| Ingognito a întrebat:

Am de ales dintre doua locuri de munca ca sa merg la interviu si nu stiu sigur poate ma puteti sfatui
primul: lucrator comercial la un magazin comercial Salariu 2000 net/luna +300 RON net tichete de masa/luna + 70 lei decont de transport/luna si programul 8 ore/zi de LUNI pana VINERI - 08.00 -16.30
sau al doilea: Asistent Vanzari Salariu 2000 net/luna +300 RON net tichete de masa/luna dar programul este de 8 ore in ture 7:00-22:00

Si nu stiu sigur ce sa aleg adica care meserie ar putea fi mai usoara pentru inceput dupa voi?

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

De ce trebuie sa alegi? Mergi la ambele interviuri. Vezi cu care te potrivesti mai bine daca programul nu e pentru tine un factor decisiv

| sierra1 a răspuns:

"nu stiu sigur ce sa aleg adica care meserie ar putea fi mai usoara"

tot una e - vânzător la o firmă, la fel de grea la fel de ușoară.
Aia de e in ture îți mai asigură și câte o zi liberă

| dd17 a răspuns (pentru sierra1):

Mergi la ambele interviuri iar daca te suna ambii angajatori parerea mea ar fi sa l alegi pe primul cel cu program L-V, la cel in ture o sa lucrezi si in week.

| Dismally a răspuns:

Tu acum alegi intre doua vrabii de pe gard... Sunt interviuri, nu esti singurul candidat si nu ai nici o garantie ca vei obtine postul. Mergi la ambele, ai timp pe urma sa te gandesti daca vei trece de faze de interviu.

| ALEXICAmarketing a răspuns:

Mergi la ambele interviuri.
Nu prea exista job usor.Toate au un stres?