Trebuie sa si mearga restaurantul ca daca nu faci profit nu merita tot stresul si toata munca. Tu ca patron trebuie sa muncesti 24/24 ca sa te asiguri ca lucrurile merg asa cum vrei tu. Poti sa te axezi pe un anumit tip de mancare ca sa devii popular. De ex tipul ala care are Taverna Racilor a dat lovitura, e mereu coada si nu gasesti niciodata o masa libera, se calca lumea in picioare. A avut el si probleme dar uite ca ii merge bine
Depinde de mai multi factori, zona unde este localul / restaurantul, ce tip de vanzare doresti sa ai (interior, mancare / bauturi / atmosfera), populatia locala / alte afaceri asemanatoare deja existente in zona.
La hotel / pensiune necesita mai multa birocratie si trebuie atractie turistica sau saptamanal evenimentel locale pentru a umple camerele cu oameni.
Cred ca pentru inceput, este mai benefic sa incepi cu un local sau restaurant pentru a deprinde experienta de "managment", apoi, puteti vinde si cu completarea de bani, puteti incepe un hotel / pensiune avand deja planul principal pe hartie sa ii zic asa, urmand sa existe mici retusuri la anumite parti dar ideea de hotel sa ramana intacta.
Este o pierdere de timp daca nu știi cu ce se mănâncă domeniul. Eu nu as vedea pe cineva care nu știe domeniul să aibă succes
Sadboy11 întreabă: