| Jinx0752 a întrebat:

Am comandat un card revolut ca sa folosesc la onlyfans, pot castiga o suma mare din prima?

10 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Poti cistiga o amenda colosala din prima cum sa nu

| Violleta2022 a răspuns:

Ma indoiesc ca se castiga sume mari din prima luna, cand multi afirma ca trebuie sa muncesti multe luni, sa ai o anumita tinuta, sa faci anumite lucruri interesante si captivante, pana sa aduni cat de cat o clientela, ca sa stragi ceva banuti.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Din prima nu, ca si OF asta are nevoie de munca de promovare sa stii.

| doctorandus a răspuns:

O olandeza zicea ca ea castiga foarte bine din asta, dar ea munceste 14 ore/zi.

Răspuns utilizator avertizat
| UserRo10 a răspuns:

Nu uita ca ANAF poate pune poprire pe Revolut de ceva vreme incoace. Nu uita sa declari veniturile

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Pe onlyfans poți să postezi și poze cu pisici, asta ca idee.
Pentru lămurie: Aplicația a fost făcută pentru vinderea a oricărui tip de conținut pe care oamenii curioși și cei bârfitori stau sa îl plătească, evident după toată lumea a promis " cireașa de pe tort", o pozica la o lumina, calitate bună fără haine ca să aibă material labarii.
Ca fără calitate înaltă, este doar o pierdere de timp.
Evident când vrei sa vezi pe cineva, dai banii înainte, preț pe care tu îl decizi la înscriere însă tine cont ca dacă postezi pisici și aia vor cirese, ii păcălești o data și după pa.
+ Alte păreri ale societății toxice care te ar judeca aspru și te ar jignii.
Te sfătuiesc să cauți o alta metoda de a face bani, asta nu este calea corecta, nu toate tipele care se postează acolo în diverse ipostaze câștiga cu milioanele, mai ales dacă pe insta ai doar nu știu 600 de urmăritori, deci publicitate 0

| YeeeeRoooock a răspuns:

Desigur ca poti sa castigi sume mari din onlyfans. Dar pentru asta trebuie sa ai un continut bun si daca vrei te pot ajuta chiar eu gratuit. Tu imi trimiti ce vrei sa postezi si eu iti zic daca ideea e buna si daca o sa prinda.

| DanRaul77 a răspuns (pentru YeeeeRoooock):

Hahahha

| DanRaul77 a răspuns (pentru YeeeeRoooock):

Trimite mie ca ti le editez gratislaughing lasand gluma posteaza sa vezi ca nu castigi mai nimic da ii prea mult de detaliat de ce nu castigi.