La Bella Boutique.
Pune ceva scurt ca nu o sa tina nimeni minte chestii complexe, e doar un SH.
Second hand de lux, joke nu il folosi pe asta uite iti dau numele cel mai bun si potrivit:
Second hand, scris mare stilizat frumos sa iti sara in ochi de la distanta. De ce? Pentru ca nimanui nu ii pasa cum se numeste acel magazin, ci ce e de fapt. Cu placere!
Plus ca e mai bine sa il lasi "Second hand" in loc de "Haine second hand" fiindca poate vei introduce si cateva articole care nu sunt haine, dar totusi daca activitatea principala e de haine poti sa ii pui nuemele si "Haine second hand", dar tot cred ca cel mai usor si eficient e "Second Hand"
In cazul in care ti se pare dragut poti pune numele tau fie simplu "Marinela Popovicescur" sau "Second Hand Marinela Popovicescu"
sau si mai simplu "Hăinurescu SH"
Mai am o idee: "Non-delux SH"? Cum suna? Vino si tu cu idei ca sa facem schimb, sa comunicam. Spune ce iti plae, ce nu iti place si cam ce idei ti-ar veni, ce ti-ar placea sa includa, cate cuvinte maxim si asa mai departe.
Suna bine, ma gândeam undeva o combinatie de nume, și al final un class sau ceva. numele de plancarda oricum va fi second hand și atat
..pe acte zic sa fie altceva.dar apreciez ideile tale
"Wingardio Second-handoza"
"La 37" ii rupi pe aia care au magazinul 38. Initial ma gandeam "la 5 spre 10 lei"
"Pe sub mana"
"Haine"
Ce nu inteleg eu e de ce nu interactionezi cu noi ca sa putem avea idei mai bune, dar ma rog.
Ce raspuns drăguț, ai idei mișto
"Second hand Project" - pentru ca de fapt asta e, propriul tau proiect
"Panda shop", "Panda class"
"Imbraca-ma frumos"
"Ieftin si bun"
"Ca la mama-n dulap" ) "Dulapul Marinelei" "Marinela's Secret Clothes" "Marinela's second hand de lux class"
"O hainuta, e draguta"
"SH First Class"
"not-3, 2'nd-hand, 1'st-class" deja e prea complex
Annya206 întreabă:
Mihaita_Aurel_Dascalu_1985 întreabă:
Allexys întreabă: