| kenan2011 a întrebat:

A mai investit cineva la get rich compay? cica este un fond de investitii. am aflat de la o persoana cunoscuta de acest get rich company si m-am incurcat si eu sa depun o suma de banii si nu i-am mai primit inapoi. ce este de facut? miau promis 90 % din valoarea sumei, dupa o perioada de 30 zile. daca ma poate ajuta cineva, astept. raspunsuri. vreau sa fac o plangere penala si vreau sa stiu poate a mai depus cineva?

Răspuns Câştigător
| robertpaul a răspuns:

Hm.banuiesc ca nu ai auzit de CARITAS? e acelasi lucru.te-au momit si acum ai luat teapa.simplu,se poarta in Romania pe criza asta tepele.

3 răspunsuri:
| EugeNNio a răspuns:

Iati adio de la ei.App cati bani ai depus? Ce naivi puteti sa fiti,credeti ca puteti sa faceti bani asa una cu doua, depui cinci si iei inapoi noua, ce prostie ai facut...

| a1doru a răspuns:

E a 4a oara cand pui intrebarea asta.eu ti-am raspuns destul de explicit,asa ca, vezi si tu raspunsurile la intrebarile postata anterior.
ps. oricum, banii investiti nu o sa-i mai vezi.imi pare rau pentru tine dar asta este adevarul.

| AliceThai a răspuns:

N-am auzit, dar numai numele "get rich company" ma face sa ma gandesc la un scam happyhappyhappy