Eu as zice sa te duci la facultate si apoi iti vei gasi un loc foarte bun de munca! Daca iti vei deschide o afacere mica s-ar putea sa nu reziste crizei si ai putea pierde banii!
Imi dai fundita?
Vai mie, si va mai mirati cum de evreii au bani si noi plingem la pereti, vezi ce s-a intimplat cu depunerile de pe la CEC pina prin 1995, de exemplu.
Straight-On-Topic: Cumpara vreo doua hectare undeva si da-le la o asociatie. Daca nu, gaseste o cocioaba cu vreo 2000 mp de teren, in curind s-ar putea sa se scumpeasca urit de tot terenurile si diplome gasesti pe toate drumurile, dar alt pamint nu iese de nicaieri (bine, lasam deoparte Delta Dunarii, e irelevanta...). Locurile de munca sint egale cu zero, viitorul e la coada sapei (sau cu biciul pe spinarea celor de la sapa, nu conteaza). Urmatoarele crize vor fi de alimente si a apei, si se prea poate sa le prindem foarte curind. Economia o sa clacheze total in maxim 2 ani.
Emigrează într-o ţară civilizată. Aici cu facultate conduci taxi sau asamblezi sandvich-uri.
La fel firma mică-autorizaţii,chirii,utilităţi,salarii, taxe, impozite, controale, mite...Îţi trebuie vreo 30 de mii euro să investeşti.
Din pacate acum nu mai e adevarata ideea ca daca faci o faculatte vei avea dupa un job mai bun. dar cum toata lumea o are, iti e un minus la Cv.
Sal ti-as recomanda o investitie in ceva actiuni care sa iti aduca venit lunar contacteaza-ma la id de mes business.seby@yahoo.ro si vb eu lucrez in domeniu business online!
Daca suma asta te ajuta sa treci de primii 2 ani intr-o facultate tehnica gen Electronica sau Automatica/Energetica apoi restul e pistol cu apa.
Plus ca o diploma de stat in domeniu valoreaza mult si aici si in tara si intri intr-un mediu de tineri cu aceleasi preocupari care mai tarziu va ajutati intre voi la internship-uri, angajari, emigrari etc...
Succes!
anonim_4396 întreabă:
ionut1816 întreabă: