Nu există nicio limită clar stabilită, refinanțarea este tot un credit, și ca orice credit trece prin niște etape de aprobare, atât timp cât ești eligibil și refinanțarea se încadrează în gradul de îndatorare, banca nu ar trebui să te respingă.
Totuși, nu este exclus ca să pari în ochii băncii un client neserios și să te refuze, își poate rezerva întotdeauna acest drept.
Da, foarte corect ce ti-a scris '' Nilsson'', mai intervine limita de varsta daca esti pensionar... eu am facut o refinantare la ''Cetelem'' si anul trecut a 2-ua refinantare la CEC Bank.
Nu cred ca ar fi o problema, am 24 de ani, primul credit facut la 20 de ani, am rambursat anticipat aproape 50% si niciodata nu am ramas in urma. Deci daca am un scor bun si indeplinesc toate conditiile nu au nici-un motiv sa ma respinga nu?
Da, corect, deci nu te mint, eu acum 2 ani am facut un credit la CEK Bank, ( de nevoi personale) de 25 000 ron, anul trecut in septembrie am mai vrut o refinantare de 15 000, mi-au facut, da doar de 7 000 ca sunt cam depasit de varsta. Tu tanar, ai sanse. BAFTA
Dacă vrei să faci o refinanțare, ți-aș recomanda să încerci să aplici la o altă bancă față de cea la care ai creditul în derulare.
Uneori, pentru a câștiga clienți noi, băncile aplică o dobândă mai mică față de cea aplicată clienților actuali, merg pe principiul că fraierul oricum rămâne la noi.
Deși eu sunt de părere că cel mai bun credit e cel pe care nu-l faci niciodată, uneori poate e nevoie.
Nuu bro, stai linistit ca nu am atatia bani, vreau sa adun vreo 25.000 pentru o garsoniera mica(asta se poate realiza destul de usor de catre oricine), apoi voi face un credit ipotecar pentru ceva mai mare, iar cu venitul din garsoniera o sa platesc avansul. Daca am noroc pot repeta procesul cam o data pe an, depinde cat pot sa economisesc pentru fiecare avans. Pe parcurs daca imi merge bine voi face si o companie in domeniul meu, deocamdata sunt doar chestii ipotetice dar este bine sa iti faci planurile right?