| CrMarCos a întrebat:

A construit cineva un teren de padel? Daca da, la ce suma ați ajuns? Joaca lumea? Ar merita sa se investească în acest sport pentru o mica afacere?

3 răspunsuri:
| Yuoia a răspuns:

Vad ca zici ca e un sport. Dar ce sport e asta?

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

N-am construit, dar mi se pare ca vorbesti despre teren de tenis, iar astea sunt in multe parti la liber, in proprietatea primariei. Nu as miza pe asa ceva, castigul pe ora sigur e minim, si trebuie sa angajezi ingrijitor, deci costurile cresc.
Mai bine faci o crasma cu darts si biliard. Investesti mai mult dar incasezi rapid.

| johnnny123 a răspuns:

"A construit cineva un teren de padel? Daca da la ce suma ați ajuns?"

Nu am construit, dar este evident că cea mai importantă cheltuială este terenul pe care-l construiești, iar prețul terenului variază extrem de mult în funcție de zonă. Una este să-l construiești într-o zonă de lux, unde terenul costa 2000 euro/mp, alta este să-l construiești prin cine știe ce coclauri.

Dar dacă vrei să ai vreo șansă să ai clienți, atunci trebuie să fie foarte ușor accesibil și într-o zonă bună, pentru că nu vrea nimeni să conducă o oră ca să joace padel pe câmp.

Prin urmare, investiția este substanțială.

"Joaca lumea? Ar merita sa se investească în acest sport pentru o mica afacere?"

Personal nu cunosc și nu am auzit de nimeni care să joace. Am mai auzit de oameni care joacă squash, dar padel nu.