Valentina,eu zi ca cel mai bun lucru pe care sa il faci este sa iti deschizi o cofetarie! iti zic din prooria experienta... si
zic ca in jur de 15.000 o sa te coste laboratorul iar restul pentru spatiu unde sa faci magazinul. funda?
Nu cred ca ti-ar ajunge de o afacere, iar daca ti-ar ajunge, atunci ai avea probleme manageriale. Cred ca cea mai buna idee ar fi sa ii bagi in banca, sa primesti o dabanda lunara, pe care o poti adauga sumei, sau cheltuii... depinde de tine. Iar dupa o perioada, cand nu te grabeste nimeni, si cand ai decis totul sa fie asa cum vrei tu, ii scoti si deschizi cea mai tare afacere din Romania.
Eu am unele idei mai originale pe care nu le vand nici pe cei 20.000 euro ai tai :p. Dar ti-as putea sugera probabil sa detii o afacere de care se poate folosi si omul de rand, si cel bogat si cel sarac. Accesibil dar necesar. Exemple mai ciudate, paine si hartie igienica! Glumim bineinteles.
Iti urez succes si nu te grabi.
Trebuie sa te uiti prin zona unde stai sau orasul unde stai si sa vezi ce lipseste si sa te informezi mult si dupaceea poti investi banii.Iti urez succes sper si eu intr-o zi sa am o afacere, e o dorinta a mea dar pana atunci strig ''no tengo dinero''
Ai castigat tu acei bani si nu sti ce sa faci cu ei, sau intrebi de curiozitate? In fine nu conteaza, eu daca as avea 20 000 euro, mi-as deschide un service PC-uri (asta ca afacere). Dar daca n-as investi intr-o afacere, din ei mi-as lua in primul rand toate modelele de smartphone-uri Samsung, LG si HTC, pe care le-as pune intr-o vitrina ca sa le tin ca amintire, ca imi plac mult, intr-un fel sunt pasionat de deviceuri portabile cu Android, si as vrea sa le am pe toate, ca sa ma uit la ele cand vreau, nu neaparat sa le butonez...
Apoi, mi-as lua o masinuta cu telecomanda care functioneaza pe benzina (una buna = 2000 euro).
Si ce ar mai ramane as da bunicilor si parintilor sa ii aiba pentru la batranete (ar trebui sa mai ramana vreo 10 000 euro). pentru ca tin mult la familie
Eu zic sa iti deschizi un salon de coafura, machiaj, etc... Ca este o meserie banaoasa si eu cred ca merita Sper ca te-am ajutat.
Lucrez de 10 ani in acest domeniu.Si fara falsa modestie, nu cred ca mai exista ceva in PVC care sa spun ca nu se poate.Nu sint patron.Te-as ruga sa discutam in privat, nu vreau sa ocup spatiul aici si nici nu cred ca este cazul.Lasa-mi un mesaj miine cind te trezesti si o voi face cu mare placere.La mine informatia, nu costa bani, ma bucur cind pot ajuta.OK?
Cu siguranta sunt multe lucruri pe care le-ai putea face desii iti recomand sa alegi un domeniu in care stii cate ceva si nu sa incepi ceva de la zero. Iar daca banii nu au venit de la lot si esti o fata isteata eu iti recomand ceea ce fac eu in internet si e destul de bine cu siguranta sunt cei mai bine investiti bani dupa care primesc un venit lunar intra pe urmatoarea adresa si daca te intereseaza imi trimiti un mesaj si iti explic mai multe https://uinvest.com.ua/? amigosid=2138 Succes
Salut, iti propun si eu o idee de afacere: http://enciclopedia-afacerilor.com/lactobar-ul-din-trecut-in-viitor/
Cea mai buna investitie e in propria persoana/familie si sanatatea/linistea lor. Cu 20k as gasi o casa la tara cu o livada in spate, undeva la naiba in praznic, si m-as muta din mizeria asta stresanta care e orasul. La banca, sub nici o forma, asta numai investitie nu se poate chema. In alta ordine de idei, ai putea sa cumperi pamint arabil sau padure, dupa care ai putea cauta un partener, preferabil din strainatate, cu care sa exploatezi terenul respectiv (eu as merge pe pasuni alpine, avem teren extraordinar de bun pe nisa asta, si calitativ si cantitativ cu multe peste Austria, Franta sau Elvetia, doar ca nu e valorificat nici la 10% din ce se poate face - productie de lactate bio, in special).
Sincer as investi nu mi-as deschide propria afacere.
Sunt vremuri grele si va cadea cu prima ocazie afacerea pe care vrei sa o deschizi.
In schimb poti investi intr-o afacere cu o vechime si un buget foarte mare.
Mai multe detalii:
jus7_me95
Si nu ai nevoie de toti banii!
Maryuk해바라기 întreabă: