| barabi12 a întrebat:

Aici am adunat intr-un forum despre firmele tepare si seriaose http://firmetepare.ucoz.ro/,stiti voi o firma serioasa de intermediere pentru strainatate? Puteti intra pe forum si puneti parerile voastre.

2 răspunsuri:
| mariusp1119 a răspuns:

Uite una care mergi la sigur, ca te va lasa cu gaura in buget si nu numai! este vorba de...
CODENY REALJOB din Mioveni! Ce este de fapt? Cine este, de fapt?!?!

Aceasta firma este de fapt continuitatea fidela a ceea ce a fost VYD OFFER LOGIC SRL din Pitesti

http://www.myjob.ro/forum/viewtopic.php?f=43&t=1456

Dupa ce a dat sute de tepe si cand oamenii si-au cerut drepturile si banii furati de aceasta firma cu documentatii si inscrisuri false dna administrator a bagat firma in faliment si a trecut pe alt nume.

http://lege5.ro/......cial-arges

Sunt in masura sa declar aceste informatii deoarece atat eu cat si sotia mea am fost inselat prin documentatii si inscrisuri false, semnaturi in fals si documente incerte de catre firma VYD OFFER LOGIC si dupa ce am chemat firma si reprezentantul in instanta, aceasta firma a intrat in insolventa pentru dizolvare si a continuat pe piata cu alte nume CODENY REALJOB din Mioveni....practic aceleasi persoane dar schimbare nume firma.

http://lege5.ro/......ia-slatina

Am destule documente de la autoritati care atesta faptul ca firma vyd offer logic lucra cu documentatii false,acesta este motivul pentru care i-am chemat in instanta si acesta este motivul pentru care ei s-au trecut pe alt nume de firma si alta inregistrare.
Stiu prea bine ce fac si asa lucreaza,asa au lucrat,se practica si functioneaza in Romania.
Mai bine sa isi plateasca datoriile se extrag in aceasta maniera,este mai simplu si fara batai de cap.
Deci CODENY REALJOB din Mioveni este copia fidela a ceea ce a fost VYD OFFER LOGIC din Pitesti,diferenta consta decat in numele firmei,in rest totul e la fel.
Dna manager credea ca asa va scapa de mine dar s-a grabit si omis multe lucruri,o sa-i reamintesc de fiecare data ca m-a inselat cu varf si indesat,ori de cate ori va fi nevoie si are de inapoiat niste datorii,nu mai vorbesc de pericolele la care am fost supusi si timpul pe care l-am pierdut in Italia, acolo unde am fost abandonati de doua ori si am fost mintiti cu locuri fictive de munca.

Deci ce este de fapt CODENY REALJOB? Raspuns: FOSTUL VYD OFFER LOGIC, firma tepara de rang inalt!

SOCIETĂŢILE COMERCIALE ÎNREGISTRATE LA ITM ARGEŞ AL CĂROR OBIECT PRINCIPAL DE ACTIVITATE ESTE SELECŢIA ŞI PLASAREA FORŢEI DE MUNCĂ ÎN STRĂINATATE

VYD OFFER LOGIC
Pitesti, BD.Republicii, nr.162, ap.1
0751423477

CODENY REALJOB
MIOVENI, Str. Părăşti, bl.R9,sc.A,et.5,ap.38
0751423477
S.C. CODENY REALJOB SRL C.F. 32756070 J3/177/2014 JUD.ARGES ACREDITARE I.T.M. ARGES NR 4587/53/2014 A.N.S.P.D.C.P 0006659 TEL 0723.708.651 0769376216 0751423477 ADRESA E-MAIL angajari.codeny@gmail.com realjob. office@gmail.com
strada parasti, bl.R9,sc.A,etaj 5, ap.38 Mioveni, Arges cp. 115400

SC VYD OFFER LOGIC SRL
Head office: Pitesti Bld Republicii nr 162 camera 1 et 1
Nr inregistrare la Registrul Comertului : J03/1105/2012 C.U.I 30535774
Agent de ocupare inregistrat la ITM Pitesti sub nr 21810/50/12
Operator date caracter personal NR 26293/28./09/12
Tel: Mobil 0751.423.477 - 0762.292.804
Tel Fix/Fax 0348.410.943 0772. 286553 E-mail vyd. offer. logic@gmail.com
http://www.vydofferlogic.aaz.ro

deci CODENY REALJOB este continuarea VYD OFFER!

Cum se face ca iar e mare coincidenta, asa cum s-a intamplat cu plecarile mele si ale sotiei de 2 ori,ambele identice(lasarea intr-o spalatorie, respectiv o rulota) nicidecum pensiune sau restaurant conform ofertei si contractului de mediere.(contractul de munca a aparut in fals cand am facut plangeri la politie)
Se vede ca sunteti veterana in aceste firme de recrutare care nu fac altceva decat sa insele o lume amarata si plina de datorii care cred in minciunile ordinare si facute dupa un plan bine intemeiat.
Coincidenta este ca, conform: ITM ARGEŞ CRM AVIZAT 19.02. 2014 adica ( SOCIETĂŢILE COMERCIALE ÎNREGISTRATE LA ITM ARGEŞ AL CĂROR OBIECT PRINCIPAL DE ACTIVITATE ESTE SELECŢIA ŞI PLASAREA FORŢEI DE MUNCĂ ÎN STRĂINATATE) atat firma VYD OFFER LOGIC SRL cat si firma CODENY REALJOB SRL apar inregistrate cu acelasi numar de telefon: 0751423477 (numar care nu apare pe sitte-urile de joburi,se stie de ce:sa nu il reperez eu!)...dar vocea,vocea mi-a ramas memorata dna Constantin Monica,am poza dv si am pus-o din nou aici si raspunsul de la Parchet,cum ca d-voastra sunteti autoarea in spatele acestor siretlicuri.
Asta o data iar a doua oara,pacat ca nu ati fost atenta la id meu care era inregistrat in baza de date a VYD OFFER LOGIC si mi-au aparut ofertele acelea imaginare si renumite pe mail de la firma CODENY REALJOB,deci e clar ca daca nu eram inregistrat cu id meu,nu aveam cum sa primesc aceste oferte,e logic!
Apoi cand am sunat sa vad cu cine discut,cu greu mi s-a raspuns la telefon, e clar ca imi stiati numarul de telefon si pana a-ti gasit ceva de discutat mi-ati raspuns intr-un final, oricum niste aberatii totale mi s-a spus!
Am pus si un prieten si va trimis mail pe sitte-ul tocmai.ro,acolo unde inca mai aveti oferte cu firma VYD OFFER LOGIC si surpriza,reply-ul mesajului apare CODENY REALJOB!
Oare credeti ca sunteti asa de neobservat,mai ales ca stiti ce si cum lucrati,mie nu aveti cum sa imi spuneti,sunt prea satul si incarcat de toate aceste magarii pe care le faceti si eu imi permit sa le observ de la distanta.
Oare nu stiti ca aveti sa-mi inapoiati niste sume de bani,oare nu va intrebati de ce eu inca caut dreptatea pe care mi-ati furat-o si de ce ma tin de d-voastra (vedeti ca inca mai vorbesc civilizat desi nu meritati sub nici o forma,am o scoala si o demnitate pe care d-voastra nu o aveti si nu o veti avea niciodata)
Indiferent sub ce nume lucrati,sub ce nume de firma lucrati,eu sunt pe urmele d-voastra dna Monica,si stiti de ce?' pentru ca v-ati batut joc de mine si m-ati inselat si ruinat in ultimul hal!
Asa cum pe firma VYD OFFER LOGIC ati facut documente cu numele de MIROIU FLORINA IULIANA o persoana de sex feminin din Mioveni, nascuta in 1992, asociat unic al firmei iar pe rezolutia de la Parchet Pitesti apare de fapt numele real al d-voastra Constantin Cornelia Monica(cea din poza pe care am pus-o pe forum) asa faceti si acum cu CODENY REALJOB, firma de dupa VYD OFFER LOGIC, pe VYD OFFER LOGIC a-ti bagat-o in insolventa pe data de 18.02. 2014 si pe piata apareti cu acesta firma inregistrata pe 6.02. 2014, de fapt o continuitate a ceea ce a fost precedenta.
Tot dumneavoastra sunteti in spatele acestei firme,doar sunteti o veterana,era culmea sa o puneti din nou manager si furnizor pe MIROIU FLORINA IULIANA,de numele d-voastra nici nu poate fi vorba,asa ca la firma CODENY REALJOB apare acest domn pe nume NICOARA DEROLEDE.
Deci ca sa se inteleaga dna MONICA,indiferent sub ce forma veti aparea pe piata,eu sunt pe urmele d-voastra iar pentru cei care nu stiu ce este de fapt CODENY REALJOB,este continuitatea a ceea ce a fost VYD OFFER LOGIC,concluziile le trageti singuri.
Ca sa fie mai clar,am pus poza cu mine si cu dna care este in spatele acestor siretlicuri ieftine,sa stie si dansa ca eu sunt cel care a avut incredere in minciuni si nu s-a ales decat cu multi bani pierduti,nu mai pun pericolele la care am fost expusi si timpul pierdut si alte lucruri pierdute.
Deci, dna Constantin Monica daca aveti ceva nelamuriri, ma puteti suna:0720526275 marius!

| pysy94 a răspuns:

Cred ca cel mai bine ar fi sa te interesezi la Agentia de Somaj de care apartii. E mai sigur.