Buna!
Singura modalitate ar fi daca ar putea sa te anagajeze cineva la o alimentara, sau un magazin de asta simplut atata timp cat cunosti sa zicem patronu, sau pe cineva de pe o pozitie mai inalta. Altfel nu-ti dau sanse, pentru ca esti inca cam micuta ca sa lucrezi.. Daca abia isi gasesc adultii de lucru, ce sanse are un copil?
Darky si Adry05 m-au ajutat deci voi sunteti castigatoare dar Darky a dat raspunsul mai tarziu si de asta nu a primit funda
DDe da hai ma si vizitezi niste rude care e faza cu rudele?Eu am alocaria in cont o sa am cateva milioane cand mi-o scot deci ai primit stupid.
Pai poti face inghetata si sa o vinzi...liomonada etc.De fiecare cand vreau bani cer la parinti, rude, mai face cinste cineva Noh si eu am 12 ani si stiu ca ar fi super sa ai un venit(cu jum'a de norma ) in fine nu e greu sa faci rost de bani iti trbimaginatie sa te gandesti ce le place oamenilor.
Ex:Liomanada cu 2 cuburi de gheata cand e canicula 1leu/50bani pe pahar.
Ceri alocatia. Vizitezi niste rude Sincer. Altfel nu ai cum. Vrei sa muncesti cu ziua la prasit?
Pai rudele ne dau bani, mai ales cand nu ii vezi de mult Asta mi s-a intamplat cand eram putin mai micuta.
E cam greu sa gasesti ceva de munca la 12 ani prin care sa si fi platit dar un ajutor la magazin ceva nu strica
Ma gandesc ca ai vrea de lucru pentru bani...eu iti propun sa inveti ceva extrascolar in vacanta care sa te ajute cand mai cresti...un sport, o materie, ceva care iti place.Te va ajuta pe viitor, lasa-i pe parintii tai sa-si bata capul cu munca ca asta intra in responsabilitatea lor
anonim_4396 întreabă: