| Emilia2499 a întrebat:

Ajutor! Deci am dat comanda de pe un site chinezesc care eventual spunea ca produsul vine din America(prima data nu zicea ca are vreo legătură cu China ) ok, am dat banii prin card si astăzi a venit cu totul altceva in afara de ceea ce comandasem.cryingdoamna de la posta il trimite inapoi dar mai este vreo șansă de a imi recupera banii? Mama s-a dus la banca ca sa încerce sa faca ceva.

5 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Eu anunțam poliția.

| Furnicuta000 a răspuns:

Esti unul din cei 2356890 oameni care au patit asta. Nu ai ce face. Ca sa trimiti un produs in China e foarte scump. Cei de la banca nu o sa iti dea banii inapoi pentru ca nu tine de ei.
Poate doar daca iei legatura cu sellerul de pe site si ii spui sa-ti dea banii inapoi daca e de acord
Data viitoare uita-te pe net la recomandari cand mai comanzi, toata lumea stie ca daca un produs e prea frumos si prea ieftin intr-o poza, cel mai probabil vine de pe site-urile chinezesti unde ce e in poza nu seamana deloc cu ce e in realitate

| Emilia2499 explică (pentru Furnicuta000):

Faza e ca nu era ieftin. Am pierdut 500 lei. Si recenziile erau de 5 stele, posibil ca ei si au scris recrnziile de pe alte conturi. In fine. Teapa

| Furnicuta000 a răspuns (pentru Emilia2499):

Atunci ia legatura cu vanzatorul. Si site-urile chinezesti au niste reguli, adica daca vanzatorul da teapa poate fi exclus de pe acel site. Dar nu ne-ai spus cum se numeste site-ul

| MValentin a răspuns:

Daca ai cumpărat de pe wish sau aliexpress poti recupera banii 100% daca este de pe alt site idk.