| UserFaraNumelmao a întrebat:

Am depus un cv la kfc pe site ca sa aplic la un job part time in weekend, in cam cat timp raspund si cam cat ar fi salariul?

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Vor raspunde cand au nevoie de personal si daca au deja oferte cu altii care sunt dispusi sa lucreze atat in timpul saptamani cat si in weekend, vor fi preferati aceeia.
Cat despre salariu, minim pe economie, ca-i munca necalificata!

| mODIN a răspuns:

Depinde foarte mult de cata nevoie de noi angajati au cei de la kfc-ul la care ai aplicat tu. Daca e urgenta, o sa te sune maine de dimineata, daca deja au prea multi angajati, nu te vor suna deloc.

Salariul la fast food-uri e in general putin peste minimul pe economie, deci in jur de 1600-1700 de lei la program intreg.

| Simpatic a răspuns (pentru mODIN):

Cu o remarca si anume > salariul minim pe economie actual este 2080 de lei, de baza el este 3300 de lei din care se scad taxele cuvenite happy

| mODIN a răspuns (pentru Simpatic):

Hopa, l-au marit ceva, nu gluma laughing Aveam impresia ca inca e 1500.

Atunci probabil la KFC salariul va fi in jur de 2200

| Simpatic a răspuns (pentru mODIN):

Da, l-au marit, dar la scumpirile si inflatia actuala 2080 de lei este aproape nimic!
daca fumezi si mai ai si copil abia daca supravetuiesti happy
Eu am salariu ceva mai mare, dar chiar imi este mila de tinerii care traiesc pe 2000 de lei lunar, ca altii sa beneficieze de indemnizatii si salarii, sporturi sau pensii speciale

Asta este Romania, cine a plecat din aceasta minunata tara, in Occident, a vazut diferentele si nu s-a mai intors aici!