| Gass93sv a întrebat:

Am cumparat niste miceliu pentru ciuperci champignon alea de le gasim prin marcheturi si vreau sa vad ce iese. Un kg de ciuperci costa 8 ron eu ma gandesc sa produc aceste ciuperci la pretul de 3, 5 ron la comert in magazin, adica un profit de 1, 8 ron pentru mine restul fiind taxe si comisionu comerciantului. Ideia e ca in Suceava nu am vazut prin magazine si aprozare ciuperci, (doar rar si pretul lor fiind de 10 ron ). Ma gandesc ca la acest pret de 3, 5 ron pe kg lumea ar cumpara? nu stiu voi ce credeti? Pot sa produc cam 4 tone de ciuperci pe luna happy asta ar insemna sa aprovizionez 25 de magazine cam cu 5 kg de ciuperci pe zi. E si ideea ca eu le dau 3, 5 ron din care comerciantu imi plateste doar 1, 8 ron pe kg restul fiind a lui. Nu ma intereseaza pe mine daca el da bon fiscal big grin, si ceia ce se strica eu iau inapoi. Ce credeti s-ar vinde la acest pret? happy

1 răspuns:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Pot sa produc cam 4 tone de ciuperci pe luna. Ai auzit expresia pagubă in ciuperci? Eu cred că visezi cu ochii deschiși ziua în amiaza mare.