| a1n2d3r4e5i6 a întrebat:

Am 13 ani. cum fac rost de bani pentru mine. vreau un Samsung galaki s 2 si mama spune ca ma cam rasfatat destul. si asa e. a spus sa strang singur bani. deci spuneti-mi si mie o metoda... mersi mult dau fanda!

7 răspunsuri:
| kaBooMx a răspuns:

Pai ai putea incepe prin a-ti strange alocatia. Apoi, sa nu cheltui banii de buzunar. Mai bine mananci dimineata mancare acasa, si cand vi de la scoala, ca sa economisesti. Si le poti cere mai multi bani sau sa le zici ceva de genu: dati-mi si mie niste bani, ca nu a sa-i cheltuiesc aiurea.

| taviyamato a răspuns:

Mai copilule, invata sa ajungi la un liceu bun ca o sa regreti toata viata, daca vrei sa faci rost de bani trebuie sa muncesti, fie pe internet ca freelancer, fie sa inveti o meserie, doar la un liceu poti invata o meserie viabila, eu iti recomand sa te apuci de tras tepe pe net, ca esti minor, succes! fama mandru!

| demilovato92fan a răspuns:

Eu folosesc clixsense. Axeaza-te pe unu maxim 2 ptc-uri si daca stii cum sa le promovezi si sa aduci referali o sa ai mult de castigat. Eu am facut anul trecut putin peste 100 de euro doar cu clixsense si mi-au prins foarte bine. Nu am investit nimic. Am lucrat cu clixsense pentru ca au forum cu dovezi de plata si binenteles ca mi-am si primit banii. Click aici pentru detalii si inscriere: http://cumfacbanipenetacasa.blogspot.ro/......-aleg.html

| Darywse a răspuns:

Pai ai putea sa iei note bune si ceri la bunici bani pentru nota 10 le ceri 5 lei happy Eu asa fac
Funda?big grin

| CristinnéAndreeaBrl a răspuns:

La 13 ani vrei Galaxy s2? Doamne. nu imi vine sa cred. tu stii ce sunt alea desene animate? tu stii ce inseamna jucariile? cartile? :o hello. pentru ce ai tu nevoie de acel smartphone? sincer. straight face eu una nu i-as lua copilului meu. i-as distruge intr-un fel sau altul copilaria!

| MailBoxD a răspuns:

Eu la 13 ani aveam Nokia 1310, si nu m-am plans.
Nu iti recomand metodele astea mirculoase de a face bani de pe net, sunt fraiereli mai mereu. Incearca sa le dovedesti parintilor ca meriti acel telefon, poate ti-l vor lua. Sau, economiseste bani, nu mai iti lua mancare/bautura la scoala si strangei undeva.

| FlorinM81 a răspuns:

Ai putea incerca sa faci ceva bani pe internet. Eu am gasit pe http://www.castigi-bani-pe-net.ro mai multe metode