Virusi! Troieni de aia rai! NU DESCHIDE! pentru binele tau si al calculatorului tau.
Buna verutza!
Chestiile astea le vin tuturor si sunt niste "banditisme" ordinare pentru ca sunt minciuni.
Dar in cazul in care ti-ar veni unul adevarat tot ei ar avea mai mult de castigat!
Cunosc o persoana care a primit un mail adevarat si a trebuit sa plateasca 25% din bani impozitul pentru. stat 10% sau dus la cutarica, alti 15% erau obligatoriu pentru nu stiu ce servicii, alti 30% trebuia sa ii doneze la o organizatie nonguvernamentala, si pana la urma cred ca a ramas cu mai putin de 10%(castigase 50-100mii de euro).
Nu te increde in asa ceva; poti bloca adresa respectiva pentru. a nu primi alte mail-uri.
P.S.: Sper ca te-am ajutat.
Sayonara!
Phai...se poate s afie.dar de'obicei trimit astfel de mesaje si zic ca doar trebuie s dai un SMS, si ei iau bani dupa tine sau dupa noi.
si mie mi-a trimis cand mi-am bagat cartela noua la cateva saptamana. dupa, dar nu era nimic' adevarat.
ei iau euroii de pe tel si noi ramanem :O
cu gura casca
d noh' nu stiu daca' vrea neaparat poate sa incerce, desi nu prea cred ca va facut.
da oricum SUCCES pentru ea/el :*
Eu nu l-am primit da odata eram pe un site si o aparut sus ceva de genu:felicitari ai castigat 5000 dolari-da clik aici ca sai ridici; si eu am apasat si tot calculatoru mi-a fost virusat,l-am dus la reparatii ca nu mai mergea nimic din el, asa ca e teapa, nu apasa orice ar scrie acolo
Ciocinta_Alexandru_1976 întreabă:
13cris întreabă:
andreiscripcaru întreabă: