| denqq a întrebat:

A făcut cineva bani din avon? Merita sa ma înscriu?

4 răspunsuri:
| Zartbitter a răspuns:

Pe scurt, nu cred că poți face bani dintr-un astfel de sistem, nu acum, nu la nivelul ăsta, nu dacă te simți nepregătit/ă.

Îți recomand să citești puțin despre conceptul MLM, adică Multi-Level Marketing. Te-ar putea ajuta să înțelegi mai bine cum funcționează lucrurile astea și dacă chiar vrei să te implici, să știi ce poți să faci ca să obții ce dorești.

| Simpatic a răspuns:

Avon o duceau bine cu ani in urma cand lumea vindea pentru ei si ei nu dadeau bani ci reduceri la produse pentru ca nu se lucra cu contract legal, ci un MLM prin care erai un fel de comis voiajor dar de fapt erai un colaborator afiliat, o prostie si o escrocherie!
Cine le-a dat voie sa activeze la noi in tara a avut si acela de castigat!
Dar ce sa faci ca in tara asta respectam numai interesele strainilor si ne-am pierdut identitatea ca si tara!
Pentru ca unii s-au transformat in tarfe si au vandut pana si pe masa pentru bani!

| Xena20 a răspuns:

Daca te descurci sa lucrezi cu oamenii da

| StimabiluI a răspuns:

Se câștigau niște bănuți în trecut, aveam colege la muncă și facultate care aveau un venit suplimentar din asta.
Dar acum de când a explodat comerțul online, orice poate să își comande de la alți furnizori și la prețuri chiar mai avantajoase, nu știu dacă se mai merită, mi se pare cam old school.

Întrebări similare