Nu e deloc devreme. Ce mentalitate comunista aveti! Eu la 16 ani vindeam casete audio si CD-uri pe firma unui tip. Daca vrei poti face afaceri online, depinde ce stii sa faci, ce-ti place etc.
Mai exista programe de afiliere si poti vinde prin intermediul site-ului tau prodiusele altor companii avnd si tu un comision.Iti trebuie timp si vointa.Nu cred ca vrei sa deschizi o firma consultanta sau o fabrica de ciment.
...prea devreme, mai ales intr-un mediu existent turbulent, d. p. d. v al afacerilor,... iar la 16 ani...
Fata sau baiat? ce stii despre afaceri? iti pot recomanda ceva dar nu ar strica mai multe detalii despre tine. e afacere buna va in intr-un domeniu care iti place. sa o faci cu placere. nu din impulsul de a face bani.
Buna lawr136,
Nu stiu care este numele tau adevarat, mi-ar fi facut placere sa-ti spun pe nume...
Daca ai doar 16 ani, legal nu ai cum sa demarezi o afacere de niciun fel... Daca insa doresti sa ai afacerea ta, ai putea sa te asociezi cu o persoana adulta (unul dintre parintii tai sa fie titularul, iar tu sa faci afacerea din "umbra"). Te pot sprijini in acest caz. Scrie-mi la adresa de e-mail: daniela.constantin@gmail.com si am sa te pot ajuta.
Astept mesajul tau.
Daniela