Pana gasesti o idee mai bunicica poti sa ii pui intr-un depozit bancar care se reinnoieste lunar, ca sa nu pierzi dobanda la ei atunci cand te hotarasti sa ii scoti.
Cam putini... Ia-ti o rulota la vreo 1500 Euro si plimba-te prin lume. Nu castigi bani, dar ai parte de experiente pretioase.
Idei... ii impartim intre noi ...frateste. Ce zici?
Am glumit. Poti cumpara un teren sa-ti faci o cabana pentru concediu.
Inchiriaza niste automate de bauturi calde si incearca sa le amplasezi cat mai bine.Nu te vei imbogati dar vei castiga bani decenti cu munca aproape zero
Nu stiu dar investeste i rapid in ceva ca n curand vin femeile si ramai fara niciun chior
M-i dai mie si iti dau inapoi cu dobanda...Acum nu prea merita sa investesti in nimic, pentru ca e riscant. Pune-i la banca, si foloseste dobanda.
In Romania nu poti investi in imobiliare masini si alte c@c@turi pentru toata lumea spune "vai domne e criza sunt prea scumpe" dar schimbam profilul... Fast Foods nu in asta niciodata nu este criza... faci acolo un magazin mititel cu shaorma, cheesburgher, sandwish-uri mancaruri din astea si sa vezi cum iti merge treaba...
Ofer consultanta in vederea deschiderii unui studio de videochat cu un buget de doar 5000E
Vechimea in activitatea de videochat pe care o am este de 4 ani. Pretul ofertei este 500E(pretul nu este piperat deoarece prin aceasta oferta economisiti multi bani si timp)!
Pentru cei care se pricep cat de cat in domeniu si nu vor lista de mai jos completa, putem taia din lista de servicii pe care le ofer, pretul scazand.
Oferta include:
1. Sfaturi despre locatia unde ar trebui amplasat studioul si despre cum trebuie negociat cu proprietarul pentru acordul de a face studio de videochat(in cazul in care nu aveti inca o locatie).
2. Persoana de contact pentru mobila(paturi, noptiere si masuta) la comanda, preturi foarte avantajoase cu montaj gratuit.
3. Persoana de contact pentru achizitia saltelelor pentru paturi la preturi reduse.(deplasarea mea persoanala cu dvs la locatie daca doriti)
4. Locatie de unde puteti cumpara draperii pentru a imprejmui paturile la preturi mult mai convenabile decat in magazinele mari.(deplasarea mea personala cu dvs la locatie daca doriti)
5. Persoana de contact(in cazul in care vreti ca decor draperii) pentru a monta pe tavan sinele pentru sustinerea draperiilor.
6. Magazin online renumit pe piata IT pentru achizitionarea PC`urilor, monitoarelor si a unei imprimante cu scanner, bineinteles la preturi mici.(pot plasa eu comanda si pot ridica eu comanda de la sediul magazinului daca doriti deoarece se afla la cativa zeci de m de mine dupa care aduc produsele la dvs)
7. Persoana de contact pentru instalarea Windows-ului pe PC`uri + ultima versiune de Antivirus NOD 32 cu licenta. La cerere si alte programe.
8. Persoana de contact pentru achizitionarea camerelor web SONY EVI D30 speciale pentru videochat. Preturile oscileaza dar pretul maxim este de 300E. Calitatea este foarte buna deoarece de la aceeasi persoana mi-am luat si eu camerele si sunt foarte multumit de ele.
9. Persoana de contact pentru servicii de webdesign si de promovare web la preturi foarte bune.
10. Sfaturi legate despre ce tip de abonament la internet aveti nevoie si ce companii de internet de pe piata sunt bune in functie de cate pc`uri vreti sa puneti in activitate.
11. Programe de supravegheat oricand doriti activitatea modelelor cu tot cu serial number nu versiuni demo.(pot veni eu personal sa le instalez si sa le configurez)
12. Pot deschide conturi de studio sau model pentru 200E/buc la cerere.(consider ca pretul este ok deoarece suma platita o puteti recupera in maxim o luna - o luna jumate)
13. Va pot da un model de Regulament de Studio complet si corect pe care modelele sa-l semneze la inceperea activitatii.
14. Va pot da o lista cu primele 128 siteuri de anunturi pe net si primele 59 siteuri de joburi pe net pentru a va promova afacerea.
15. Sfaturi despre cum sa va promovati businessul, despre cum sa va purtati cu viitoarele modele care vor lucra la dvs si cum sa le motivati sau orice alta nelamurire pe care o aveti.
IMPORTANT: Bugetul de 500E la care fac referire nu include si pretul conturilor de studio sau de model!
Site-urile pe care pot deschide conturi de studio si de model sunt: LiveJasmin, XLove, StreamRay, ImLive, Webcams si MFC(MyFreeCams).
Si parerea mea ca un fast food intr-o zona in care nu sunt, oamenii au totusi bani. iar produsele sa fie condimentate... (Ca eu mor cand cumpar cartofi fara nici un gust)
Va multumesc la toti pentru raspunsuri si mai astept pareri.momentan tin banii in banca dar sper sa reusesc sa fac ceva cu ei...
anonim_4396 întreabă:
boghdi întreabă: