 18-35 ani, etc; cred ca ma intelegei ce vreau sa spun; Vei primii chestionare in momentul in care profilul tau va corespunde. Si eu am primit primul chestionar cam dupa 4 luni de la inscriere... nu pot sa garantez cate vei primii sau cati bani vei face, dar vei primii. Iti doresc succes.
Trimite si mie te rog o invitatie pe adresa de email
a_i_777@mail.ru
La mine nu sa primit deja de 2 zile trebuia sami vie mesajul de confirmare pe mail si nu a venit nimic! carei problema ma ajuta cineva?
Matey_davidoiu@yahoo.com... trimite-mi si mie o invitatie, te rog. O zi buna 1
Ti-am trimis de mai multe ori chiar si acum ti-am trimis din nou o invitatie. Daca nu ti-a ajuns nu stiu de ce, poate ca e-mailul tau nu e corect scris (elvesip@mail.ru) asta e e-mailul care mi l-ai lasat. Sper sa-ti ajunga acum; poate ca daedalus nu trimite la e-mailuri de genu asta, nu stiu ce sa spun... dar daca nu merge, nu-ti vine invitatia, acceseaza www.daedalusonline.ro si inscriete manual. Sper sa-ti fie de folos.
Salut. forlion7@yahoo.com este adresa mea, te rog trimite-mi si mie. Ms
Iti trebuie invitatie la daedalusonline? mie nu mie-a trebuit, adica m-am inregistrat si imi zice sa astept sa imi trimita sondaje pe mail
BunusCarlaMaria întreabă: