La Banca Transilvania îți face cu cont la care este atașat un card de debit începând cu vârsta de 14 ani.
Afacere la 15 ani? Iti trebuie card bancar pentru ca sa vorbeasca clientii cu tine? Intai ar trebui sa te intereseze sa-ti faci afacere cu acte in regula pentru ca acei clienti sa te ia in serios pe tine. altfel esti doar un sclav fara putere de negociere muncind pentru altii la negru normal... pentru mici comisioane, cum sa n-ai tu propriul tau card cu numele tau pe el?! in asta consta maretia afacerii tale, lol
Trebuie sa meargă neapărat la Registrul Comerțului sa înregistreze "afacerea", poate se trezeste cu ANAF ul la usa)
Apoi nu doar pentru scopul ala, ci mai mult pentru a avea putere de negociere si pentru a-i fi respectate drepturile. Altfel, altii se vor folosi de el doar. Din intrebare, tipul vrea sa se afirme in fara partenerilor lui de "afacere". Ei bine, degeaba ai tu cardul pe numele tau, ca trebuie mai mult de atat ca sa nu fii luat de prost
La 15 ani poti face card pe numele tau, dar cu ajutorul mamei, eu am la brd pe numele meu, facut cu „mamica" de manuta. E in lei