| chiranvlad a întrebat:

Am 17 ani si vreau sa muncesc...Simplu si la subiect
Daca aveti idei va rog nu ezitati

12 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aceasta este o ocazie foarte buna, daca vrei sa faci ceva bani de acasa, lucrand din fata calculatorului. Ti se ofera un bonus de 8 euro la inscriere: http://lucreazaonline.ro/1034
Eu am scos pana acum prima plata de 30 de euro, site-ul e inca la inceput dar pare promitator.
Iti urez succes!

| electrovlad a răspuns:

Profita de orice. E bine ca ai initiativa. Reclame pe net, fa ceva ce-ti place. Nu stiu si eu tot 17 ani am si am profitat de alegeri si am impartit pliante si am lipit la ambele tabere. Iohannis si Ponta. Du-te la un restaurant ca te poti angaja in weekend-uri la bucatarie sau sa faci curat. Nu-i o rusine. E o rusine sa n-ai un job!

| chiranvlad explică (pentru electrovlad):

Asta stiu... crede
ma ca am muncit la morminte, schele, int -ext. si dar vreau un loc de munca unde sa am un venit brut si asigurat cu carte de munca

| CristoduloLucian a răspuns:

Inscriete aici bit.ly/banipenet5 si restul iti dai seama

| chiranvlad explică:

Omule zi-mi si mie te rog site-u asta e buleala? am conturi si activitate nonstop pe toate siteurile posibile crede-ma si nu am facut mare branza cu ele

| bybybby a răspuns:

Eu la 17 ani imparteam pliante pentru Orange si Vodafone.
Luam cam 5 lei pe ora, probabil acum se da ceva mai mult, ca au trecut ceva ani de atunci happy

| chiranvlad explică (pentru bybybby):

Mersi mult...dar vreau un raspuns actual nu trecut

| iryste a răspuns:

Http://lucreazaonlinero.wordpress.com/ daca te intereseaz sa lucrezi online

| chiranvlad explică (pentru iryste):

Eu lucrez deja pe site-u asta

| iryste a răspuns (pentru chiranvlad):

Ok ..ma bucur si esti mltumit de el?

| chiranvlad explică (pentru iryste):

Sincer chiar NU

| iryste a răspuns (pentru chiranvlad):

Nu inteleg de ce sad ..este un site care plateste bine si chiar se tine de treaba.