| danyella12 a întrebat:

Am 2 milioane ce pot face cu ei? sau cum ii pot inmulti? mersi mult funda

3 răspunsuri:
| shainitainii a răspuns:

Pai ...ai putea sa iti cumperi ce iti place tie dar eu zic mai bine sa ii pastrezi intr'un loc sigur si sa mai "aduni"... asa vei face mai multi. happy

| caractere a răspuns:

Nu ai specificat moneda. Stiu, nu era importanta... big grin
Daca sunt 2 bulioane de parai mai treaca-mearga. Sau macar sa fie lei noi. Cu 2 milioane de lei(vechi) nu poti face mare branza ca sa ii inmultesti. De inmultit se poate, insa nu ai avea un castig extraordinar, si nici rezultate grozave intr-un interval de timp rezonabil. Plus ca nu ai experienta si ar fi ceva pagubos ca experienta, ajungand pana la urma sa pierzi decat sa castigi.
Parerea mea este ori sa ii pui deoparte si mai strangi, ori iti cumperi ceva ce iti place.

Si fiindca nu sunt un tip rau, daca tii mortis sa ii inmultesti, iti propun doua afaceri cool:
1. Iei de la turci ciunga Turbo cu surprize si iti deschizi un mall misto in coltul vreunei scoli.
2. Seminte. De bostan si floare. Prajite si sarate. La cornet. Acelasi tip de "mol", da` pe drumu` de intrare in vreun stadion. Si fii atenta sa ai pret de dumping, fiindca e concurenta mare!
Sunt sigur ca s-ar mai gasi biznisuri, da` ii mai las si pe altii sa le expuna.

| danielcretu1980 a răspuns:

Cumpara ieftin si vinde scump.
n-ai cum sa dai gres.

Întrebări similare