| raduraduuu a întrebat:

Am cateva intrebari in legatura cu fondurile europene.
De ce acte este nevoie pentru accesare?
Cine este eligibil?
In ce domenii se pot accesa?
Astept raspunsuri cat mai complexe de la oameni care sunt in domeniu sau au habar. Nu vreau link-uri inutile de care am dat si eu pe google. Multumesc.

1 răspuns:
| siriusblack98 a răspuns:

Salut! Deci eu am niste rude care au apelat la fondurile europene pentru o afacere in domeniul apiculturii.(domeniu in care sunt si eu in plin progres) stiu ca au luat legatura cu primaria de care apartin, acestia au trimis niste inspectori care au venit sa vada despre ce este vorba s-a.Ce stiu este ca iti trebuie un ''start'' al afacerii de care te vei folosi si vei spune ca doresti sa il dezvolti (in cazul de care vorbesc eu a fost nevoie de 30 de stupi de albine) actele de proprietar pe pamantul respectiv, de identitate ma rog, o scrisoare de intentie in vederea primirii fondurilor,(asta vei discuta cu un avocat pe care ar fi trebuit sa il intrebi deoarece te lamurea mult mai bine) si desigur dupa primirea (daca iti acorda) dovada ca acei bani au fost investiti in respectivul proiect si nu in altceva.(vei avea parte de vizite regulate din partea inspectorilor si va trebui sa prezinti documentele cu suma cheltuita pe fiecare achizitie ca sa vada ca se fac progrese).In orice caz pana ti se acorda dureaza intre 1 si 3 ani.(daca nu ai ceva pile laughing )