Incearca www.google.com/adsense, sau programe de afiliere - uite o resursa aici - http://www.bagatare.ro/? p=1323. conditia este ca trebuie sa iti faci un site.
Nu, nu am castigat, poti face ceva banuti postand reclame de la google pe blogul tau, eu nu am incercat.
Am o prietena care face cam 50 E pe luna, aducand oameni pe un site. Acestia isi fac cont-gratuit- si revin pe site. Nu stiu daca e legal sau care sunt conditiile. Personal, voi lucra de acasa pentru firma la care lucrez acum, dar nu as spune ca sunt "bani pe net", e acelasi lucru cu ceea ce fac la birou. Am incercat traduceri, dar nu am primit banii, asa ca atentie.
Eu nu am facut bani lucrand pe net.,, fetitele,, se descurca frumos cu netul, dar tu fiind baiat, poate ceva de genul comenzi pe net - cam orice domeniu, ideea e sa gasesti clienti pentru ce vrei sa vinzi
Eu personal am făcut ceva bani pe net pe vreo trei site-uri (Elance, GAF și RentaCoder) cu multă muncă și răbdare, cu e ceva engleză, în timpul meu liber (după orele de muncă). Aceste site-uri sunt de outsourcing (pentru freelanceri).
Găsești acolo proiecte în care poți să-ți valorifici cunoștințele în programare, grafică, traducere, scris, secretariat, etc.
Succes