| Alien a întrebat:

Ai dat vrodata in viata ta spaga?
Daca da, cui i-ai dat?

Răspuns Câştigător
| CM7YRE a răspuns:

Nu

16 răspunsuri:
| Georgix a răspuns:

Nu, nu am dat.happy

| username_8290 a răspuns:

In fiecare zi cand ma duc la magazin.

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Da.La medic, la profesori. dar eu prefer sa ii spun cadou. Spaga nu am dat.Cadou pentru facilitarea si rezolvarea unor probleme.Nu e etic dar traim in tara asta si eu cu tine nu putem schimba mentalitatea generala deci oarecum spaga asta e obligatorie in unele situatii.

| cretzufinish a răspuns:

Mereu dau la cerere medicului de familie pentru trimiteri, care din cate stiu eu sunt gratuite.

| -=AleCS=- a răspuns:

Aha laughing... ma rog nu eu mami la un doctor care "era prea ocupat sa vina sa ma vada si pe mine... trebuia sa mearga la o sedinta urgenta care brusc a fost amanata" laughing)
asta e Romania

| `KiddO` a răspuns:

Ahh, doctorilor. Aaa, si avocatei. tongue

| andrei95 a răspuns:

Nu dar sa nu te astepti ca cei care au dat sa recunoasca dar eu personal nu

| georggyy a răspuns:

Tu ai dat?

| georggyy a răspuns:

Eu nu am dat!tongue

| Abcfunny a răspuns:

Da, la doctor şi la manechiurista :d

| sy46 a răspuns:

Cine nu a dat?! Ori doctorilor, politistilor, avocatilor, etc.

| mihaibrasov a răspuns:

Normal. Veneam cu trenul si am vrut sa cumpar bilet din tren ca in statie nu era deschis (care costa cam 10 lei) si nasul n-a vrut sa imi taie, mi-a luat 2 lei si a plecat. Ce vroiai sa fac?

| Ancestralsoul a răspuns:

Da, ca multi alti romani.Am dat la chirurg, anestezist, asistente, infirmiere.In rest nu am dat chiar daca s-a cerut.Probabil ca trebuia sa dau ca sa imi fie bine acum. S i la medici degeaba am dat ca tot nu sunt bine.Vina este a noastra ca i-am invatat, dar ei daca ar avea moralitate nu ar accepta, cel putin ar lua la aia cu dare de mana nu la unii care nu au.Asta e Romania, din pacate.

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Ca tot omul, la profesori, doctori, controlori, chelneri, barmanilaughing Te-ai hotarat sa trezesti simtul civic in noi?big grin

| anad a răspuns:

Da, la doctori, asistente, femeilor de serviciu de la spital(mai ales lor ca numai asa vroiau sa schimbe patul mamei bolnave in ultimul stadiu), la functionarul de la finante ca imi trebuia urgent un act si el il elibera dupa o saptamana, la chelneri, la coaforiste, la controlorii de pe tren(ghiseul din gara era inchis, dar trebuia sa dai nasului si ciubuc nu numai costul biletului!).

Răspuns utilizator avertizat