Ce ti-am zis adineauri ca lucrul care il avem in comun este ca suntem din acelasi oras . Am facut conversatie aici, daca vrei sa discutam intreaba-ma pe chat
Buna. Si eu am 19 ani, si iti spun ce am lucrat pana acum poate iti faci o idee. Am fost full time la kfc ( ca si casierita, dar faceai aproape orice in restaurant. Nu doar casierie, pus mancarea in cutii/bucketuri, la sucuri, la dat comanda, asta daca e cu noua servire. In prima luna incepi de la 8 milioane in sus, asta cu tot cu primele saptamani ca sa vada cum te descurci, poti ajunge si la 15-18 milioane. Asta daca chiar doresti sa te implici cu adevarat, e mare bataie de cap, stres, plus ce te mai pune sa faci, sa aduci tavile, sa le cureti, sa faci salate, curatenie, etc)
2. Ca promoter sau pe evenimente
Dar sa fii atent ca sunt multe firme care te pot pacalii, sau nu pun banii pe card si trebuie sa te duci la mama naibii sa ti iei ( poate fi 8 lei pe ora/10/15. Depinde ce promotie este. Sau pe ce magazin. Iti dau aia cand te duci sa iti faca instructajul, ce sa spui, si cu ce sa te imbraci, (sau iti ofera ei tricouri/jachete ) cu promotia specifica. Iar cand ai controale la fel, daca nu esti la locul respectiv si nu te compporti ca un robot, nu iti dau banii sau nu te platesc ziua respectiva.
3. Pliantele, nu e asa banoasa treaba asta, mai ales daca prinzi zile naspa, cel putin cum e in Bucuresti ba ploua, ba iese soarele. De 20 de ori pe zi sau e arsita dimineata, apoi este furtuna restul zilei.
4. Orice fast food(shaormarie/mc/patiserie) unde te poti angaja oricum
5. Call center, te duci frumusel la un centru si iti faci programul cum poti, si cum ai nevoie de bani. Stai la birou si suni dupa o anumita rubrica care ti-o ofera ei, si spui ca papagalul tot ce scrie acolo, si sa ii faci cumva pe oameni sa accepte ceea ce vrei tu, ca ei sa faca. Cu cat mai multe comenzi cu atat vin si banii.
6. Daca ai fost gamer, iti poti vinde conturile si sa faci ceva bani frumosi si din asta( depinde cat de mare este nivelul, sau cum ai avut grija de el, daca ai bagat la randul tau bani in el ca sa fie blana)
7. Iti poti ajuta vecinii/familia/ cunostinte/etc pentru sume de coco
8. Pe evenimente, unde nu este mare bataie de cap, sa sponsorizezi un magazin nou/ bauturi/ tigari /etc
Parca m-am citit pe mine. Nu este nimic in neregula cu tine. Doar ca nu stii ce vrei inca de la viata, si nu ai un scop sau un tel pentru care sa lupti. Este bine ca esti asa la 19 ani, daca aveai 40 era mai naspa . Oricum nu te mai stresa aiurea, si nu tine cont de ce iti zic altii. Toate au un inceput, vezi ce-ti place sa faci, si aia fa. Degeaba ai un loc de munca pe care nu il agreezi si nu o faci din placere. (M-am lasat de jocuri?, acum cativa ani astia din cartier parca daduse boala in ei cu LOL, dupa ce am facut nivelul 30, si am mai castigat cate ceva skinnuri intrasem intr-un rank si aia a fost m-am lasat de toate?". La 14 ani in loc sa ies afara stateam inchisa in casa si bagam toata ziua lol si ce mai era. Eram scoasa afara fortat, imi luasera mintile?, acum nu mai am timp de asa ceva si nici cheful necesar, mi se par puerile si degeaba.) Cel mai bine scrie pe o foaie ce vrei sa faci, unde vrei sa ajungi, un plan pentru viitor. Si tine de el :* Doar nu vrei sa ajungi toata viata neinsemnat ca Betty Boop versiunea grasa si naspa pe care nimeni nu da un ban, si isi inneaca amarul in bautura si dezmat "ce a fost, si ce a ajuns" din Drawn Together ) daca tot urmaresti serialul animat.
Aceasi gandire o aveam si eu...la 13 ani, iar in timp am observat ca imi pierd timp si vorbe degeaba. Cu o floare nu poti face primavara... la fel cum o persoana nu poate schimba minti indoctrinate. Fa ceea ce iti place, si ce te face sa te simti in largul tau si bine. Iti spune o persoana care a incercat sa faca bine a primit rau, si indiferenta. La 17 ani am realizat cat de buna am fost si luata de proasta. Nu te increde in nimeni, nici macar in tine sau sentimentele tale. Uneori. Dar fiecare face ce vrea pana la urma. Iti zic de pe acum ca te vei pierde pe tine in lupta asta care o duci sa fie bine in jurul tau. Iar pe altii ii doare in c*r.
Vis a vis de asta, nu sunt persoana potrivita sa o intrebi asa ceva. Nu ne stim, nu ne cunoastem, ce avem in comun este ca suntem din acelasi oras si atat.
Ce ti-am zis adineauri ca lucrul care il avem in comun este ca suntem din acelasi oras . Am facut conversatie aici, daca vrei sa discutam intreaba-ma pe chat
Salut! Si Eu trec in clasa a 12 a acum. Si lucrez pe vara. Dar eu iti recomand. Sa iti petreci timpul liber făcând altceva înafară de munca. Ai toata viata la dispoziție sa lucrezi. Termina scoala si dupa sa te gandesti sa lucrezi. Eu la sfârșitul lunii imi dau demisia. Mi Am stricat toata vacanta de vara.