E posibil sa gasesti ceva. Dar probabil intr o vara vei strange pentru scoala de soferi doar, nicidecum 6000euro pentru o masina
Pe litoral vara e the best asta daca vrei sa te si distrezi si sa cunosti oameni de peste tot. Asa ai putea sa lucrezi la kfc, mc..sau orice restaurant de genu care sustin tineri si studenti in genereal. Asta evident daca vrei ceva mai easy. Cam astea sunt potrivite pentru inceput
Ai 17 ani, n-ai foarte multe domenii in care poti sa muncesti din cauza varstei. Eu am lucrat ca si montator de sticla securizata vara trecuta, toata vara, ba chiar cu o saptamana mai devreme decat a inceput vacanta, si am strans doar vreo 6500 de lei. Am ajuns la suma asta pentru ca am avut multe ore suplimentare, depinde de angajator. In mod normal, minorii nu au dreptul sa lucreze mai mult de 6 ore, si orele suplimentare sunt ilegale ca minor. Daca te intelegi cu patronul si trece in contract 6 ore dar tu programul e mai mult in mod normal, poate ai sanse sa te angajeze cineva la un loc de munca de unde iesi cel putin cu 2000 de lei/luna. Ca si ospatar sau ce se mai lucreaza la 6 ore e mai greu sa ai un salariu cat de cat ok. Ca sa vorbesti de mii de euro ca si target, n-ai cum, in strainatate nu te primesc la munca daca esti sub 18. Mult succes! E bine totusi ca ai initiativa.