Daca patronul plateste, de ce sa folosesti cardul colegei?
Iar daca folosesti cardul colegei, de ce nu ti-l pune in fata, sa iei datele de pe el?
Cardul tau nu are nici o legatura cu situatia descrisa, nu va fi blocat.
Patronul a spus sa platim noi cu banii nostri, cine are bani si dupa aceea sa ne dea banii cheltuiti. Mie nu imi place sa iau datele cardurilor altora, as prefera sa le introduca posesorii daca este chiar necesar.
Datele de card nu se trec din memorie. Se trec avand cardul in fata ochilor.
I se va debloca cardul colegei tale dupa ce se fac verificari si confirmari.
I-a fost deja deblochat cardul dupa ce a sunat si a explicat ca nu am avut nicio intentie rea si chiar nu am avut.
Am cardul acesta de aproape 2 ani si fac des tranzactii pe Internet, unde nu am cardul meu salvat il introduc din memorie pentru ca am cardul fizic in portofel si imi cunosc datele pe dinafara, ceea ce chiar este un lucru bun. Nu am gresit niciodata cu datele.
Da, banca ar dreptul sa-i blocheze cardul colegei daca suspecteaza ca a fost furat sau este victima unei inselaciuni - este pentru a o proteja. Daca suna la ei dupa o sa-l deblocheze.
Dar nu inteleg cum puteti gresi data expirarii de atatea ori.
In primul rand intrebarea ta este ciudata, in al doilea rand iarta-ma pe mine, cum sa pui de atatea ori datele gresite?!?!? vezi ca nu merge e clar ca ceva nu este in regula.