Nu se intampla nimic. E normal, este neregulat, cu timpul se va regla. Dar daca te simti mai bine, vorbeste cu mama ta si du-te la un ginecolog(femeie)...si o sa iti zica si ea ce este mai bine pentru tine. Oricum nu iti face griji, ca nu ai nimic, poate unele fete o sa iti zica sa iei anticonceptionale pentru ca ele iti regleaza menstruatia, da o regleaza dar nu e bine sa iei asa, doar daca iti da medicul reteta. Si dupa ce iti incepi viata sexuala o sa se regleze singur. Asa ca stai linistita. Pup
Bună.
Ce să se întâmple!?! Dereglări hormonale, asta indică sau o răceală.
Dozările hormonale şi un control ginecologic (inclusiv un ecograf pelvian) pot oferii un diagnostic şi implicit instituirea unui tratament conform nevoilor tale fiziologice (în prezent sunt patologice!).
Sănătate.
Pa, pa.
cel mai sigur ti-as recomanda sa mergi la un medic ginecolog care cu siguranta iti va spune cu exactitate care este problema, daca este vreuna, si sa nu incerci sa compari problema ta cu a altei persoane care probabil are cu totul altceva... un test de sarcina? dar medicul este cel mai in masura sa iti raspunda la intrebare. discuta si cu parintii, fara jena, si nu trebuie sa iti fie frica de med ginecolog, nu iti face rau doar te ajuta...crede-ma!
Nu te speria asa am patit si eu pentru ca nu este regulat... mie imi venise atunci ultima data in iunie si nu mi-a venit pana in martie deci imagineaza-ti ce frica imi eradar acum totu e bine...