| Anonime a întrebat:

Am auzit un zvon cum ca monedele din 2007 sunt foarte cautate si ca se ofera 500 lei in schimbul uneia deoarece ar fi foarte rare (1000 in toata tara si ca ar avea nu stiu ce material in ele) si ca Banca Nationala ar oferi 500 lei in schimbul uneia. E adevarat?

31 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Precis ca ai auzit despre emisiunile numismatice ale BNR si nu despre monedele obisnuite.
Monedele din emisiunile numismatice pot fi din aur sau argint si au un numar limitat. Aici: http://www.bnr.ro/Emisiuni-numismatice-3953.aspx le poti vedea pe toate si poti intra pe fiecare si vei vedea despre ce este vorba.

| neutrino a răspuns:

Ai auzit ceva fals.

| Dismally a răspuns:

Da, cea de 50 de bani dar nu ai nici o sansa sa gasesti, doar in setul numismatic.

| Anonime explică (pentru Dismally):

De 50 de bani normala, si nu din aceea comemorativa cu Mircea cel Batran pe ea?

| Dismally a răspuns (pentru Anonime):

Da, cea normala. Cele cu Mircea cel Batran, Aurel Vlaicu sau Neagoe Basarab nu sunt din 2007. La fel de rara este si cea de 1 ban din 2009 si se vinde cu 200 lei.
http://www.okazii.ro/......a143109046

| Anonime explică (pentru Dismally):

Si BNR-ul cumpara din acestea?

| Dismally a răspuns (pentru Anonime):

Cumpara colectionarii. Daca o sa gasesti vreodata ti le cumpar eu, dar crede-ma ca nu ai nici o sansa happy

| Nechifor_Andrei_1998_zbgX a răspuns (pentru Dismally):

Am eu o moneda de 50 de bani cu Mircea cel batran. oferi ceva?

| Dismally a răspuns (pentru Nechifor_Andrei_1998_zbgX):

Nu, am si eu. Oricum, asta valoareaza cam 1 - 2 lei maxim.

| Cristian_Jugravu_1992 a răspuns (pentru Dismally):

Am o moneda de 50 de bani din 2014 cu Vladislav 1 cine o cumpara și cât îmi oferă pe ia

| Florin_Catalin_Dan_1986 a răspuns (pentru Cristian_Jugravu_1992):

Cat vrei pe ea

| Valenciuc_Ovidiu_1997 a răspuns (pentru Dismally):

Salut, am eu una, cat oferi?

| Dismally a răspuns (pentru Valenciuc_Ovidiu_1997):

Ce anume ai si in ce stare?

| Croitoru_Elyss_2001 a răspuns (pentru Dismally):

Moneda 100 lei, Mihai Viteazul, din 1993laughing

| Ion976 a răspuns (pentru Dismally):

Am am câteva ( pe putin 5 monede ) de 50 bani dinasgea normale din 2005-2006. Oare cât valorează?

Cumperi tu monede de 50 bani ( da specific dinastia simple nu din alea comemorative ) din 2005-2006? Am vreo 5 monede din astea. Am și monede de 50 lei din 1995, mai am ceva de 25 bani din '89 și una de 100 lei de 79 de ani ( din 1943 ) și plus încă câteva de 10, 100 și 1000 de lei ( monede ) și alea înainte de anul 2000

Ești interesat de monede vechi? Am eu și din 1943 în stare relativ ok ( adică na nu e murdara sau e moneda normala argintie ) de 100 lei.

| Ion976 a răspuns (pentru Croitoru_Elyss_2001):

Dinastea am și din astea vreo 5 cam asa

| Dismally a răspuns (pentru Ion976):

Sunt interesat de ce imi lipseste, asta e moneda comuna, o am deja.

Le am pe toate si comemorative si simple.

Pai și celelalte? Uita-te tot ce am scris. Am și din 1943 și ceva de 25 de bani în 89, și dinalea de 10/100/1000 lei monede din 95 cam asa. Am și monede forinți Am o moneda de 5 penny ( gbp), 20 de coroane cehe Am multe monede

Le am pe toate, cele straine nu ma intereseaza, colectionez doar romanesti.

Pai asta zic si romanesti am multe aia ziceam

Trimite-mi un mesaj privat pe TPU cu numarul tau de telefon sau Facebook, insta ceva unde sa putem vorbi in privat

| Alexandru_Grigoraş_1980 a răspuns:

Eu platesc la magazin cu monede de gen 50 bani din 2008 si nu vad a fi valoroasa big grin. Leul din ziua de azi a aparut prin 2005, la fel si monedele actuale. Nu vad a fi valoroase, doar daca colectionezi bacnote vechi de pe vremea lu Pasvalti chioru, alea ar fi valoroase

| LeoMajor a răspuns (pentru Alexandru_Grigoraş_1980):

Cauta sa vezi ca nu o sa gasesti din '07, '10, '11 si '13. Cel putin eu inca nu am gasit celelalte in afara de aia din '07. Inca caut.

| bunulrau a răspuns:

Doar moneda de "50 de bani" (cea normala) este vorba.

| LeoMajor a răspuns:

Am cautat sa vad daca pot sa fac o serie de colectie 50 de Bani si vad ca cea din '07 '10 '11 si '13 sunt ca si inexistente... Acum, ca nu le am eu in mormanele mele de 50 de Bani, nu cred ca inseamna automat ca nu exista celelalte in afara de 50 de Bani.

| missMara a răspuns:

Nu stiu de unde ai auzit dar nu este adevarat

| Croitoru_Elyss_2001 a răspuns:

Moneda 100 lei, Mihai Viteazul, din 1993laughing cât primesc pe ea?

| Dismally a răspuns (pentru Croitoru_Elyss_2001):

Mai putin de un leu si nici nu cred ca vei gasi pe cineva interesat de ea.